Турски филми и сериали - обща тема за общи приказки (2)

• 52 731
  • 749
  •   2
Отговори
# 660
Още не съм го пуснала аз. Simple Smile Значи нещо като Брак с чужденец се върти тука. Smile Несрин в Al Yazmalım- сериала не я харесвах много и на мен ми беше отблъскваща, сега я намирам за секси и ми е симпатична някак. Не ме дразни.
Поздравче с готината песничка от трета серия на Saygı. Cupid Това момче (Боран) страшно ми напомня на Дев Пател, когото много харесвам.

# 661
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Като нямам нетфликс, има лишанс да гледам някъде Съвпаденията 2?

# 662
Снимки от Son yaz (Последно/то лято) с Алперен Дуймаз и Атай Алико. Stuck Out Tongue Winking Eye
https://www.instagram.com/p/CHr0CCggAyU/

# 663
  • Варна
Здравейте, момичета пишещи в темата! Един въпрос- има ли български превод на Квартирата на невинните, изгледах 1 серия и не мога да открия други. И до кой епизод са стигнали?

# 664
Здравейте, момичета пишещи в темата! Един въпрос- има ли български превод на Квартирата на невинните, изгледах 1 серия и не мога да открия други. И до кой епизод са стигнали?

Не ми е известно да го превеждат на български, аз го гледам с руски субт.
Предстои да излъчат 10 епизод.

# 665
  • Варна

Благодаря за отговора Smile а къде ги има на руски ?

# 666

Благодаря за отговора Smile а къде ги има на руски ?

Ето тук ги има всички турски сериали с руски субтитри.
http://1plus1tv.ru/series/tureckie_serialy_na_russkom_jazyke/

# 667
  • Варна
mery_poppins1 тенкс Yellow Heart

# 668
Финален фрагман на Babil. Детенцето рецитира.
https://www.instagram.com/p/CHucQqpA4HD/

Тансел Йонгел ще изиграе бившето гадже на Сафийе в Невинните.
https://www.instagram.com/p/CHunDC6AZP9/

Странен филм. Дислайк от мен.

Снощи си пуснах Aşk tesadüfleri sever 2, днес трябва да го догледам. Определено ми хареса. Има химия между актьорите, саундтрака е добър и рижавата актриса ми хареса.

# 669
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Аз пък от нямане  какво да гледам, изгледах първите 3 епизода на Неверния. Макар да не обичам тази тематика, ми хареса как е направен, интересен е и особено съм изненадана от Джансу - ами научила се е да играе. Като си спомня колко не ми харесваше в Съла и заради това не гледах нищо с нея, сега й се радвам много. Даже мога да кажа, че целият сериал се върти около нейната героиня и тя се справя страхотно.

Две неща ме подразниха - първо, че непрекъснато бърше сълзи и нос с ръка и размазва по лицето си (как пък не се научиха да ползват кърпички тез турски героини и герои, не мога да се начудя. Май само Керем Бюрсин съм виждала да носи кърпичка) и второ - че отиде да безпокои свекърва си. Как не ѝ дожаля! Личи си, че свекървата е добра жена, толкова е болна, на легло, а тя отиде посред нощ при нея с болката си, не я пожали. Може би няма при кого да отиде,  ясно е, че е много нещастна и съсипана, но по едно време се уплаших, че свекърва й може да умре. Слава богу, че не се случи това.

Героят на Джанер Джиндорук ми е противен почти толкова, колкото и самият актьор.
Замислих се обаче, че ако беше игран от актьор, който харесвам, може би щях да бъда една идея по-благосклонна да му търся оправдание след онези разсъждения, че в сърцето на човек има място за повече от една любов и че можеш да обичаш едновременно двама души.

И нещо, което ме изуми: фактурата, която Асия намери от ювелирния магазин - цяла страница с накит, накит, накит и т.н. Бе много обичат бижута турските жени! Но явно и че турските мъже обичат да кичат жените си, тъй че всичко си им е точно.

# 670
Гледай по-нататък какви неща ще се случат, тамън почна да става интересно, дори слабата игра на Дерин не ме дразни. Тази вечер трябва да има нова серия.

# 671
Цитат
по едно време се уплаших, че свекърва й може да умре. Слава богу, че не се случи това.

Светле, не бързай да се радваш. Grin Писах назад в темата... Бащата на Волкан е правил същото, което и той сега. Затова майка му толкова много моли Асия да не се развежда и да не казва на Али. "Ще намрази баща си".

Йозге Йоздер /Деря/ е бременна. Напусна "Доктор Чудо" и веднага започна в "Неверният", дали ще продължи и докога...

Ще има онлайн превод довечера - ако някой иска да гледа, в тази тема ще сложат линк м/у 19:30 и 20 ч. наше време.

https://vk.com/turkiee

# 672
Лучи, много обичаш да даваш спойлери това съм го забелязала. Да, преди коментирахме, но момичето явно е пропуснало постовете. Сега като й каза по-добре ли стана? И ще помоля, когато се коментира нещо по-така да е в скрит текст. Не ми пречи кой знае колко, но по-добре да не знам точно какво се е случило в серията преди да съм я гледала. Wink

# 673
  • София
Отдавна не бях гледала серия на "Невинните" от начало до край, много ми хареса. А най-младите са уникално сладки, чак ми стана мило като ги гледах. Blue Heart
И може би ще видим по-различна Сафийе вече, поне лека-полека. Ох, дано има надежда да се поизлезе от тая психария, поне малко. Grinning Hands Pray

# 674
Като се появи нейния Наджи ще стане интересно. Ще пърха и тя по коридорите като Гюлбен. Smile

Общи условия

Активация на акаунт