АПРИЛСКИТЕ И МАЙСКИТЕ ДЕЦА ПОСРЕЩАТ ЕСЕНТА

• 14 936
  • 286
  •   1
Отговори
# 135
Забелязвате ли как се променяме след появата на дете?
Аз преди да родя не се сещам да съм била особено агресивна. Сега съм като ураган, ако нещо застраши Боян. Ставам направо неузнаваема и 2-3 пъти вкъщи са ми казвали, че съм страшна за гледане като се облещя.  hit fight
Идват ми направо неподозирани сили. Затова си мисля, че сравнението "пази си децата като лъвица" си е точно на мястото. Предполагам, че ако има предпоставка за опасност, всички ставаме направо други хора и дори мъжете предпочитат да не ни излизат на среща. И после защо пише по вестниците, че жена в пристъп на безумие наръгала мъжа си 147 пъти......

# 136
Еми,  миличка, току що прочетох за катастрофата Cry не мога да се успокоя и да спра сълзите си. За пореден път при  вас  идва  малкият Дявол и добре, че е той, но  искрено, от цялото си сърце ви пожелавам да нямате повече срещи с никакви  Twisted Evil. Дано скоро да преживеете стреса  Praynig Цункай Ивчо от мен и Дария!

# 137
  • София
Благодаря ви приятелки Hug  bouquet
Всичко е наред, Ивчо изобщо не дава признаци за какъвто и да е стрес, днес имахме чуден есенен ден!
Благодаря ви за подкрепата.

# 138
Eми, отдъхнах си Heart Eyes

# 139
Тази сутрин със снаха ми и децата пием кафе в парка. Идват под строй една група от близката детска градина, водени от 3 госпожи. Ева като видя децата ни заряза и се смеси с групата. Те се снимаха, госпожите им обясняваха нещо за есента, пожълтяването на листата, събираха кестени...а Ева плътно с тях. Децата ги събраха по едно време и ги поведоха обратно да се прибират, а нашата се хвана за едната лелка и тръгна с тях, без изобщо да се огледа има ли ме, няма ли  #Crazy. Ето :
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=1313990
Снимката не е много качествена, защото снимах препускайки като кон, да ги догоня. Ева е хванала госпожата за ръка и марширува с песен на уста (шашна ги с Рачо Капитана  hahaha).
Като наближихме градината и трябваше да я взема,  нададе такъв вой и такъв писък, че умрях от срам. А лелките ме пазариха, че ако искам мога от другата седмица да им я оставям и да си пия кафето на спокойствие, т.е взимат я, въпреки че ще е най-малката.
Хем ми се иска да я пускам вече, хем нещо още се дърпам. Но така или иначе до Нова година  със сигурност няма да е, за после ще видим....
Та такива ми ти работи у наше село....

# 140
  • На черешата
Ето ни и нас,толкова отдавна не сме пислаи тук,че сигурно всички сте ни забравили Sad.
Вече започнах работа и нямам много време да пиша,повече чета.
Иначе моите палвници растат,Борянка говори постоянно/за ужас на мама,просто няма спирка/,ходи на ясла и и се отразява много добре.Здравички сме  Grinning,което е най-важното,но доста палави.Бие се много,обича да се катери и когато съм с нея нямам нито миг покой.
Еми,съжалявам за това,което ти се е случило,но по-важното е,че сте се разминали само с уплаха. Hug  bouquet

# 141
Зори, мъничко ти завидях, защото у наше село не  искат да вземат  Даренцето в градината (която е зад съседния блок) и я нося  на ясла на около 800м от нас. За София това разстояние може да е нищо, но аз буквално я нося, а тежи вече повече от 15кг #Crazy Само на мен ми се глези, с баба си върви мамината глезана и никакви уговорки и обещания не приема Sad Дайте ми съвет, моля (за глезотиите, не да си купя кола Wink)

# 142
За носенето сме постигнали споразумение отдавна - или ходи пеша, като ме държи за ръката, или се вози в количката. Понеже тя много отдавна изпитва ненавист към количката си  Laughing, когато реши да се поглези и иска да я нося само и споменавам, че следобед сме с количката и да видиш как започва да марширува. Или пък и казвам, че ме болят краката или ръцете, а в най-общият случай и заявявам, че и нося раницата + някоя връхна дреха + една торба с играчки и че не съм товарно магаре да нося и нея. Гледам че уж проявява разбиране  Laughing.

На мен обаче най-вбесяващо ми е непрекъснатото спиране на всяко камъче, цветенце, локвичка, храстче, кестенче, врабченце, гълъбче, шадраванче, павенце, дръвченце, тревичка, стрелкичка, картинка, ........................... и така нататък  #Cussing out. До нас близо няма парк или детска площадка и ходим в градската градина всеки божи ден - сутрин и следобед. С количката разстоянието го взимах за 15 минути, а сега за най-малко 35-40 минути   #Crazy в едната посока. Е сметнете само за какво става на въпрос.

# 143
  • София
Зори, с глас се смях Joy Joy
Мамина социофилка сладка! Как ще я нагушкаааааам!!!!
Моето мнение, че щом детето показва готовност и имаш тази възможност, не е лошо да я пускаш на ясла....Напролет не се знае дали пак ще е в тази фаза...Но това си  е моето мнение Wink

# 144
Ей момичета,здравейте
не съм чела, не съм писала, че имахме разни Радини вълнения и хич нямах настроение за форум.
Еми, доста гадно. Аз вече с ужас карам в София. Отварт са ми тези задръствания. При вас все  пак е било малкия дявол и слава на Бога. Добре, че и Ивчо мъжки е понесал нещата.
Катрин днес  е на детска градина. На съседнатани улица до нас откриха частна детска градина с малки групи. Уверяваха ме, че болнидеца не приемат. Разбрах ме  се да я давам за разкош 1 път в седмицата. Сутринта тръгна с голям мерак. Остави ме без проблеми и не поиска  на обяд да си я взема. Искаше да си спи с другите деца. Сега отивам да я взема и разпитвам и после ще докладвам. Леле как се вълнувам

# 145
  • Sofia
Здравейте и от мен,

Не съм ви забравила просто бях малко натоварена с бебешки неща Wink Сега леко се окопитих вече и мога да пиша не само да ви чета...

Ние сме вече добре, най- трудно ми беше да вляза в час с кърменето, но сега съм по- спокойна и се справям. А и дребния наддава порядъчно и това още повече зарадва майчиното ми сърце Heart Eyes Баткото е много мил, гали и целува братчето, като мисли, че "братче" е името на бебето Mr. Green Засега не се буди нощем, но пък и  бебешора не плаче много. Няма ревност или поне още не се е появила...Единственото което прави различно от преди е докато кърмя бебчо да ляга и той да го гушкам и си пее "нуни бебе" Laughing

Напоследък съм занемарила отказването от нощтния памперси и незнам кога ще се получи. Да не стане по немската система - когато сам се отучи - и да г о откараме до 18 години така Mr. Green А и с яденето е една истинска мъка, нищо не желае да хапне, само домати и краставици набива, незнам как расте това дете.

И отново е с ожулена буза - хвърлил се от пързалката с главата надолу, добре че не се е пребил..

Та това е което се сещам, аз много ви чета и ви се радвам  bouquet Но по- рядко ще мога да пиша, но не за дълго. Като стана майка-експерт пак ще съм редовна Heart Eyes

Поздрави и целувки на всички набори и техните мами  bouquet

# 146
Обещах да пиша и ето ме,тази седмица в "Приказка без край" ще има "Сладоледена приказка"-куклен театър! Simple Smile

# 147
  • София
Обещах да пиша и ето ме,тази седмица в "Приказка без край" ще има "Сладоледена приказка"-куклен театър! Simple Smile

Ако вали -там сме Simple Smile

# 148
Леле, Еми много се извинявам аз съм те заблудила в поста въобще не съм писала, че е в неделя, останала съм с впечатление че съм написала а не съм, извинявай още веднъж, аз понеже навсякъде другаде постоянно пишех че днес има промяна и съм си останала с такова впечатление. Театъра е утре (неделя) от 11ч. Много много съжалявам.  Praynig

# 149
Искам да ви попитам, давате ли някакви имуностимулатори на наборчетата. Ще погледна, какво пише в здравния форум, но ми се ще да науча нещо за точните наборчета. Дария уж  вече е здрава, но не вярвам да издържи повече от 2 дни в яслата #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт