АПРИЛСКИТЕ И МАЙСКИТЕ ДЕЦА ПОСРЕЩАТ ЕСЕНТА

• 14 911
  • 286
  •   1
Отговори
# 210
но да се надяваме догодина братчетода поправи нещата за още 2-3 години
Има ли вече нещо за казване?! За братчето  Wink
ааа не, догодина ще има. Сега е само проект. Веднага ще се похваля. Аз не мога да си държа устата затворена. То за това Кети е такава дърдорана

Еее пак писах. щете не щете ще ме издържите тази вечер.

# 211
  • Добрич
Пиши, Жени, пиши, виж как живна пак темата.

За акането да кажа пак, всичко, което сте писали, все едно аз съм го писала. Понякога ме изчаква да му сложа памперс за сън, и тогава се скрива някъде (или под завивките вече на леглото) и си свършва спокойно работата. Или пък, ако не може да устиска през деня, се крие зад един фотойл и кара директно в гащите. Превърнал ми е единия ъгъл на дневната в тоалетна. Shocked
Явно ще мине и това, но кога ли? А за пишането, не си казва сам. Трябва да го питам непрекъснато, да го подканям, да го слагам на гърнето. Случва се често да не хващам момента Cry.

# 212
Ха сега и аз да кажа!

За памперса - не ще, гадината му ньедна, да се отучи. На морето го оставях гол и си се нааква, без да му дреме изобщо, а после си продължава да си играе все едно нищо не е станало. Другите туристи се скъсаха от смях с него. По-лошото е, че не си признава. Питам го "Има ли аки?", а той:"Не-е". Не дава и да го преобуя. Докато се гоним и убеждаваме, то дупето маймунско става. Напоследък виждам сутрин, че памперсът е почти сух, но не смея да го махна. В яслата ми се скараха като казах, че още не сме приключили с него.
От една седмица го издебвам сутрин и някак успявам да го прилъжа на пеещото гърне, та се надявам да посвикне. Не искам да се учим точно в тоя кучи студ да стоим с мокри гащи. Гледам да го убеждавам, че батковците не правят така. Вчера за първи път каза, че акито идва, но така и нищо не се случи.

За ината и тръшкането
- ми телета и овни си отглеждаме, вие какво друго очаквате?
Ама и аз съм теле, та много не ми минават тия номера - всичките съм ги използвала. Прабаба ми казваше едно време:"Мойто момиче, ти където отиваш, аз от там се връщам". Права е била жената..... Наскоро си купих една книжка за ината на детето и други номера, но още не съм я прочела.

Друго ми е болно сега - Боян гледа сега братовчед си Дани, който е на 13 месеца и все още не говори, а само мучи и пищи и познайте какво се случва в къщи. Двамата се гонят и пръхтят, пищят и плюят на воля. Освен това като докопат едни детски мобифони с ужасно шумната и тъпа песничка за Барби гърл, не е за приказка  smile3511 smile3511 smile3511 Освен това племенника тръгна на ясла тази седмица и са в една група. Дани е най-малък и ме е страх, че Боян ще започне да копира от него. Вече започна да говори някакви странни брътвежи и като го питам:"На какъв език говориш, че не ти разбирам нищо?", той ми отговаря важно:"Ми на фенски" Освен това започна да си смуче пръстите почти непрекъснато.
Не върви да го отделя, защото той непрекъснато търси контакт с племенника. Вече му е интересно, че има още едно човече като него и не мога да ги разделя. Стои в другата стая и си играе с неговите играчки и т.н.
Ясно ми е, че като се преместим ще стане естествено, но това преместване може и да се проточи до пролетта. Какво да правя?

Брей, че дълго стана! Е, спрете ме де!

# 213
Sarsarilka по последният пункт те разбирам прекрасно, защото Ева напоследък копира от едно 10 месечно бебе - племенницата ми  Laughing. Следобяд идват в къщи и си представи за какво лазене, носене и люлеене на ръце става дума  Sick.

# 214
Привет и от мен момичета
при нас нищо кой знае какво ново
тръшкания, инати, добри периоди и така.

за памперса-ние от около три месеца сме и  без дневен и бе з нощен.Махнахме ги заедно, но Пепи по принцип си стиска и през ноща не ме дига да пишка. Пишка преди да си легне и до сутринта няма проблеми. Буди се по сто пъти понякога, но не желае да пишка. даже сутрин когато се събуди трябва да го моля за да се изпишка. Един път само се беше напишкал през ноща, но той беше малко болен тогава, така че не го броя. За акането отдавна си ака в гърне, по собствено желание не мисля че имам принос просто си е такова детето. Майчетата които имат още такива дечица споко сами ще поискат не ги насилвайте, моят брат до 1-ви клас акаше в гащите Mr. Green точно защото все му се караха и се беше стресирал.
за апреските абсолятно задължително, според мен-има мног хубави, направо красиви в МОЛ-а в Гео Милев в магазин Рено, някъде около 30 лева са но пък са много готини.
Грейки имаме две една от миналата година и една по стара от на сестрами децата за игра. Ние с таткото нали сме и скиори без грейка и апрески неможе.
Шапки, шалово и ръкавици стават му от миналата година.
Имаме едни термо джинси, за Коледа ще го дообзавеждаме с други дрехи.
Еми няма си идея какво може да направиш, но нали знаеш че има дечица които си се напишкват вечер, просто трябва търпение и наилони на леглото HugЛипсвате ни с Ивчо Heart Eyes
И Пепи вече чак Дядо Коледа, за като една голяма бяла птица му бях казала, че като завали сняг ще дойде Дядо Коледа и той вчера цяла вечер беше сърдит, че го няма да му донесе играйки. Прибирайки се от работа му купих една от тези кутии с шоколадови бонбони за всеки ден до Коледа, за да му обясня по нагледно, но вместо това той излапа бонбоните и продължи да се сърди Grinning

# 215

Я да питам, случайно остана ли някоя мама - кърмачка в нашите редици или съм аз последния мохикан?

Останаха, останаха- аз със сигурност, най-вероятно и Силвето.
Ами да си призная така ми е по-лесно, отколкото да се мъча,особено в този инатлив период да отбивам - ще го караме до войниклък Laughing

В края на месеца ми предстои командировка за една седмица и ще видим като се върна на какво мнение ще е  Grinning

А за нощния памперс мога да се похваля че от 3 месеца сме без bowuu

# 216
Зори, сняг вали. Махай вече есента  Mr. Green

Йес сър !
Как съм сега  Mr. Green!

# 217
Зори, сняг вали. Махай вече есента  Mr. Green

Йес сър !
Как съм сега  Mr. Green!

Пърфект си.
Какво празнично настроение създаваш.... Коледааааааа

# 218
  • София
Да ви кажа, че ми е мъчно за вас и за дребчовците...Среща в някое клубче другата седмица???
Ще броим ли нагласите за коледния купон?? (моля само да не е на 16.и 17.12, заради това http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=134946.0, че ще съм по цял ден там) Hug Wink
Зори, Ивчо страда за Ева, и си я иска!! Измествайте датата Wink (дайте да ги съчетаем с купона?)
Вчера следобяд не иска да заспи и казвам "Няма да ходим при Пепи, ако не спинкаш (нали това му е другата страст) ", а той се нахилва и казва "Дааа, ама ще идем при Евааа!!", аз "Ама тя е далеч-във Видин чак", "Отивам във Видин мамо, обичам Ева"..та така..., стягайте чеиза Mr. Green

# 219
Еми, аз не смея да ти се обадя, защото  съм сигурна че си залята с работа на двата фронта, а вече ми е много мъка на сърцето за вас Sad. Ева също "откри" думата гадже наскоро (от една реклама разбира се  Laughing) и когато за пръв път я питах кой ти е гадже, тя ми отговори " Тати и Ивчо" hahaha.

За идването в София, най-вероятно ще бъде датите преди тези посочени от теб (11-15 декември)( пък и нашият базар ще е на 15-16 дек. и аз ще трябва да се съобразя да присъствам не тази дати), ама все пак трябва да говорим първо с професора и тогава ще потвърдя със сигурност, защото не го знам дали не е решил да излезе точно декември в голяяяяма ваканция.
Иначе ще е голям кеф, ако можем да се съберем повече хора, и да организираме нещо интересно за порасналите ни разбойници.

# 220
Ей, срещичка! Страхотно!
Много искам да се видим най-накрая, но между 11 и 14 декември съм на стаж и няма да мога да дойда.
А вие защо искате да е през декември? Може и през този месец да си спретнем една среща. Другия месец всички ще са в треска за подаръци и организиране на мястото за празнуване.

За апреските - имало в Метро по 17 лв., които не били никак лоши. Аз се надявам да мога скоро да отида до там и да видя какво мога да намеря.
За термо-дънки - при нас в едно магазинче в търговския център до Деница има термо джинси по 21 лв. Малко скъпички ми се видяха, но може и да купя.

# 221
  • София
4ЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН М&D!!!!
  bigdance2  bigdance2  bigdance2 newsm59 newsm59  bigdance2  bigdance2  bigdance2 newsm59 newsm59  bigdance2  bigdance2

ПОЖЕЛАВАМ ТИ ОКЕАН ОТ ЩАСТЛИВИ ЕМОЦИИ, МНОГО ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И ЛЮБОВ!!
 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

ЦЕЛУВКИ НА ТЕБ И НА ДАРЕТО И МНОООГО ПОДАРЪЦИ Simple Smile !
 newsm67  Gift Gift  party002 Gift  party002  party023  Gift Gift newsm67

# 222
  • Добрич
Честит рожден ден на М&Д !!!

bdbaloni bdbaloni hbday bdbaloni bdbaloni

Весел и вкусен празник!

smile3510   smile3510 smile3510

Целувки на теб и Дарито!

# 223
Сърдечно ви благодаря момичета Heart Eyes
Тъкмо влизам да ви почерпя виртуално... и виждам мили и неочаквани поздравления. БЛАГОДАРЯ ВИ!!! От сърце ви черпя, кой каквото  party023  party023  party023  food002 beer2 Drunk Wine Glass Popcorn Coffee  Hamburger cook
В последно време само ви четях. Радвам се, че темичката се раздвижи. Даренцето не ме оставяше да пиша, защото беше болничка и кисела,  т.е. "Очичките ми са болни, аз съм здрава" (лек конюнктивит). Но май не беше само това, защото няколко нощи подред се напишваше, а отдавна сме  се сбогували с памперсите. Еми, сигурно ще премине и при Ивчо този период.
А инатите и твърдия овнешки характер Sick много е добричка, когато тя пожелае, но не реши ли тя нещо да направи ... няма сила на Земята, която да я накара да изпълни нашето желание. Тази сутрин например с половин уста ми пожела ЧРД и продължи да спи върху мен, телефонът звъня 20мин., обяснявах й, че ще притесним баба... трябваше да я разплача, за да чуя поздравленията си.
А колко е чувствителна и как страда, направо ни смайва. Наборчетата проявяват ли тежки форми на страдание и изживяват ли липсата на обичани хора? За Ивчо и Евка разбрах Heart Eyes  loveuuu
Да не ви отегчавам повече Embarassed
Приятен ден!

# 224
  • Sofia
Честит рожден ден мила M&D newsm51 Пожелавам ти цялото щастие на земята, любов и здраве на теб и любимите ти хора  party023 И много подаръци  Gift Gift Tada

Общи условия

Активация на акаунт