Къде в Русе- 12

• 48 528
  • 750
  •   1
Отговори
# 570
Вече съм далеко от ДЯ и ДГ (висях с дни пред заведението, за да се запишем), ама от сега запазвайте фотограф за бала. Съвсем сериозно. Аз се оказах безвъзвратно закъсняла. Добре, че съм с момче, че не е такава драма. Почнала съм да питам от септември и нямаше вече свободни  ooooh!
Препоръчвам Студио7- Василена.

# 571
  • Русе
Абсолютно сериозно.  За Русе. Де що видя познат питам за фотограф, на работа доста идваха... мисията невъзможна. А цените за проста фотосесийка са леле-мале. Колко лесно беше в ДЯ и ДГ Sad

# 572
Мами, къде в Русе се прави бхс освен Кунев? Първо че нямат подходящ свободен час, второ, вземат майка си и баща си, а доколкото знам това изследване не би трябвало да е толкова скъпо. Интересува ме само БХС, без ранна мф.

# 573
Мами, къде в Русе се прави бхс освен Кунев? Първо че нямат подходящ свободен час, второ, вземат майка си и баща си, а доколкото знам това изследване не би трябвало да е толкова скъпо. Интересува ме само БХС, без ранна мф.

Аз си правих при следящия ми АГ Иванова излезе ми 45 лв. 30лв прегледа и още 15 в лабораторията

# 574
  • русе
Къде мога да подам сигнал , че в сладкарница служителите работят без маски?

# 575
Мисля, че в РЗИ трябва да е, защото тя проверяваше май за спазване на мерки Thinking

# 576
Къде мога да подам сигнал , че в сладкарница служителите работят без маски?

В екипи до 7 човека ваксинирани служители могат да не носят маски, само да знаете.

# 577
  • Русе
Вече съм далеко от ДЯ и ДГ (висях с дни пред заведението, за да се запишем), ама от сега запазвайте фотограф за бала. Съвсем сериозно. Аз се оказах безвъзвратно закъсняла. Добре, че съм с момче, че не е такава драма. Почнала съм да питам от септември и нямаше вече свободни  ooooh!
Въх! Сериозно ли? Да казвам на абитуриента да си търси. Нещо на мен не ми е бално настроението. Сестра ми и племеницата в чужбина повече се вълнуват от мен.
А какви са цените(ако не е тайна)?
Че и заведения сигурно няма да има свободни. То ще бъдат едни балове... Да не ти разправям. Как ще карам хората тест да си правят, за да дойдат на заведение? Rage

# 578
Вики, ако видиш зор за заведение, мога да съдействам. Аз си търся дружка за Турция за събота Stuck Out Tongue Winking Eye че моята е в италианско в момента.

# 579
  • Русе
Вики, ако видиш зор за заведение, мога да съдействам. Аз си търся дружка за Турция за събота Stuck Out Tongue Winking Eye че моята е в италианско в момента.
Имам да те черпя едно кафе, но няма да е този път. Wink Турция ще я видя евентуално(ако излезе теста на мъж ми отрицателен) на 28.12.
Две колежки ще ходят утре вечер за петъчния пазар, с преспиване, но и на тях отказах. Много ще ми стане.

# 580
Я сподели за Турция Wink

# 581
  • Русе
И аз на опашката за Турция въпреки, че и тя остава за друг път.

300 лв като най-ниска цена за целия бал и 200 лв само за фотосесия, като за последното чух и 150 лв.

# 582
То 150 лв. направо "без пари" като им знам цените. Хич не съм фен аз - далеко сме от бал.
За другото не ми се коментира чак.
Малко в темата за Турция - магазина зад Операта заслужава ли си разходката?

# 583
Не е лош магазина. Големичък и разнообразен

# 584
А да препоръчате нещо - каква баклава и други глезотии Simple Smile
Кой прах за пране?

Общи условия

Активация на акаунт