АПРИЛСКИТЕ И МАЙСКИТЕ ДЕЦА ПОСРЕЩАТ ЕСЕНТА

• 14 922
  • 286
  •   1
Отговори
# 180
Тези дни бях решила да уча Ирина да си казва освен първото, и бащиното и фамилното име. Та, значи, подхващам я отдалеч:
"как се казваш", тя въобще не ми обърна внимание, ама аз упорита - "как ти е името?". Тя пак се прави на ударена. На петото повтаряне:
- Как ти е името? - тя ме поглежда с най-невъзмутимия си поглед и ми отговаря:
- Дубе е. (в превод - добре  е)

Та така, не ме бива и за възпитател напоследък. Да не ви разправям каква агресия се излива върху брат й.

# 181
Благодаря ви за усмивките, Силве и Сладка хапчице! Grinning Grinning
Силве, хайде скрой плановете, че мен не ме бива в тия неща. Кроя ги само служебни и в сряда и четвъртък съм във В. Търново и в София, но... без Дария Confused

# 182
Привет момичета Hug

Работа, емоциии, работа и за форума време няма.
Поздарви на Весито на патерици да е жива и здрава, обичана и щастлива майка и жена.
Нещо състоянието на духа ми е леко нервозно и не съм за тази веселатемичка.
По темата за имунустимулаторите-не давам, но и тази година Пепчо си е вкъщи и за сега не сме боледували.
За възпитател и мен не ме бива Сладка хапке-голям проблем ми се очертава спането на Пепи.
Не че преди спеше, но сега отказва следобедният сън въобще. Хора няма сила на света която да го накара да схлупи очи поне за 5 минути. Нито с добро нито с лошо. Отказах се вече. На финала след един час борба аз съм пред нервна криза а той е изпълнен с още енергия и умира от смях.
Само дето детегледачката изпада в ужас и незнам няма ли да ни остави скоро.

В събота бяхме на гости на Еми и такъв смях падна, както знаете те с Ивчо се обичат много на сериозно, разбира се по детски, но ние родителското тяло малко странно гледаме на таз либоф. Накрая решиха, че леглото на Ивчо е трамплин и Еми започна да ги снима с камерата, в този момент моето синче направи такова салто назад и падна на главата си.Абе ужас, но се разминахме само с малко рев. А на камерата е толкова смешно-направо сме за най-смешните видеоклипове.
Айде стига толкова от мен

# 183
  • София
Мдааам. Веселко беше с Пепката.Вижте за 10 минути какво стана:
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=1380959  Joy Joy Joy
Ако ви се разглежда- цялото албумче- снимките са от последните два уикенда- празника в Борисовата градина (Пепката е там, после ги заведохме в Жени и спаха двамата), театър с Кари, зоопарк в събота, вчера- театър с Карина, после голям купон в градинката на ГУСВ:
Ето го албума:
http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=11558
А ето тази снимка направо няма какво да я коментирам  Joy Joy:
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=1383543
Ама май е време за малко нагледни лекции за разликите момче/момиче  Mr. Green

# 184
  • в гората
Желаещи за Мечо Пух днес в 11 часа в Младежкия театър? Ние май натам се каним да отидем... newsm78

# 185
нашите деца - звезди
http://prikazka.net/images/43794.jpg

# 186
Аууу,как ме хвана яд,че не съм прочела по-рано за театъра днес.
Аз ще пробвам утре за Майчина сълза в Ариел театър в Лагера.Стига да се организираме на време сутринта.
Ако има желаещи  Hug

# 187
  • Варна
Смешка я водих миналата Събота на театро. Гледа с интерес 15 минути, после искаше на сцената, сетне се обиди, че не става на нейното и си тръгнахме. Но 2 дена разказва какво е гледала, беше доволна. И съм доволен.
Харесва опера и балет, пущам диск и грача с певачката, а Мая танцува Лебедово езеро... Анасонов е с аритмия от тези изпълнения.  Crazy

# 188
Привет!
Отдавна искам да се включа, но Дария щом види, че съм във форума и иска да гледа снимки на наборчетата. Много си ги обичка. Сега използвам момента докато си играе с братовчедите. Днес е един от най-щастливите й дни, защото е център на внимание и е пълна лудница вкъщи rotfImao newsm68 newsm44 smile3532 smile3533 smile3534

Вчера за пръв път я заведохме на куклен театър. Много й хареса, гледаше като хипнотизирана, но когато грозното патенце остана самичко, дори и кучето го изостави, толкова й домъчня Sad, ревна Cry, излязохме от залата и не пожела да гледа повече. Изчакахме тати във фоайето и не иска повече да я водим на к. театър. Постановката беше чудесна, направо съм възхитена в сравнение с к. театър от нашето детство  bouquet

Весели почивни дни Heart Eyes

# 189
  • Варна
Я да попитам на наборите случва ли им се да залитат? М?  ooooh!

# 190
Небесничке, случва се на Дария да вземе трудно някой завой, когато тича или сутрин докато е много сънена, но  newsm78  теб какво точно те притеснява щом питаш?

# 191
  • Варна
Ами тъй, запопитах се след една тема в ЗДравния...
То мойто едно отнесено, флегматично, нормално е сигурно да е такова залитащо пате.... Всъщност, нищо й няма. Ахъм. Crazy

# 192
  • Sofia
Отдавна не съм ви писала, но съм доста заета Sunglasses При нас нещата влязоха в релси, вече съм доста по- спокойна, баткото ходи на ясла и е здрав пу пу, малкия расте доста бързо и хубавее. Виктор е на настроения - ту слуша, ту не. В яслата вече се оплакват, че бута децата и отговаря на лелите и съответно го наказват доста често. В къщи има периоди в които е направо ужас, тръшка се и реве с цяло гърло, иска постоянно нещо и то точно, когато кърмя бебето например. Но аз бях подготвена за това и не ме впечатлява особено. Преди го пращах при бабите събота и неделя, но вече не го правя за да не се чувства изолиран - и без това агресията в яслата ми се струва, че е точно защото го отделяме от вкъщи, а той знае че аз съм там с бебето Confused
Иначе говори страхотно и постоянно. Вече и Р казва, че доскоро го пропускаше. Има много смешни попадения на думи и ги записвам за да си ги припомня някой ден Mr. Green
А ако ви се гледат много снимки, ето ви два линка:

http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=768&AlbumId=71719

http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=768&AlbumId=71721 - тези са от погачата на дребчо Heart Eyes

Доскоро мили съфорумки  bouquet  bouquet

# 193
Здравейте мацки,
ей Веси много ти се радвам. Разгледах снимките с едно умиление.... Да са ти живи и здрави
Вчера слушам разговор на Кети с нейната приятелка Ема
Ема - Ама аз си имама бебееее, мама ми го е родила
Кети - Моя тяти ми го купува от магазина, дааааа (клатейки глава)
Така, че ако не знаете може да Ви купиме бебе на  кило от магазина. Правя списък Laughing
Иначе Кети си говори доста грешно, но пък чуждитехора си я разбират. "Р" не казва и не искадаходи на градина, въпреки, че ходи само единден в седмицата. Голям рев падна тази сутрин. Като  я взема от градината, стои като  ваденка до мен. Не иска  да се отдели за нищо на света. А ми прави впечатление, че вече много добре се заиграва с деца. Даже си търси дечица

# 194
Привет!
Веси, и ние гледахме снимките ви с умиление Heart Eyes Бъдете здрави и щастливи  bouquet Как само лети времето, вече сте правили и погача на Марти, а той как расте и хубавее, пу-пу Heart Eyes

Evjeni, а нашите бебета ги носи Дядо Коледа, вече сме му поръчали за послушната Дария. Да не си помислите нещо  ylinfantза кукла говоря. Може и Кети да е имала предвид бебе-кукла, но Joy

Да не казвам на лош час, но Даренцето е здравичка и ходи на ясла с желание. Да, но Embarassed ден през ден я "хвалят", че хапи децата. Едно момченце направо е с рана, на друго ухапала пръстчето и са му правили студен компрес Embarassed #Crazy Вкъщи си обясняваме....., но тя казва   ИСКАМ Sick Това овенче ще ме довърши Cry

Общи условия

Активация на акаунт