Турски филми и сериали - обща тема за общи приказки (2)

• 52 886
  • 749
  •   1
Отговори
# 585
Нищо не се случва ама прибират хонорарите. Wink
И нашенката Гюлсум била с Ковид.
Гледах едно клипче, където Йозге Йоздер съобщава на Аслъ Тандоан, че е бременна. Голяма радост. Останаха си много близки след Dudaktan kalbe, a там Джавидан каква змия беше. Smile

# 586
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Кари, тъкмо щях да споделям и аз, че май само чистене и дезинфекция гледаме в Невинните и то в детайли.
Чак през екрана взе да ми се вие свят от миризмата на препарати. 😀
Иначе нищо не се случва вече, няма нужда да ходят на психиатър, само трябва психиатрията да се премести у тях.
Есат пък как и той не е наясно за толкова години с истинското положение.
Биркан обаче как красиво се усмихва самооо, а и шефът на Инджи не е за изхвърляне. 😀
Обаче това вече не ми стига и може да го финализирам.

Светълче, Алев, Алев да го гледам ли, какво казваш?
Не знам, Пепелче, не съм го гледала сериала. Но аз не харесвам Хазар и Дилян Чичек много-много не я любя, а третата пък не я знам. "Ярък пламък" хич не ме пали като заглавие, щото нищо не ми казва, може да е всичко. Та не знам.

# 587
Сериал Вавилон делает финал, сейчас снимают последнюю серию.
В принципе, помню новость, что с самого начала был договор еа 20 серий.

Ако е вярно инфото Вавилон ще го финализират .

Пепелче , в това шантаво време и свят  в момента е актуално дезинфекция ои чистене , та са нацелили в сериала .

# 588
Изгледах Неверния. Асйа става все по-зла. Наранената жена какво ли не прави. Smiling Imp
Отива й ролята и тя има едно такова излъчване.

Заради тоя Баръшчо почнах да следя пак Мениджърите. Heart Eyes Гледах ги тази вечер. Постара се момчето, "раздели" се с момичето на татко, направи подарък на Диджлето, беше много ентусиазиран ама пак се разминаха. Да видим кога ще ги съберат.
Тая Периде много ме дразни, по-точно актрисата Айшенил и перчема на Кърач. Дано оправят и този "проблем". Доста фенове са писали заради прическата и облеклото на Диджле и веднага й промениха излъчването. Wink
И поздрав с песен от днешната серия Blush

В другата серия пак ще се появи Ирем Дериджи. Satisfied

Последна редакция: пн, 09 ное 2020, 02:29 от Не се сърди, човече

# 589
Забранената ябълка. Несрин Джавадзаде и турския Енрике Иглесиас станали гаджета. И двамата играят в сериала. Е, харесват ми. Kissing Heart

# 590
Не ги харесвам и двамата , ама щом се загаджили нема лошо.

Енго ми харесва ,получил е награда от списанието.

Последна редакция: пн, 09 ное 2020, 23:25 от femmi2

# 591
Кари, Феми, кой е турският Енрике? 😄
Клюкарската ми душица се развълнува. 😀
Да не е оня сладур от Сърцебиене?

# 592
Същият Пепелче от Сърцебиене .

Пепелече ,разбрали ,Вавилон е към финал.
На негово място стар тв гласи сериала с Йозджан Дениз и Ирем.
Оф ,гледами се Йози ама таз до него ,нема да я издържа Rolling Eyes

# 593
E, тя си беше добре в Карадениз и тук ще се справи. И аз мисля да гледам този път Озджан в сериал. Да видим дали ще го харесам? Smile

# 594
Иии, язък за момчето, аз Несрин нещо не я харесвам, ама карай.
Щом се обичат... 😀

Точно гледам Вавилон, 17 еп. и се зарадвах на новата любов между Ирфан и Айше.
Така ми се гледа Халич, как играе този човек, наслада за душата.
Особено с детето.

Ще гледам и аз Ози, въпреки Ирем. 😀

# 595
Kefaret почва на 22-ри (неделя) - "Истинска история" от Зюлфю Ливанели. Ама то всичките са истински истории. Laughing Учудващо Мерт ми хареса, а Нургюл е някаква странна, рецитира, няма никаква емоция. Дано първа серия е добре.

Дано Мениджърите не изгорят, но като гледам почти нищо интересно не се случва. Вкарват нови герои, но кораба потъва...
Сега пак си пускам списък кой ден какво имам да гледам Smile
Вторник - Saygı, Masumlar apartmanı, Güldür Güldür (още не съм гледала новия сезон)
Сряда - Sadakatsiz
Неделя - Menajerimi ara, Çok güzel hareketler 2 (и тук имам да наваксвам), Kefaret

# 596
Моите сериали са абсолютно същите без тв предаванията.

# 597
Нургюл във фрага все едно не е излязла от образа на Гюлпери... Неубедителна изглежда.

# 598
# 599

Това е прекрасно, но аз като гледам рейтинги и социални мрежи до сега не съм чувала за този сериал, ами вие? Нашата преса не за първи път пише разни неща дето не са съвсем верни. Веднъж в едно списание имаше статия за Мурат Йълдъръм, като на снимката беше съвсем друг актьор.

Общи условия

Активация на акаунт