АПРИЛСКИТЕ И МАЙСКИТЕ ДЕЦА ПОСРЕЩАТ ЕСЕНТА

• 14 940
  • 286
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Миналата година давах AD Liquid, но не съм доволна, тази година давам ImunoBAby+Саностол и ефекта е много добър, но със сигурност има значение, 4е все пак ходи една година на яслата, т.е. се е адаптирал към микроклимата (и бактериологичен и пр). Така, че не мога 100% да кажа, 4е е от Имуностимулатора. Но пък е 14лв, за разлика от другия , който е 35-40лв, а нямаше никакъв ефект. Вече един месец дори сопли няма пу-пу-пу....
Днес пак бяхме на театър, синът ми ще става мецанат Joy

# 151
аз  давам Лайфпак джуниър и Цитросепт в млякото. лелеее как горчи този цитросепт, ама има полза. Той обаче не е имуностимулатор. Виж Весито да пише за Аквасорса. Аз много съм се навила за него, ама като стане на 3г.

# 152
  • Sofia
Аз давам на Вики Колактив и Зелена енергия на Аквасорс. Откакто го давам (3-4 месеца вече) не се е разболявал, но дали е от това newsm78 Малко съм Тома Неверни, обаче и аз като започна да усещам болки в гърлото и веднага гълтам 5-6 ударно и ми пресича. Давам ги тези таблетки сутрин по една. Колактива го давам със Саностола, а ЗЕ в сокче - зелена ябълка за да маскирам цвета, че е ужасно зелен.

# 153
Аз давам на Вики Колактив и Зелена енергия на Аквасорс. Откакто го давам (3-4 месеца вече) не се е разболявал, но дали е от това newsm78 Малко съм Тома Неверни, обаче и аз като започна да усещам болки в гърлото и веднага гълтам 5-6 ударно и ми пресича. Давам ги тези таблетки сутрин по една. Колактива го давам със Саностола, а ЗЕ в сокче - зелена ябълка за да маскирам цвета, че е ужасно зелен.
Аз не ги давам, но съм убедена, че дейстат вълшебно. Като погледнеш всички теми за това чудо НЯМА недоволни. Всички майки много ги хвалят.
А иначе как са на вкус? Цвета неме притеснява. Все щеизмисля нещо

# 154
  • Sofia
Аз като ги пия не усещам вкуса много, защото са в капсулка. А на Вики му отварям капсулката и я сипвам върху саностола за да не усеща и той вкуса - обясниха ми, че на вкус си е като мляко, но мириса е особено наситен (за Коластрата говоря). А ЗЕ-то - малко е стипчиво и на по едрички гранулки, затова го разстварям в сок. Иначе съм пробвала да го дам в лъжица с малко вода - много се мръщи и плюе, явно е гадно...

# 155
  • СОФИЯ
На Ицко давам Бронхо-Вахон, но той не е имуностимулатор, а нещо като ваксина! Миналата година му давах АД-ликуит, но и аз останах недоволна!

Преди да забременея пиех много Зелена енергия на Аквасорс и веднага ме пресичаше  Peace
За Ицко не бях се замисляла, че мога да му давам ..... ще трябва да пробвам, когато спре Бронхо Ваксона...

Трябва да се похваля, че след 5 месечно отсъствие от яслата, Ицко тръгна сякаш не е спирал.Обясняваше ми, че помага на лелките за бебета Grinning
Уви, наложи се пак да го пратим при майката на мъжа ми и ми е много, много  Cry

# 156
Ехо, привет и от нас. След дълга мъгла, все пак намерих 1 час да изчета всичко и да драсна някой ред.

Бързам да честитя на всички празнували нещо, а на Веси и Мартин - много здраве и много вълшебни мигове.

Еми, прочетох за катастрофата, много съжалявам. За жалост колкото и да сме внимателни, другите ако не са, няма гаранция. Затова е толкова важно да осигурим възможно най-голяма безопастност за децата - столчета и т.н.

Аз съм страшно заета в работата, което се отрази добре, защото ме повишиха в старши мениджър, което си е постижение за година и половина (абе умря циганката дето ме хвалеше). Освен това ходя много по обучения, а в края на месеца съм на конференция в Будапеща... Нямах и нет в къщи, а от работата нямам време хич да чета или пиша, чакат ме по 100 срещи и 1000 е-мейла на ден, ужас.

Да ви кажа, че нашето море беше гадно, Гого беше болен, абе не ни се хареса. Обиколихме доста, а Слънчев Бряг наистина е най-гадното място на морето, ама темата вече не е актуална.

Гогата се развива прекрасно (пу-пу), много е добър, разбира се с всички "странности" на възрастта като инат, налагане, и т.н - нормално. Като че ли се научих да ги приемам по-лесно и не му се ядосвам. Прави ми впечатление, че поведението му е отражение на моето - като съм нервна, той е кисел и ужасен, като съм добре - той също. Та гледам аз да съм добре Simple Smile

Чувство за собственост има само над майка си Simple Smile, с играчките е дашен за всичко, нямаме проблем. Говори много и правилно, казва "р" на повечето думи, имаме доста интересни игри и смислени разговори. Напоследък е фен на "Тигърчо" (мечо-пуховския)- една кукла за театър, играе с него постоянно и ни кара да го слагаме на ръката и да си говорят, да го води до тоалетна, да му помага да се изправи. Сутринта дори го запознаваше с едно маймунче Чочко и му се представя "Здравей, Чочи, аз съм Тигърчо Атанасов" - щях да падна от смях.

При мен има иначе като цяло доста промени... Ама нямам време сега. Но не мога да не се похваля, че съм свалила 6 кг и то без усилие. А, и най-накрая тръгнах на йога. Simple Smile

Имуностимулатори не давам на Гого, но като гледам как всички давате се замислям каква е ползата... Ще взема да питам педиатърката.

Целувки на всички бебоци и майки и до скоро (не се сърдете, ако не пиша, ама много съм заета, наистина - включително вечер или заспивам с детето от умора, или ми се налага да чета някакви служебни неща).

# 157
  • София
 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59
4ЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ВЕСЕНЦЕ!!

БЪДИ МНОООГО ЩАСТЛИВА, ОБИЧАНА, ЗДРАВА И ВСЕ ТАКА ЧАРОВНА

bigdance2 newsm18  bigdance2 newsm18  bigdance2 newsm18  bigdance2
ПОЖЕЛАВАМ ТИ СТРАХОТНИ ПОДАРЪЦИ!

Tada Tada Tada Tada

# 158
Честит рожден ден Веси от нас с Мони! Бъди много здрава, щастлива и обичана от мъжете вкъщи!  bouquet

# 159
  • СОФИЯ
Честит Рожден Ден Веси!

Бъде много щастлива и много обичана!

# 160
  • Sofia
ООО колко сте мили, благодаря ви от сърце Heart Eyes

# 161
Веси, честит рожден ден !
Пожелавам ти здраве, много щастие и задружно, голямо обичащо те семейство!

# 162
  • Варна
  bouquet Честит рожден ден, Веси!
Много здраве, обич и щастие ти желая!

# 163
  • Добрич
Честит  рожден  ден, Веси!!!

Здраве, щастие и късмет!

# 164
Еми тази седмица,театъра е в събота 14.10.06г.от 11ч. "Житената пита"(нормален вариант без човека паяк и разните му глупости Wink ),а в неделя ще имаме "Шоуто на Чочко" от 11ч. игри и забавления с клоуна Чочо(за деца над 3г).Целувки ще ми е приятно пак да се видим. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт