Модни тенденции в прическите и всичко за косата Тема 16 Есенна

• 37 467
  • 767
  •   1
Отговори
# 60
Дива, много добре ти стои този цвят.

Анастасия, възможно е. А да не си стояла повече от обикновено с боята? Може да си напацаш някоя терапия. Примерно колорплекс или от ампулите на алпапарф, от които беше доволна+ повече стоене с маската на следващото миене.

# 61
Да, при следващо миене ампула + Епруваж маската и ще седя 1ч под шапка.
Най-вероятно ще си взема и най-хвалената маска на Макадамия, но в 100мл, че да я пробвам.

# 62
Пиши после мнение за маската на Макадамия.
Аз сега обмислям маската за суха коса на insight.  Някой пробвал ли я е? Имам Ш и Б от серията анти фриз и направо съм влюбена в тях.

# 63
Здравейте,
Преди около 2 седмици си направих косата розова. Беше интересно, но вече ми омръзна 😁
Корена ми боде очите и имам три цвята на главата си и ме сърбят ръцете да се боядисам.
Дали обаче ще хване /боя 9ка/?
Мисля да се измия с дълбоко почистващ шампоан и след няколко дни да се боядисам.
Ето как изглежда косата сега:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 64
Преди години когато косата ми беше в естествения си цвят и не я боядисвах бях останала буквално очарована от класическата маска на Макадамия-точно тази най-хвалената. Тогава навлизах в профи козметиката и си спомням, че бях възхитена, за мен нямаше такава друга маска. Правеше ми косата невероятна, пълтност, екота, блясък и гладкост. Преди година някъде пак си я взех, но вече на изсветлявана коса и действието нямаше нищо общо, беше ми много слаба. За мен е разкошна маска, но за не особено третирани коси. Тогава само с тази маска и кокосово масло и един балсам косата ми беше в перфектно състояние.
Искам да ви похваля шампоана на Elseve tottal repair 5 Low shampoo 3 v 1-без сулфати, крем шампоан с балсам, много необичаен и различен. Беше ми супер любопитен и го грабнах, не можах да устоя. Чувството още докато се миеш е на супер хидратирана и гладка коса, имаш усещането, че е маска и балсам, но същевременно е и шампоан. Не се пени изобщо, а консистенцията е като крем-пяна, и трябват 10-15 помпи за да си измиеш косата, така е написано на указанието.
Косата ми е чудесна, лека, но плътна,мека, гладка, лъскава, подредена. Възхитена съм. Балсам и маска не съм използвала, нямаше нужда. Исках да видя действието на шамоана. Остава само да ми е добре на скалпа и ще ми стане любимец. Взех го, защото преди години този вид от Елсев беше един от малкото масови шампоани, които можех да използвам за моя скалп. Много, много ми хареса!

# 65
  • София
Имам Ш и Б от серията анти фриз и направо съм влюбена в тях.
Разкажи повече за тези Инсайт.

# 66
Това са ми първите продукти на тази марка, но много добре се отразяват на косата ми. Безсулфатни са, но Ш се пени много добре. Косата става гладка, подредена, не се заплита  и определено е добре хидратирана. Последните няколко пъти ги ползвам даже без финиши след тях и резултата пак е добър. Най-много ме впечатли промяната в краищата на косата ми, които обикновено са доста сухи.

# 67
  • Street of Dreams
Розовата коса с трите цвята да не се пипа - разкошна е точно каквато е.

# 68
  • BG-DE
+1 и според мен е чудесна 😍

# 69
Благодаря ви, използвах тонер на Престиж и все ще се отмие... Но ще изчакам да падне съвсем, пък тогава ще се боядисам 😊

Всъщност, колкото повече се отмива, изглежда по-добре /поне на мен повече ми харесва като е по-убито розово/, това е ден 1:
Скрит текст:

# 70
Това е моята "есенна" прическа, само малко по-къдрава и два пръста по-дълга. Цветът почти го докарвам също.
Скрит текст:
Здравей,би ли могла да споделиш как докарваш този цвят на косата си,както и вълничките? Предварително благодаря

# 71
Пиши после мнение за маската на Макадамия.
Аз сега обмислям маската за суха коса на insight.  Някой пробвал ли я е? Имам Ш и Б от серията анти фриз и направо съм влюбена в тях.
Може ли линк на Ш и Б, справиха ли се с фриза? Тук някой похвали шампоан за обем на Виши, взех го веднага, не съм възхитена. Но пробвах някакъв нов на Пантен, от Турция, уникален е

# 72
  • София
Това са ми първите продукти на тази марка, но много добре се отразяват на косата ми. Безсулфатни са, но Ш се пени много добре. Косата става гладка, подредена, не се заплита  и определено е добре хидратирана. Последните няколко пъти ги ползвам даже без финиши след тях и резултата пак е добър. Най-много ме впечатли промяната в краищата на косата ми, които обикновено са доста сухи.
Отнемат ли от обема, като приглаждат така? Че моята къдрушка ако я пригладят се притеснявам да не клепне и да увиснат къдриците на кичури...

# 73
Шампоан и балсам в едно по принцип не работи. Това е като да позлваш метода да миеш косата си с балсам вместо с шампоан, ако това работи за теб- да, но не се измива хубаво скалпът.
Несъвместими са тези два продукта в една опаковка, защото единия работата му е да отваря кутикулата, а на другия да я затваря. Шампоаните и балсамите са и с различни ph-та, като цяло съм крайно скептична към подобни продукти, практически няма как да вършат и двете неща, което значи че се лишаваш от нещо.
Розовата коса много ми хареса! Оцветяващите тонери при допир с боята и окислителя може да се настанят по-навътре в косъма, аз бих изчакала с боядисването докато не избледнее, за да не се петноса нещо. А и изглежда много добре в момента Simple Smile
OnDine как мина фризьора? Чакам снимков материал.

# 74
И на мен много ми хареса розовата коса, остави я така!
Хибискус супер скептична съм и аз и никога не купувам такива продукти, но ми стана интересно, а резултата е разкошен. И аз си мисля, че е нещо като co wash грижа и нали в момента избягвам сулфати и силикони заради кърли гърл метода и реших да го взема; Ще споделя като го използвам малко повече време как е на косата и скалпа, но като цяло смятам да го редувам с другите обикновени шампоани като по-нежна грижа.
Не знам дали се заблуждавам, но откакто ползвам по-нежни шампоани косата ми и краищата най вече се подобриха, а е минало много малко време.

Общи условия

Активация на акаунт