Турски филми и сериали - обща тема за общи приказки (2)

• 54 612
  • 749
  •   1
Отговори
# 135
Онур и той се вкопчи в Халит като Нур. Навсякъде след него. Rolling Eyes
Дразнят ме такива повторения, като Йозге и Джан, Серкан и Нилпери, Чаатай и Хазар и още много други... Засега се сещам за тези. Smile

# 136
С всичко свикнах - само в 11-та серия от време на време ми се появяваше Озан. Преди време гледах трите сезона на сериала "Вавилон Берлин" с превод на тази студия, нямаше друг и свикнах. Сега разбрах, че скоро са давали два сезона по БНТ, като не гледам телевизия...

~Carolina~, правилно си пропуснала Берг Joy

# 137
Не съм гледала много Бергюзар в сериали. Малко в Binbir gece и това беше. Smile Е, да и тя покрай мъжа си все. Kimin kocAsı Joy

# 138
Бергюзар направи много силна роля с Кенан И. в "Карадайъ". Жалко, че остава малко в сянката на Халит. Двамата покрай "1001 нощ" запалиха страшно много хора да гледат турски сериали и дори нищо повече да не снимат, са си записали имената със златни букви в дизи индустрията. Признвам си без бой обаче, че в "Ти си моята родина" никак не ми допаднаха, т.е. тематиката не беше моята.

Иначе за Демет - струва ми се, че повече ѝ приписват връзките, отколкото реално да ги е имала, освен изброените от femmi , но за съжаление много хора я асоциират с това. А идеята да се кръстосат "Червената стая" и "Домът" е гениална, дано я реализират наистина.

# 139
Не знам, не ми е сред любимките тя. Карадайъ не ми беше интересен като тематика. Кенан и той не ми е сред любимците. Тя имаше и сериал с Бюлент Инал, беше певица там. Май не продължи дълго, но гримът и прическата й там бяха много хубави.

# 140
Качили са и друг превод на "Вавилон" с озвучаване, но дубльорите са с по - добра дикция.

http://1plus1tv.ru/series/tureckie_serialy_na_russkom_jazyke/205 … sskom-yazyke.html

~Carolina~, не я намерих тази песен, само любителски изпълнения и фрагман на филма.

Фрагман за еп. 1 на Селджуците

Скрит текст:
Для крупнобюджетного проекта Пробуждение Великие Сельджуки был построен городок размером 7500 квадратных метров. Для приготовления съёмок первой серии потребовалось 60 дней. На данный момент в сериале замешано технической команды 150 человек, актёрского состава 50 актёров, и почти 3000 статистов в разных местах. Дополнительно 3000 аксессуаров и 5000 костюмов той эпохи.
Актёры прошли обучение верховой езды и владения мечом на уровне Голливуда.

# 141

Ех, сетих се за песните в Gönülçelen, но там ги изпълняваше Ейлем Акташ вместо Тууба.

Май и Атийето ще си има проблеми с автора на книгите по сериала. Щяла да ги съди за плагиатство. Rolling Eyes
Добре, че снимаха вече третия сезон, като нищо да остане и този сериал без финал като Фи заради Азра Коен.
Сигурно като чуят за печалбите от сериалите се опитват да изкопчат още.

# 142
Kimin kocAsı търся.

Тази, която е тръгнала да съди OGM Pictures - Букет Узунер, е продала правата на книгата си "Uyumsuz Defne Kaman'ın Maceraları" на Нетфликс. А за основа на сценария на "Атийе" е използвана книгата на Шенгюл Бойбаш "Dünyanın Uyanışı".

Фрагмани

еп. 6 на Мениджърите с Ръза,

https://www.instagram.com/p/CFdCMsMh0T4/

еп. 3 на Невинните

https://www.instagram.com/p/CFdDaezpApA/

# 143
Бях пуснала тук едно кратко клипче, което беше стори на Бергюзар, където пее Kimin kocası.

# 144
Клипчето го зная, но ти нали каза, че си гледала филм и там си чула същата песен. Нея търся - цялата.

Рейтингът на Невинните от снощи - за първи път през този сезон в две от групите е над 10%. Hands Clap

Останалите сериали във вторник

https://www.instagram.com/p/CFeGoGOjSen/

# 145
Да, в Етървите чух същата песен в по-дълъг вариант. Не съм я търсила другаде.

# 146
Е, значи има надежда за Невинните. 😀
Той ми е в топ 3 в момента.
То аз май и толкова гледам, де. 😀

Лу, измъчиха ме с дублажа на Вавилон, развалиха ми удоволствието.
Ако я карат така, ще се откажа с голямо съжаление.

# 147
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Скрит текст:

Тинчееее , нали не  греша че харесваш Боран Козум ?
Ще е специален гост в Агента  епизод  6.

Да те зарадвам още ето и рибаря с пухкави бузки

Носят се слухове за нов проект с Ча зимният сезон.
Спрягат го с Туба Б. не ги искам двамата , няма да се получи тез продуценти как го мислят това ? Flushed
Туба не ми се нрави освен това. Докато е обвързан с Нетфликс няма как в други компании . След филма ще се разбере нерде.
Дааа, Феми, тъкмо снощи мернах инфото, и сега влизам в темата, за да видя дали сте коментирали. Heart Eyes
Аз ви казах - "Мениджърите" искат да ме довършат. Още преди споменах, че, след Чаатай и Едис, остава само Боран да включат, и вече тотално съм аут. Grinning Ми ето, аут съм. Grinning

Юсуф Чим ми е от онзи тип актьори, които са ми неприятни, без реално да имам обяснение защо точно.
А Толгахан го харесвам. Точно аз превеждах филма му с Бергюзар преди много, много години. Grinning
[/spoiler]

Хаха, при мен е точно обратното - Юсуф ми е симпатичен, а Толгахан ми е неприятен, без да знам защо, никога не съм проимала желание да го гледам.

Каролина, точно като теб съм по отношение на Бергюзар, Крадайъ и Кенан, 1:1

Последна редакция: ср, 23 сеп 2020, 17:11 от Светълчо

# 148
Пепелче, не съм казала, че няма да има суб. Обаче когато съберат парите, а аз нямам търпение. А и програмата ми е подредена Joy, ако чакам, ще изостана.

Ето, появи се превод със суб.,

https://turkru.tv/vavilon-12-seriya.html

а "Хекимолу" натрупа серии и едва сега започнаха да го озвучават. Но първо ще погледна еп. 2 на Невинните.

# 149
Лу, току що и аз видях.
Но започвам Невинните и аз. 😀

Общи условия

Активация на акаунт