Модни тенденции в прическите и всичко за косата Тема 16 Есенна

• 37 510
  • 767
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Цяла нова тема съм изпуснала.
Розовото е супер, особено когато е по измито, като оттенък.

Аз вчера бях на фризьор. Боядиса ми корените, тонира цялата коса. Доволна съм. Не планирам промени, ако бих я променила то ще е в някакъв кафяво червен цвят.

# 76
Елена не бежше ли по-светла, този цвят ми се струва изцяло различен? Или е заради тонирането, като матирана и по-пепеляво стои.

# 77
Това е моята "есенна" прическа, само малко по-къдрава и два пръста по-дълга. Цветът почти го докарвам също.
Скрит текст:

И аз съм с такава прическа, още от лятото, но тогава го докарвам повече блондинка. Simple Smile  За есента променям нюансите към по- кестеняво- шоколадови. Но с това се справя моят фризьор.
С времето косата ми от права като слама се начупи, а като я вържа влажна на "кокче", вълнообразната форма ми е гарантирана. Ако ми се занимава и имам време, или има някакъв по- конкретен повод, се дооправям с тази маша- https://www.technopolis.bg/medias/sys_master/h62/h44/11457937473566.jpg. Понякога слагам гел или пяна. Кичурите и играта на цветове също допринасят за небрежно- елегантния вид.

Розовата коса е разкошна просто!!! HeartHeartHeart

# 78
Елена не бежше ли по-светла, този цвят ми се струва изцяло различен? Или е заради тонирането, като матирана и по-пепеляво стои.
да, така се получава след матиране. Ще се отмие и после косата и пак ще се върне горе долу в предишното положение. Аз, Елена я харесвам с предишния цвят (преди матирането) повече. Беше по-топъл.

# 79
  • София
Ауу много жълто ми беше станало. На мен така ми харесва в пъти повече, но може би и не съм показвала снимка преди боядисването. Беше станала много, много жълта, като добавим огромния бял корен, беше доста зле положението.

# 80
  • Street of Dreams
Косата стана по-къса от очакваното. Бритонът е отрязан до веждите, а като се прибрах се вдигна до средата на челото. И така е добре, но ще направя снимки като си я оформя сама. Моята фризьорка хич не се старае в това и макар продуктите й и подстригването да са хубави, винаги излизам с посредствена прическа, леко духната. После като се правя сама е добре.

# 81
Мис, кърли гърл метода доста хора вече го отричат, та внимавай да не се окажеш с оредяла косица в един миг.

# 82
Пиши после мнение за маската на Макадамия.
Аз сега обмислям маската за суха коса на insight.  Някой пробвал ли я е? Имам Ш и Б от серията анти фриз и направо съм влюбена в тях.
Може ли линк на Ш и Б, справиха ли се с фриза? Тук някой похвали шампоан за обем на Виши, взех го веднага, не съм възхитена. Но пробвах някакъв нов на Пантен, от Турция, уникален е
Фриза при мен е значително намалял, даже без финиши. Ако сложа финиш съвсем. https://christian-of-roma.com/produkt/%d1%88%d0%b0%d0%bc%d0%bf%d … ti-frizz-1000-ml/
Имам Ш и Б от серията анти фриз и направо съм влюбена в тях.
Разкажи повече за тези Инсайт.
Това са ми първите продукти на тази марка, но много добре се отразяват на косата ми. Безсулфатни са, но Ш се пени много добре. Косата става гладка, подредена, не се заплита  и определено е добре хидратирана. Последните няколко пъти ги ползвам даже без финиши след тях и резултата пак е добър. Най-много ме впечатли промяната в краищата на косата ми, които обикновено са доста сухи.
Отнемат ли от обема, като приглаждат така? Че моята къдрушка ако я пригладят се притеснявам да не клепне и да увиснат къдриците на кичури...
Не съм объркала внимание да отнемат от обема. Но аз не целя обем, не се харесвам с много обемна коса. Косата става някак копринена, плъзгаща се. Не знам как би се отразило на къдрава коса.

# 83
  • София
Мис, кърли гърл метода доста хора вече го отричат, та внимавай да не се окажеш с оредяла косица в един миг.

Хм., това което намерих в нета за този метод е просто да се избягват продукти със сулфати, силикон и т.н. Защо да ѝ оредее косата?

# 84

АААА сакън! Аз не го спазвам стриктно. Сега само опитвам с по-изчистени като състав шампоани и маски и това е. Иначе всички тия клепани с продукти и гелове и спане с тениски и увиване в тюрбани са ми смехотворни. И все не успях да разбера къде е връзката между косопада и метода, като най-общо взето това е просто използване на козметика без сулфати, алкохол и силикони, без топлинна обработка за косата и по-силно подхранване и миене с балсам, не си обяснявам откъде може да се появи косопада.
Днес постоянно си пипам косата, възхитена съм от този Елсев.

# 85
  • Някъде там
Елена, Орхидея, страхотни цветове имат косите ви.
Харесаха ми много, много е хубаво човек да си намери неговия си цвят.
Аз само се лутам и няма цвят с който да се харесвам Grinning
На 1 октомври имам час за фризьор.
В момента знаете как ми е косата и не мога да реша само корени ли да правя или да изравнят цвета и да избера ето това

Последна редакция: сб, 26 сеп 2020, 20:26 от Искрица

# 86
Сега ти е добре, втория цвят ми е бозав.

# 87
Сега си многооо хубава!

И аз планирам промяна, но края на месеца.
Скрит текст:
Цел - искам си естесвения корен, който да не боядисвам всеки месец.

# 88
В къдравата тема някои момичета се оплакаха, че косата им пада в резултат на това, че скалпът не се измива добре с шампианите без сулфати. И моята пострада така, освен това стана ужасна. А такива оплаквания съм виждала и на други места.

# 89
Аз не съм забелязала подобно нещо.
Използвам безсулфатни шампоани от три години. Е, не само - през тези години да съм изхабила два или максимум три сулфатни шампоани, които не са били постоянна грижа, а съм ги редувала с ежедневния ми безсулфатен шампоан. 🙂

Общи условия

Активация на акаунт