Турски филми и сериали - обща тема за общи приказки (2)

• 52 885
  • 749
  •   1
Отговори
# 600
teseto, Gönül Dağı е в събота и в групи AB и ABC1 е на първо място, ако не броим Мастършеф.

https://www.instagram.com/p/CHTaLUFIqFM/

# 601
  • Свети Влас

teseto- Момичето е родено в България и има роднини тук. Писала съм и на български и винаги ми е харесвала коментарите. А когато бяхме в Кападокия имаше големи плакати с нея и Берк Атан от сегашният им сериал. Баща ѝ доколкото знам е роден тук.

# 602
LU4IQ,  Габриела благодаря ви за пояснението! Flowers Hibiscus

# 603
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Мениджърите гледах аз токущо. Харесва ми сериалът, ама за пръв път ми доскуча - много мениджъри, малко Баръш и Диджле.
Харесва ми, че ѝ оправиха косата на Диджле, ама дрехите още са кофти. Особено един смотан широк панталон,все едно от втората употреба го е взела.
Харесва ми, че започват да стоплят отношенията бащата и дъщерята, много ми е трогателна тази линия.

И на мен актрисата, играеща Периде, ми е много еднообразна.

Вратата гледам, но и той зацикля.
Домът засега най-много ми държи интереса.

Уважение ми се видя интересен, но нещо се сдухвам, като го гледам и се отказах.

# 604
Изгледах Невинните. Пак хубава серия, радвам се, че се реших да го гледам сериала. Понякога като си кажа, че няма да гледам нещо не го поглеждам, но тук много го коментирахте в началото и реших и аз да го пусна. Харесва ми. Езо и Мерве играят много истински, много ми харесват в тези роли. Broken Heart

# 605
Знаете ли откъде може да си купя или чета tehlikeli oyunlar то било на бг, английски или турски.

# 606
https://www.ludozofi.com/anasayfa/k%C3%BCt%C3%BCphane/tehlikeli-oyunlar/
Като те интересува нещо пишеш заглавието и pdf или indir и излизат резултатите.

# 607
"Неверният" и Джансу Дере тази вечер в ТТ

Най после в еп. 6 показаха вечерята - в началото, а до края на серията Асия нахрани всички Hands Clap. Доволна съм, макар че оттук нататък я очаква много тежка борба.

# 608
Дефнето е ужасна, не съм я гледала никъде, но е много дразнеща. Струва ми се, че се опитва да имитира Шеввал Сам от Ябълката.

https://www.instagram.com/p/CHYSrUIBtt9/ - снимки на Ирем и Озджан. И той ми се струва, че ще е насилник като мъжа й в предния сериал, но може и да греша.

После ще гледам Sadakatsiz, че май е било интересно снощи. Stuck Out Tongue Winking Eye И Saygı не съм гледала още.

# 609
Еп. 3 на "Уважение" тук е с по - добро озвучаване, суб. засега няма. Първият плеър не работи, под него има друг, който работи.

https://ex.gomumo.org/seriess/111141851-saygi.html

Днес Нетфликс излъчи 8-те серии на новия сериал "Bir başkadır - Мы встретились в Стамбуле".
Имат и превод, рус. суб.

https://turkru.tv/my-vstretilis-v-stambule-1-seriya.html

Каст

Последна редакция: чт, 12 ное 2020, 15:23 от LU4IQ

# 610
  • София
Привет!
Рейтингът на "Неверният" след шести епизод е вече на първо място.  "Осман-основателя" , който многократно беше на първо място вече е изместен от "Неверният":

Джансу Дере е невероятна като Асйя. Рускините коментират, че е по добра от актрисата в английската версия. Всъшност, според мен, целия актьорски състав е на високо ниво.
След вечерята на "истината" предстоят много неизвестни.

Всичко добро и бъдете здрави.

# 611
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Кажете нещо за "Срещнахме се в Истанбул", ако някой го е гледал.
Заинтригувахте ме с Неверния и макар да ми е много неприятен Джанер Джиндорук, май ще го погледна от любопитство.

Обаче мното психария и насилие този сезон, къде отиде красивата любов?

# 612
Красивата любов е в Мениджърите. Диджле и Баръш Cupid Smile

# 613
Кажете нещо за "Срещнахме се в Истанбул", ако някой го е гледал.
Заинтригувахте ме с Неверния и макар да ми е много неприятен Джанер Джиндорук, май ще го погледна от любопитство.

Обаче мното психария и насилие този сезон, къде отиде красивата любов?
Красивата любов май е зад "Вратата". А Неверния като, че ли и той завива към психиатрията - вече ачик, ачик.
Въпреки, че и в досегашните серии начина по който реагира докторката (при това психиатър) на изневярата на мъжа си намирисва на психиатрични отклонения. Но да кажем, че това е само мое мнение.
Интересно ми е какво в историята привлича гледащите го. Даже зададох такъв въпрос в темата за Джансу Дере.

ПП Съгласна с Каролина за Мениджърите. Също и между агентката и счетоводителя, Диджле и русичкия имат много хубаво приятелство.Дори между Кърач и жена му има отношения, които могат да бъдат добър пример.

# 614
Привет, момичета!
Да се разпиша и в тази тема Simple Smile
Прави ли се превод на ALEV, ALEV?
Гледах го с руски субт. , не е проблем за мен, но ако има бг вариант го предпочитам.
Първият епизод беше много, много добър.

Общи условия

Активация на акаунт