Къде в Русе- 12

• 48 578
  • 750
  •   1
Отговори
# 525
  • Русе
Абе, то салони много, но освен цената е важно и кой каква работа върши.

# 526
Аз съм от 5-6 години в Русе, но съм обиколила около 15-20 салона вече, досега само в един ми е харесало и съм се върнала втори път - Коса и Стил при Диана Петкова (шефката) - скъпичко е, но правят каквото искам, дават съвети, единия път и казах да направи тя каквото смята, че ще отива на моята форма на лицето и бях много доволна. Всички останали салони, които съм обиколила - от скъпи до квартални - бяха ужасен ужас, като събрани от улицата селяни... Само за връхчета при нея не ходя, така че и аз чакам някой по-евтин вариант някой да спомене, по възможност в района на центъра. 

# 527
Салон "Пълна промяна" на улица Хан Крум, до доктор Дулитъл. 12лв, ако наистина искате просто подстрижка. Аз затова ходя, да ми изравни косата и обере нацъфтялото, без сешоар, боядисване или други екстри. Търсете Албена.
Е накрая лично мен ме издухва и със сешоара, не ме оставя просто така 😁

# 528
Здравейте , някой тук правил ли си е бондинг в града ни, търся мнения и препоръки.. 🍀

# 529
  • русе
В салон "Пълна промяна" препоръчвам с две ръце Полина.Ходя при нея от години и съм много доволна и от подстригването и от боядисването.Такива цветове каквито тя забърква няма никъде,цените са нормални.И това е първата фризьорка,която виждам като и кажеш да ти скъси косата малко,да е наистина малко!

# 530
В салон "Пълна промяна" препоръчвам с две ръце Полина.Ходя при нея от години и съм много доволна и от подстригването и от боядисването.Такива цветове каквито тя забърква няма никъде,цените са нормални.И това е първата фризьорка,която виждам като и кажеш да ти скъси косата малко,да е наистина малко!
Подкрепям мнението напълно.
В Ялта имаше магазин за аксесоари за телефони. Затворен е има някаква бележка на вратата, но в движение не мога да я прочета. Дали се е преместил някъде или е затворен?

Последна редакция: пн, 29 ное 2021, 20:29 от vilka43

# 531
някой правил ли е лазрна епилация / интим най- вече ме интересува/ в града ни, ако да, доволни ли сте от резултата и къде е най- добрия апарат, предполагам няма много места за разлика от столично ..:/

# 532
Аз ходих в Дерма естетика и съм доволна.

# 533
  • русе

Откъде мога да си купя златен прах за сладкиши?

# 534

Откъде мога да си купя златен прах за сладкиши?

Берк ЕС може би

# 535
Сладкото магазинче до дървото може да проверите. От страната на дървото като тръгнете към паметника Альоша, в дясно .

# 536
От лазера на Адара съм доволна. Правила съм цяло тяло, като на краката имам 3 процедури и вече втора година няма нужда да ходя.
След малко ще мина през магазинчето до дървото и ще кажа дали има такъв прах, че си взимам от там бисквитки редовно Grinning

Редактирам се - има. Два вида златно и сребърно.

Последна редакция: пт, 03 дек 2021, 15:02 от FireWalkWithMe

# 537
  • русе
Къде продават мъжки портфейли на нормална цена?

# 538
Къде продават мъжки портфейли на нормална цена?

Хубави има в м-н Арт, но цената не е много нормална за нашите джобове. Иначе в китайските магазини има бюджетни. Също така в Лена Велур мисля има, но там пак са естествена кожа. Хубави са им нещата. Имам част от асортимента.

# 539
В тези двата магазина по ул.Борисова има на сносни цени от естествена кожа.Китайски са , но са качествени.

Общи условия

Активация на акаунт