Къде в Русе- 12

• 48 499
  • 750
  •   1
Отговори
# 615
От кой магазин си купувате халати за баня?

Аз снабдих семейство и приятели от сайта на Уайкики. Памучни са и попиват, което за мен е важно. Не е от плътния памук от едно време, но ми харесват.
Дамски, мъжки, че и детски от този тип https://www.lcw.com/bg-BG/BG/product/outlet/LCW-HOME/%D0%B1%D0%B … 2/5185375/1687518 без качулка. Специално този модел е изчерпан, но има други в сайта. Вземала съм ги на доста добра цена, доста често и под 20лв.

# 616
От кой магазин си купувате халати за баня?
Миналата седмица обикалях за халат. На "Николаевска" 41 има избор, от там съм вземала и преди, качествени са, но аз търсих за ръст 150 см и не ми харесаха цветовете.
На "Цар Освободител", не знам кой номер е, още в началото, след "Софа" - там са на "Яна" - Панагюрище, имаше също избор, но не ми се сториха много качествени.
В "Домко" са ужасно скъпи - 100-150 лв за мен е много.
Накрая взех от едно магазинче срещу Макаронената, не изглежда много плътна материя, но беше много хубаво патешко жълто и цената беше най-добра.
Ако не бях харесала там, щях да проверя в "Метро", но не стана нужда.

А аз да питам - перде -щора или щора "Хармония" - от къде?

# 617
От къде купувате ядки на добри цени? Тези в Роис са хубави ама малко висока ми се струва цената

# 618
От къде мога да купя зимно яке за дъщеря ми, която е на 11 години, висока е 140-142см, но тежи 24-25кг, т.е е с грацилна структура. Магазинът да не е от скъпите и да не искат сертификат.

# 619
  • русе
В Търговията имаше ядки - орех по 16.00 лв за кг.
В Декатлон имаше детски стоки , може и якета да имат.

# 620
От къде купувате ядки на добри цени? Тези в Роис са хубави ама малко висока ми се струва цената

Ядки от Лидл насипни вземам понякога. Бадеми и шамфъстък. Може и да пробваш, едва ли някой ще направи забележка за един бадем.
Детски якета пак от Уайкики купих, но миналата година. Аз пък си имам висок и снажен (да се чете кльощав) 11г младеж и там също е зор с дрехите. Разгледай сайта на магазина. В момента имат безплатна доставка, а връщането също е безплатно. Обличам децата основно от там.

# 621
И аз пазарувам в Уайкики и Пепко, както и в китайския, но нямам сертификат, а не смея да купувам без да премерим.

# 622
Почивните дни в мола се влиза свободно. В Пепко от поне 2 седмици никой не ми иска сертификат..във всичките им магазини..аз търся една играчка и ходя редовно да проверявам за нея , затова имам наблюдение Wink

# 623
  • Русе
Почивните дни в мола се влиза свободно. В Пепко от поне 2 седмици никой не ми иска сертификат..във всичките им магазини..аз търся една играчка и ходя редовно да проверявам за нея , затова имам наблюдение Wink
Потвърждавам. Вчера и днес в мола никой не иска сертификат по магазините.

# 624
И аз пазарувам в Уайкики и Пепко, както и в китайския, но нямам сертификат, а не смея да купувам без да премерим.

Точно това е идеята на безплатното връщане, че мериш и връщаш ако не е ок. Препоръчвам плащане с карта при поръчка, че по - бързо връщат парите после. Масово има хора, които поръчват дори поредни номерация, за да са сигурни, че все нещо ще им стане.

# 625
Mama Ru Яке може да се потърси в H&M on-line - до края на месаца безплатна доставка и връщане.
Ето и Манго 34.90 лв. - вземала съм момчешки якета и ги харесвам като качество. Безплатна доставка и връщане отново - коректни са, поръчвах няколко пъти за мен неща. Категорията: https://www.aboutyou.bg/c/detsa/momiceta/tineidzri-razmer-140-17 … 41?sort=price_low
За ядките - обичам много шам фъстък (черупли, както казва детето Simple Smile ) - на Пазара при маслините са разширили и има суров на 26 лв/кг. След като налетях и чак после вкъщи разбрах, че е суров Simple Smile го опекох - не беше лош. Може би пак ще взема за домашно печене. Иначе на всички ядки цените са Мамма миа.
МОЛ-а са разпуснали дисциплината за Празниците явно. А и глобата е за тези без сертификат, ако ги проверят, ако не греша. Изкушавам се да се пробвам обаче - нямам сертификат.

# 626
Здравейте, трябва да си сложа на преден зъб коронка, препоръчайте къде да отида.

# 627
Дентална клиника Дукови,ще останете доволна.

# 628
Здравейте. Трябва ми да си направя антигенен тест за сертификат, насочила съм се към Медика, интересува ме целия ден ли работят или до обяд като Здраве?

# 629
Здравейте. Трябва ми да си направя антигенен тест за сертификат, насочила съм се към Медика, интересува ме целия ден ли работят или до обяд като Здраве?
В страницата им във фейсбук пише това:

Общи условия

Активация на акаунт