Къде в Русе- 12

• 48 436
  • 750
  •   2
Отговори
# 660
На Джъмбо проверяват ли сертификата 🙄
Да

# 661

И то много стриктно.

# 662
Както са казали - Да. Точно след НГ ходих с антигенен тест, даже ми гледаха датата и часа изчислиха 48 часа и ми казаха - Да, до 13ч ви е сертификата Simple Smile . В киното в мола даже го сканираха, преди да ми продадат билети.

# 663
  • русе
Да знаете в Русе някой правили  електроепилация?

# 664
  • Русе
Да знаете в Русе някой правили  електроепилация?
лазерна епилация ?🤨

# 665
Здравейте, в Русе продават ли някъде обувки за прохождане Биомеханик?

# 666
Здравейте, в Русе продават ли някъде обувки за прохождане Биомеханик?

Купувала съм от тях много съм доволна, но не съм виждала в Русе Sad В сайта на И за мама и котаракът в чизми има да си разпечатате стъпало на краче или таблица само за да прецените кой  номер да вземете, по телефон също са много любезни и ще ви посъветват точно. Мисля че беше и безплатна доставката Simple Smile дано съм помогнала

# 667
Аз да питам, къде правят медицински педикюр?
Благодаря.

# 668
Благодаря.
Козметично студио Victoria style срещу математическата

# 669
Благодаря.

До хотел Бистра и Галина "Alera beauty " мисля, че беше

# 670
  • Русе
Добро утро, някой знае ли добър детски неврохирург в Русе? Ако може координати и отзив?

# 671
Добро утро, някой знае ли добър детски неврохирург в Русе? Ако може координати и отзив?
Д- р Огнян Игнатов, но той не е детски, въпреки че работи с деца.
http://zdravencatalog.com/d-r-ognian-ignatov-nevrohirurg-ruse/

# 672
Здравейте!:) Къде рамкират пъзели? Или от къде мога да си купя рамка за пъзел? Нещо бюджетно, 40-50 лв не ми се дават Simple Smile))

# 673
До колкото знам пъзели рамкират във всички ателиета където рамкират  картини и гоблени. Аз лично рамкирам гоблени в ателие Брикс на Борисова, има и по-скъпи и по-евтини рамки - т.е. има избор. Има едно ателие вътре в Еванс, което е по-евтино, но собственичката е невъзможна и след 2 ходения се отказах. Постоянно налага мнение, кара се даже като не се съгласиш с нея ужасна ми е Simple Smile

# 674
До колкото знам пъзели рамкират във всички ателиета където рамкират  картини и гоблени. Аз лично рамкирам гоблени в ателие Брикс на Борисова, има и по-скъпи и по-евтини рамки - т.е. има избор. Има едно ателие вътре в Еванс, което е по-евтино, но собственичката е невъзможна и след 2 ходения се отказах. Постоянно налага мнение, кара се даже като не се съгласиш с нея ужасна ми е Simple Smile

Сетих се за Евас, да, и първата ми мисъл беше за жената, която всеки път имам чувството, че вместо да ти продаде нещо, иска да те изгони хахаха.
Мерси!

Общи условия

Активация на акаунт