Турски филми и сериали - обща тема за общи приказки (2)

• 54 698
  • 749
  •   1
Отговори
# 540
Лучия ,писалисме по едно и също време ,но ти си дала подробен отговор за Йози.
Ирем новата му колежка от снимките ,които видях не ми се понрави до него.

# 541
Лу, всичко, което си писала за новия Егемен ми е ясно, но щеше да ми  е по-интересно да видя Озан как щеше да изгради образа.
Гледайки Онур просто виждам всичките му минали роли на куп. 😀
И не мога да не го споделя с вас. 😀

# 542
И на мен ми е интересно през какво превъплъщение щеше да премине към Егемен от втори сезон, но... такъв е животът.
За Ирем - предполагам, че Йозджан си я е избрал. Wink

Последна редакция: пн, 02 ное 2020, 13:48 от LU4IQ

# 543
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
И аз не я харесвам Ирем, още от 309 ми е неприятна. Но и рядко гледам сериалите на Йозджан, та не страдам.

Чудех се къде ли ще цъфне нахаканото момче от Рамо - значи при Йозджан е отишло.

# 544
Да споделя още нещо за Мениджърите, че май не се обсъждат на друго място. Каква е разликата между Баръш и Емир?
Първи думи при разговор -
Емир: "Кажи ми какво искаш да правим довечера и хайде разказвай, от какво си разстроена",
Баръш: "Имам добра новина - сдобрихме се с брат ми".
Дано и Диджле осъзнае огромната разлика между двамата. Ама пусто му нас жените като ни влече майчинството, почваме да тренираме от партньорите си ...

Последна редакция: пн, 02 ное 2020, 21:05 от dariVale

# 545
Баръш се интересува от нея, но не може да си го признае напълно, но то така става ще ги измъчват така да не си признават. Иначе няма да е интересно, ако се съберат. Мисля, че вече и двамата се усетиха, че имат чувства един към друг. Другия е само да предизвика ревност и да "помогне" на Баръш да действа, че той не прави нищо по въпроса. Wink

# 546
Баръш се интересува от нея, но не може да си го признае напълно, но то така става ще ги измъчват така да не си признават. Иначе няма да е интересно, ако се съберат. Мисля, че вече и двамата се усетиха, че имат чувства един към друг. Другия е само да предизвика ревност и да "помогне" на Баръш да действа, че той не прави нищо по въпроса. Wink
Поне каквото показаха от образа на Баръш до сега той първо мисли за себе си, после за нея. Мисли за нея в стил "къде е Диджле да ме подкрепи". Такава му беше и поканата за вечерта на рождения й ден (нищо, че не знаеше за празника) "Ще дойдеш ли на репортажа за подкрепа, а тя като замънка добави "после можем да отидем да вечеряме". Неуверен и неуравновесен  е.
Единственото, което не е съвсем сигурно е - Емир до кога ще бъде такъв разбиращ - докато я свали или по принцип си е такъв. Има нещо маниакално в погледа му към нея. Да видим как ще развият историята в любовния триъгълник.

# 547
Да, много е настоятелен, а другия е по-неуверен, но е агресивен към Жълтурко. Хем не си признава чувствата, хем не дава Диджлето. А тя е объркана и също не може да се реши какво да прави. Живота е труден. Smile

# 548
Да, много е настоятелен, а другия е по-неуверен, но е агресивен към Жълтурко. Хем не си признава чувствата, хем не дава Диджлето. А тя е объркана и също не може да се реши какво да прави. Живота е труден. Smile
Sweat SmileSweat SmileSweat Smile Дааааааа, моята майка за това едно време не ми даваше да сядам на ъгъла на масата. Не е искала да ми предначертае такива бъдещи житейски трудности Wink

# 549
https://www.instagram.com/p/CHF9XnQg3w8/ Тези двамата щели да играят братя в Барбарос. Енгин преди не го харесвах, сега ми стана вече противен.

# 550

Много си права за "състоянието" на любовния триъгълник, Каролина. Аз се радвам, че и двамата харесват Диджлето, нека му припари малко под краката на Баръшчо, белким се активира.
А Берен и мен ме дразни и никак не ми харесва. Като някаква бездушна кукла е, като манекен от витрина.

Енгин го харесвах в Облака и в един филм с Йозгю Намал - Ей тва е любовта или нещо подобно беше заглавието. После с тоя Ертугрул 5 години го немА и сега изглежда много променен, не ми харесва и на мен.

# 551
Bu işte bir yalnızlık var.
Не съм го гледала никъде май, не го харесвам. Стана ми антипатичен покрай раздялата им с Özge Özpirinçci и държанието му към нея.

# 552
Аз обикновено не знам нищо за личния живот на артистите и затова впечатленията ми са само от филмите и сериалите.
Не чета клюки, защото не им вярвам. Ето сега прочетох случайно, че Къванч биел Башак Дизер. Е как да повярвам на това? Дори да приемем, че той е насилник и идиот, тя не ми прилича на жена, която ще се оставя да я бият.

# 553
Впечатленията ми не са от клюки, а от "живи предавания".

# 554
Впечатленията ми не са от клюки, а от "живи предавания".

Аз по принцип говоря, не конкретно за теб. Ти си друго, защото знаеш турски и следиш отблизо събитията в гилдията.

Общи условия

Активация на акаунт