Чак сега се сетих, че изпълнява и друга моя любима песен.
https://youtu.be/XsziTBckHZ0
И на мене Алев Алев ми влезе в плейлистата по същата причина- мъжката двойка. 😀 😄

Така сладко го изиграха, все едно не бяха героите, а самите актьори.
Ако някой го мерне, да свирка. 
И, логично, смених и ава. Обожавам Боран, харесвам и Мирай, но не съм им фен като комбинация (освен на ХиЛеон) като цяло - него го предпочитам с Айбюке. И затова реших да заложа на друг фаворит, в очакване на нещо ново от него - Чаатай.

Историята продължава да ми е страшно позната и малко да липсва тръпката от непредсказуемото, но усещам вкарването на тук-там чисто турски елементи, което пак носи някакъв елемент на изненада. А мъжката дружба между Йомер и Озан е страхотна, май за първи път виждам такава непринуденост в турски сериал.

Всичко вече може да се очаква. В тази тема се зарибяваме едни други, виж докъде стигаме. 

Всичко вече може да се очаква. В тази тема се зарибяваме едни други, виж докъде стигаме. 
Иначе Джансу също никак не я дишам, но, ако сюжетът ми харесваше, щях да загледам, предвид положителните мнения. Джиндорук ми е абсолютно ок, за разлика от повечето, аз съм неутрална към него, а на моменти ми допада дори - ето, във ВВ, за който Лу споменава, ми беше напълно окей.
Но... кой знае, идат празници, дано и повече свободни дни, може и да загледам - какво ли не се случва...
Иначе Джансу също никак не я дишам, но, ако сюжетът ми харесваше, щях да загледам, предвид положителните мнения. Джиндорук ми е абсолютно ок, за разлика от повечето, аз съм неутрална към него, а на моменти ми допада дори - ето, във ВВ, за който Лу споменава, ми беше напълно окей.
Но... кой знае, идат празници, дано и повече свободни дни, може и да загледам - какво ли не се случва... 

Невинна съм, невинна!
Обаче той изглежда "въх, мамо!" в тоя сериал, честна дума. 
Много хубаво му блестят очичките във "Вратата". Ей тука много ми хареса: 

Точно, "тянет" нещо в него, и за мен е необяснимо, Светле. И страшно, страшно добре го обличат във "Вратата". С това палто, с тия костюми... Ммммм... 
Сори, Лу!
Много хубаво му блестят очичките във "Вратата". Ей тука много ми хареса: 

Точно, "тянет" нещо в него, и за мен е необяснимо, Светле. И страшно, страшно добре го обличат във "Вратата". С това палто, с тия костюми... Ммммм... 
Сори, Лу! 
Препоръчани теми