Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно ... - 27

• 134 609
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
  • Sofia
От Gabriela NoImporta
“ПрЕатели, нема се плашите от ваксината! И язе до едно време бех твърдо против да ме чипират! По принцип немам много тайни от Бил Гейтс ама си викам: ако утре хвана трипер, ‘що тряя да го знае и да оди да ме одумва пред Сорос и Ротшилд...после ше ме “разнесат” из целото село. Обаче една вечер ми пише Марк Зукърбърг на месинджъра: Габриело, искаш ли да ми предоставиш личните си данни, та да изтегла кредит на твое име и да си купа къща у Неделково, оти нема къде да си претакам зелето, а па я в замяна ше ти дам да си направиш тест у фейса “какъв сос за пица си била у миналия живот”. Викам: Хубуу.  И така доде си правех теста се замислих, че ако стрина Стояна догодина вземе да коли прасето и хипотетично реши да го заколи на остров Фиджи и още по-хипотетично реши да ме покани..от Уйз Еър нема ме пуснат у самолета. 📷 Или пък задето немам ваксина да ме накажат да не моа да имам деца, или още по-лошо да моа да имам деца, ама да станат фенове на Андреа. И като скочих като ужилена..викам на моя: стаяй да одим да се чипираме, доде има чипове, че после си е*а мамата.
Отихоме..лекаря ми вика: искаш ли двоен чип, с който да станеш рептил и да живееш 200 го̀дини? И кат се сетих, че след 200 години мое сме останали само я и Лили Иванова му викам: Ба! Ти луд ли си бе? Обикновен чип си искам!
Туриха ни чипа, накараха ни да подпишем декларация, че ако след две седмици земем да четем книгата на Криско и да искаме да гласуваме за Слави Трифонов, они не носат никва отговорност. Прелетеха над нас с неколко самолета да ни напръскат с Чемтрейлс, додоха два илюмината да ни просветат и ни пуснаха да си одим.
Да ви кажа за са сме много доволни.  Фащаме Радио Веселина у Испания, имаме HBO без пари и интернета върви сто пъти по-бързо. Вече автоматично знам у коя кръчма се е забил моя и нема нужда да ода да го търса. Гълъб не мое да ме насере, щото само доде си помисли да хвръкне над мене и се е изпържил от 5 джи-то.
Само едно е лошото, че са Бил Гейтс ми дава акъл по цел ден по телепатията...па не слагай толко сол у чушките, па не къпи котката с таа врела во̀да, па стига толко - вече изпи три рикии и утре ше ти се пръсне тъпата кратуна. Абе тоя що си не гледа уиндолса, а само се занимава с мене. Ебати досадния дедка.
Сичко останало е супер!
Вече мое ме каните на прасе у сека точка на планетата!
И помнете, че светът е оцелял не защото се е смял, а защото се е ваксинира̀л!”

# 481
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
Междувременно някъде в Перник…
Полицай разпитва шофьор:
– Сега искам да ми обясните как ударихте пешеходеца?
Шофьорът:
– Господин полицай! Изобщо не съм го удрял.
Аз спрях за да му дам предимство и той припадна от изненада…

Пернишки бумеранг: хвърляш чехъл,
връща се жена ти със салата и ракия   

Сержант обяснява на новобранците:
– Ако камък бъде хвърлен нагоре, то той ще падне на земята.
Това се дължи на земното притегляне.
Новобранец:
– А, ако камъкът падне във водата?
Сержантът:
– Това нас не ни интересува. С тия неща се занимава флотът.

Старшина отива за риба. Вади въдицата, отваря буркана с червеите и командва:
– Трябва ми един доброволец. Две крачки напред!

# 482
Tолкова не ми върви с жените, че ако ме метнат от самолет над Студентски град, ще падна в Техническия...

# 483
Младо семейство в панелен блок правят секс, но жената е доста шумна. На заранта съседа им бай Иван прави забележка на мъжа:
- Виж какво, не ви знам какво правите, ама жена ти много вика, не мога спя!
- И аз какво да направя?
- Ами сложи и тиксо на устата и няма да вика!
На следващата вечер, младият мъж слага внимателно тиксо на устата на жена си и я почва, като още след първия тласък се провиква:
- Бай Иване, така добре ли е?
- Да! - отговаря бай Иван.
И така този диалог се води след всяко движение. По едно време бай Иван се провиква:
- Махни веднага тиксото,бре серсем !
- Защо бе, бай Иване, нали сега не вика жена ми!
- А бе, тя не вика, ама целият блок мисли, че мен чукаш...

- Докторе, защо на хапчета ми име чертички по средата?
- Ако изпаднете в кома и не можете да ги пиете ги слагаме в задника и ги завинтваме с отвертка...

Последна редакция: чт, 17 дек 2020, 00:04 от Черна станция

# 484
  • София
Помагало за родители на деца в електронното обучение.
1. Не удряйте детето и не му казвайте, че е тъпо като баща си!
2. Не плачете пред детето! То не трябва да разбира, че сте слаби и уязвими... или че се чувствате като кръгъл идиот.🤔
3. Сложете си уиски в чая... Ако пък сте от по-традиционно семейство – сложете си ракия.😉
4. Знаем, че имате работа, но кое е по-важно - да има какво да ядете... или детето да знае какви въглища има в Рило-Родопския масив?
5. Ставайте преди детето си! Винаги могат да ви изненадат с тест в първия час.
6. Когато преподавателят сбърка, не се включвайте, за да му обясните по какво имате две висши!
7. Не изпадайте в истерия, когато детето се окаже без домашно, а ви е казало, че всичко е готово.
8. Ако нямате шестица на теста, който вие сте решили, не обяснявайте на учителя колко е тъп учебникът и как той нищо не разбира.
9. Мента, глог и валериан може да се пие и сутрин... ако от алкохола от снощи ви избива на агресия.
10. Централата на МОН е на този адрес: бул. “Княз Дондуков” 2A. Тел. за граждани: 0800 16 111. Всички имаме какво да им кажем... и пожелаем!
11. Ако след 10 - тото (с думи: десетото) обяснение детето продължава да не разбира защо змията е поканила само 12 двукраки кокошки и 8 четирикраки таралежа на рождения си ден (тая змия няма ли си други приятелки змии!?🤔) под ягодите... не го наричайте малоумно, слабоумно (и/или други производни) и не го питайте: “ТИ ИЗОБЩО МИСЛИШ ЛИ, БЕ?!”
12. Ако помагалото е с над 200 страници... и/или с твърди корици и/или гланцирана хартия, не го хвърляйте по детето!
13. Ако детето ви плаче и помагалото не събира характеристиките, описани в горния параграф, не позволявайте сълзите да го достигнат – страниците може да се нагънат, а все пак пари сте давали.
14. Ако сте традиционалисти и предпочитате чай с ром и/или коняк, сипете и на детето си – не бъдете скръндзи! Все пак математиката е трудна за понасяне наука без подходящата отвара за бистрота на ума.😉
Успех на всички!🥰

# 485
- Женските ръце трябва да треперят от подаръци, краката от секс, а сърцето от любов!
- А ти, скъпа, няма ли да се пръснеш от резонанса?

Син пита баща си:
- Тате, ти още ли растеш?
- Не, отдавна съм пораснал.
- А защо тогава ядеш толкова много?

# 486
# 487
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
Разговор в пернишка дискотека:
– Извинете, това частен бой ли е или можем и ние да се включим?

Господин капитан, жена ти дойде при тебе!
- Редник Иванов, на кого говориш така! Ще кажеш "жена Ви дойде при Вас".
- При нас идва вчера.

Рота парашутисти-новобранци се строява за първия си скок.
  Старшината се обръща към един от войниците:
- Защо трепериш такъв?
- Страх ме е, за пръв път ще скачам с парашут...
- Е, ако чак толкова те е страх, тоя път може да скочиш и без парашут.

Учителката казва на Петърчо:
- Петърчо, ти защо винаги сядаш на последния чин?
- Баща ми е военен и казва, че първите редици дават най-много жертви...

# 488
# 489
# 490
# 491
Песимистът чува: - След малко.
Оптимистът чува: - С лед, малко.
Реалистът въобще не се ослушва, а си налива сам.

Учителката:
- Жоро, вчера защо не беше на училище?
- Майка ми роди, госпожо, вече си имам братче!
- Но как така, нали баща ти от две години е на работа в чужбина?
- Да, госпожо, но те си пишат!
- Егати дългата химикалка! - обажда се Иванчо.

От първи януари 2021 , за да получите достъп до Гугъл и Фейсбук, ще трябва да допрете мястото на ваксината до USB порта на компютъра.Wink

# 492
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Цитат
Той я приемаше такава, каквато е. И успокоителни също приемаше…

Цитат
Повечето приятели ме мислят за хубава, добра и слаба.
Другите ги трия.

Trollface

Цитат
– Как се наричат хора, които едва взимат матурата?

– “Мини-с-три”

# 493
Математици откриха ново уравнение:

НЕ + 50€ = ДА

# 494
Борец отива при шефа и вика:
- Абе, шефе, тук една нова дума не ми е ясна, какво е това "нюанси"?
- Ами ела сега, Компир, да ти го обясня нагледно. Сваляй гащите и се наведи на бюрото.
И Компирът, кво да прави, сам се е наврял в ситуацията, сваля гащи и се надупва. Тогава шефът му го вкарва изотзад и казва:
- Глей сега, Компир, и двамата с теб с ме в ситуация с к*р в гъза, обаче има нюанси ...

Общи условия

Активация на акаунт