Турски филми и сериали - обща тема за общи приказки (2)

• 54 696
  • 749
  •   1
Отговори
# 555
Дали ще качат втора серия в тюркру на Saygı? Сега проверих, но има само фрагмани на втора и трета. Как мислите?

# 556
Ще го качат, миналата седмица към 5 ч. следобед еп. 1 имаше и превод.

https://turkru.tv/uvazhenie/

# 557
Четох, че БлуТв пускат епизода в 12ч. Явно рускините ще правят превод или дублаж до 17ч. Мерси за инфото. Аз помислих, че вече нямат достъп до сериите и ще качват само фрагмани.

# 558
Пак аз пиша, идвам с новини. Smile

Трейлър на Bir Başkadır с Öykü Karayel, 8еп. от 12-ти ноември, продукция на Нетфликс. Нещо не ми се стори интересен.

Трейлър на Sol Yanım. Сериал с доста непознати за мен "актьори" и Джансел Елчин и Дефне Самйели, която е заприличала на мумия. Не ми хареса.

Снимки на Iyi aile babası https://www.instagram.com/p/CHKXxvMATyR/

Снощи така ми се спеше, а се разсъних със Saygı. Тия ще учат на Уважение по другия начин. Wink Хареса ми психологическата страна на сериала. Тая година всички сериали са ми психарски - ще гледам и Невинните и Неверния довечера.

# 559
Здравейте, аз се чудя доста на този сериал тази главната участваще в yemin, а другата лошата беше за последно в рамо като гледам продуценската компания е същата... Актьорът не съм ги гледала или не се сещам другия приятеля го гледах последно в elimi bırakma брата играеше там... Все си мисля че ще стил adini feriha koydum 😁 дано да не позная... Я да ви питам, дали има тема където коментиратр неверният интересно ще ми е.. Благодаря ви предварителено!
Разбира се ще се радвам и тук са коментираме нещата покрай всички новоизлизащи или спиращи сериали 😊

# 560
За тези, които гледат Неверникът тази вечер беше много силна серия... направоо.. Асия удари дъното интересно как ще излезне.
И мен не ме впечатлиха Son Yaz и този по нетфликс, но гледах трейлърите на Bir anneni gunahi и ми се стори интересен най-вече, защото е от Limon film, а тях го хар много след Пойраз Карайъл. Има и трейлър на комедията по Канал Д Iyi Aile Babasi. Ето и всички нови сериали за Ноември.
https://www.instagram.com/p/CHLqK8Sp_qM/?igshid=7ptokc2c2jk0

# 561

Хареса ми трейлърчето. Мелек Байкал пак е като Пембе. Joy Heart Eyes Kissing Heart

# 562
Някой беше питал кой е снимал Волкан и Дерин като се целуват на рождения му ден. В еп. 5 го показаха - пациентът на Асия, който в миналата серия ѝ даде флашка. Обяви се за нейния ангел пазител.

Появи се и новият герой - психолог. В ролята е актьорът Кенан Едже - съпругът на Джанан Ергюдер.

Последната сцена

https://video.twimg.com/ext_tw_video/1324085929859043333/pu/vid/ … yrJF1C.mp4?tag=10

Аз чакам първата от еп. 1. И не само аз. Гьонюл вече покани сем. Арслан на вечеря

Цитат
Индивида, който е толкова образован не би гледал турски сериали, а да не говорим да ги възхвалява толкова

~Carolina~, докато търсех кой пита за снимката с Волкан и Дерин, това в цитата ме подсети - какви сериали гледат "образованите"? Joy

# 563
Рейта за сряда
Скрит текст:
▪TOTAL:

1. ОснованиеОсман - 10.30%(+0.97)

2. Неверный - 9.28%(+1.90)

9. ТыПостучисьВМоюДверь - 4.49%(+0.28)

10. СудьбоносныйДом - 4.45%(-0.10)

11. МеняЗовутМелек - 4.34% (+0.44)

30. СловоЧести- 1.78% (-0.85)

▪АВ:

1. Неверный - 11.85% (+1.83)

2. ОснованиеОсман - 7.90%(+1.05)

7. ТыПостучисьВМоюДдверь - 4.01%(-0.16)

8. СудьбоносныйДом - 3.84%(-0.54)

10. МеняЗоутМелек - 3.61% (+0.53)

93. СловоЧести - 0.58% (-0.59)
Джансу Дере нацели дизито. Харесва се на турския зрител.
Вратата има спад , но се задържа засега.  
За Думата с  Толгахан и Суде Гюрел ,хубава приказка и каст , нищо не се разкри от тайните на острова с този скоростен финал.

Ново инфо за предстоящ сериал по новата платформа на бизнесмена от канал 8
Цитат
Дженгиз Джошкун сообщил о том, что в основе сценария нового сериала Явуз, который готовится для платформы Exxen лежит одноименный роман писателя Окая Тирьякиоглу. Напоминаем, что Дженгиз играет султана Селима Грозного. Его супругу Хафсу исполнит Хазал Филиз Кючюккесе.
Ще е историческо дизи.

Последна редакция: чт, 05 ное 2020, 21:39 от femmi2

# 564
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Каролина, как се превежда Алев Алев ? Гледала съм май филм със същото име - с Беррак Тюзюнатач като че ли беше. "Ярък пламък" са го превели падругите - асоциира какво ли не това заглавие.

# 565
  • Кърджали
Не съм Каролина, но това е идиом. На български най-точно би се превел само като пламък или пламнал зависи от изречението, от контекста но така като заглавие както стои, най-правилно е да се преведе само като пламък.

За да съм сигурна, че не говоря глупости все пак (колкото и отлично да знам езика) погледнах и какво казват тълковните им речници по въпроса.

# 566
Alev Alev си е ярък пламък, да. В пламъци е по-точно заглавие за сериала.
Вчера изгледах Невинните. Тая майката е била много хубава жена, като Хатидже Шендил преди корекциите. Още чакам тези хора да отидат на психолог, още си водят "лудия живот" и си носят травмите.
Дразни ме приятелката на Инджи, трябвало е да изберат някоя по-симпатична и по-подходяща, щом ще въртят и триъгълник с Есат и Гюлбен. Wink
Все още имам чувството, че нищо не се случва, само Езо Мола чисти, дезинфекцира и се кокори. Smile

# 567
Висшият съвет за радио и телевизия на Турция RTÜK е наложил административна глоба на Kaнал D за сериала "Неверният".
Причина: "Показване на извънбрачните отношения като нормални и създаване на лоши модели за подражание за деца и младежи."

# 568
Очаквано ...Smirk

# 569
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Александра, Каролина, благодаря ви за отговорите.

Общи условия

Активация на акаунт