АПРИЛСКИТЕ И МАЙСКИТЕ ДЕЦА ПОСРЕЩАТ ЕСЕНТА

• 14 923
  • 286
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Еми тази седмица,театъра е в събота 14.10.06г.от 11ч. "Житената пита"(нормален вариант без човека паяк и разните му глупости Wink ),а в неделя ще имаме "Шоуто на Чочко" от 11ч. игри и забавления с клоуна Чочо(за деца над 3г).Целувки ще ми е приятно пак да се видим. Heart Eyes
Там сме Simple Smile, нали видя какъв е мецанат Ивчо Simple Smile
За Чочо ме е яд, 4е сме малки-това момче имам невероятен подход към децата и е адски симпатичен Simple Smile
Хайде девойки! Да заведем априлското "племе" на театър Simple Smile

# 166
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ВЕСИ!

Да си жива, здрава, красива и щастлива!
Да те обичат и слушат мъжете и да те носят на ръце!
(най-вече малките)

Прегръдки и целувки и от нас с Бобко

Последна редакция: пт, 13 окт 2006, 20:56 от Sarsarilka

# 167
По темата имуностимулатори - миналата година давах Есберитокс на капки, но не останах с впечатление да помогна много. Педиатърката също каза да не очаквам чудеса. Просто се надявам да намалеят малко болестите, че за миналата зима Боян пи антибиотик 12 пъти. Освен това давах и витаминки - Леатон и Саностол.
Тази година мисля да ползвам Рибомунил. От колежка разбрах, че имал ефект, та сега ще се пробвам. Освен това педиатърката ми предложи да го ваксинирам. Още малко ще помисля, че сега е времето.

# 168
Честит рожден денВеси. Да си жива и здрава. Желая тимного, много усмивки
Целувки от мен и Кети

# 169
Здрасти Силве, бяхме се затъжили за теб. Радвам се най-искренно за твоите  професионални успехи. Дай Боже всекиму

Еми, аз ще водя Кети в събота. Среща там  Heart Eyes

Някой друг изявява ли желание да дойде

# 170
Веси, честит рожден ден  от мен!

Много успехи, щастие, любов и късмет ти желая!!!

# 171
  • София
Честит Рожден Ден , Веси !
Да си жива и здрава и много щастлива!  bouquet

Последна редакция: чт, 12 окт 2006, 10:24 от Katy

# 172
Здравейте!
Първо на патерица искам да поздравя Весито newsm59 newsm51
Благодаря ви момичета за споделеното по въпроса за имуностимулаторите  bouquet Педиатърът на Дария е  против ваксините и имуностимулаторите, най-вече против ЯСЛИТЕ. В крайна сметка изписа и препоръча Есберитокс+много плодове и зеленчуци. Не възлагам особени надежди, но ще видим.
Силве, много ни липсваше Hug Поздравления за успехите ти, а при тази програма, как искаш да усетиш изгубването на килцата Wink  bouquet Снощи не можах да напиша нищо, защото Дария искаше да гледа снимките на любимия й Гого Grinning

# 173
  • в гората
Здравейте! Включване скорострелно и от нас с Кайо!
Силве, радвам се, че си на линия и че в работата се чувстваш добре! Ще ти се обадя тия дни задължително Wink!
Веси, честит рожден ден!!! Много здраве и щастие ти желая от сърце!  bouquet
Кайо беше болен от коклюш, уж ваксиниран, ама ей на... Кашля около месец и накрая се разбра какво е. Вече е здрав, от понеделник пак сме на ясла.  Simple Smile
Иначе всичко е наред, още не ходи на гърне обаче - освен в яслата. Вкъщи не мога въобще да го накарам, докога ще продължава това и как става отучването някой ако ме светне, ще съм много благодарна! Tired
Айде другият уикенд ако е по-топло времето можем да направим една неделна есенна среща в Южния парк. Ама до тогава има време, така че ще пишем тук. Wink

# 174
Еми тази седмица,театъра е в събота 14.10.06г.от 11ч. "Житената пита"(нормален вариант без човека паяк и разните му глупости Wink ),а в неделя ще имаме "Шоуто на Чочко" от 11ч. игри и забавления с клоуна Чочо(за деца над 3г).Целувки ще ми е приятно пак да се видим. Heart Eyes
Там сме Simple Smile, нали видя какъв е мецанат Ивчо Simple Smile
За Чочо ме е яд, 4е сме малки-това момче имам невероятен подход към децата и е адски симпатичен Simple Smile
Хайде девойки! Да заведем априлското "племе" на театър Simple Smile

Пиша ти отсъствие(ще видим дали е извинено или неизвинено Wink),дано всичко е наред при вас.
Искам да ти кажа само че в страницата вече има календар на "Кукленият театър" за всички постановки до 02.01.07г. адреса е  www.prikazka.net влизаш в "услуги" след това в "Куклен театър". Дано така съм по  полезна.Целувки! Heart Eyes

# 175
  • София
Пиша ти отсъствие(ще видим дали е извинено или неизвинено Wink),дано всичко е наред при вас.
Искам да ти кажа само че в страницата вече има календар на "Кукленият театър" за всички постановки до 02.01.07г. адреса е  www.prikazka.net влизаш в "услуги" след това в "Куклен театър". Дано така съм по  полезна.Целувки! Heart Eyes

Еее, на това хубаво време бяхме в Зоопарка  Wink
Живот и здраве другата седмица!

# 176
Ами да времето беше супер сутринта, Grinning,а зоопарка ни е любим. ::ще те чакам следващият път на лошо време,дано съм била полезна с календара,така ще е по удобно и за теб пък и за всички останали желаещи. Grinning Поздрави!

# 177
Айде другият уикенд ако е по-топло времето можем да направим една неделна есенна среща в Южния парк. Ама до тогава има време, така че ще пишем тук. Wink
Ами хайде. Само да не съм на работа

Ние ходихме на куклентеатър. Много ме изкефи  малката, като ми преразказа "житената питка". Не съм очаквала. Еййй все я подценявам. За всички майки тяхнотое най-най-та по, а аз все кусури й намирам.
Сега от 2-3 седмици ме гледа като любовник (и на сватбатани мъжът ми не ме е гледал така). С такова  обожание в о чите. И само  ме целува, прегръща , обяснява ми се, че ме обича, катери се по мен, души ме в знак на обич, само иска да я нося, а бе не изпуска и минутка, в която  може  да  е вкопчена в мен. Катомалка пиявичка е

# 178
Здравейте, приятели!
И днес се радваме на прекрасен есенен ден Hug
Изпратих Дари с тати на разходка в парка и на гости на баба и дядо (свекитата), а аз въведох малко ред вкъщи и  newsm78 се мъча да изляза от гадната предрожденденна дупка. Чувствам се ужасно като никога до сега #Cussing out Извинете ме, моля, че използвам нашата темичка за отдушник!
Evjeni, Дария е същата любвеобвилна  пиявица, а аз в това си състояние трудно я изтрайвам. Опитвам се да насоча чувствата й и към баща й, но тя само с мен се държи така, а той страда, когато  го блъска Sick Както разбирате лудницата ни е пълна, я ми препоръчайте виртуална психотерапия, защото за друга нямам време и възможност Sad. Сериозно ви благодаря!

# 179
Честито Веси за рождения ден, много щастие и здраве ти желаем!

MardiGras, със сигурност трябва да се видим, обади се непременно. Ако е хубаво времето другия уикенд (както е прогнозата), можем да се видим в парка. Домъчняло ни е за Кайо! Между другото и на мен ми беше трудно да откажем памперса на Гого, като се видим ще споделя, ако нещо ти е полезно. НАй-общо ми направи впечатление, че много зависи от емоционалното му състояние Simple Smile (не че това е новина).

M&D, вече започвам да кроя планове как да се натреса на гости на роднините ни в Русе, та най-накрая да запознаем Гого с Дария. То такава виртуална любов, че срамота да не се видят Simple Smile

Аз днес нещо не съм на кеф, така че спирам дотук.

Общи условия

Активация на акаунт