Модни тенденции в прическите и всичко за косата Тема 16 Есенна

• 37 514
  • 767
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Разкошен е този червения 3 в 1 на Елсев. Поне 3 опаковки съм изхабила от миналата година до сега и го поддържам в наличност непрекъснато. Редувам го с други, вкл. професионални продукти според нуждите на косата,  но винаги, когато реша да го ползвам ми се отразява чудесно. Принципно косата ми е здрава, гъста и лъскава и този шампоан й се отразява много добре - става подредена, подхранена, гладка. Косата е чиста, без да е премита.  И на майка ми купувам от тези серии и тя ги харесва много, въпреки че нейната коса е коренно различна.

Последна редакция: нд, 27 сеп 2020, 07:44 от Girl of now

# 91
Мен точно този безсулфатния на елсев ме отврати от подобен тип шампоани. Пробутах го на ММ. Някакво никакво ми е с него. Все едно се мажа с крем по главата.

# 92
Здравейте, минавам да ви попитам, какви четки/гребени използвате? И да благодаря за съветите за боя които ми дадохте преди време. Спрях се на permesse, взех 6.1 и 5.8 + ампула за защита от техните, имам и доза colorphlex, но още няма да боядисвам, та ще мисля тепърва кое да сложа в боята. Според вас кое ще е по-ефективно?
И да похваля един продукт, с боята ми изпратиха тестери (бяха ми сгрешили едната и при замяната си измолих, не че доброволно са решили), едното беше leave on на neuma, мноого ми хареса ефекта върху крайщата, ще го използвам още няколко пъти и ако продължи да се държи така ще съм мноого щастлива, отдавна търся нещо такова ☺️

Последна редакция: нд, 27 сеп 2020, 10:48 от Анонимен

# 93
Използвам само и единствено tangle teezer. Под душа разресвам с tangle teezer wet.
Изключително доволна съм и не бих заменила тези две четки за нищо друго!

# 94
  • Някъде там
Използвам гребена на ikoo , в началото не го харесвах ,но с времето посягам все към него и мисля да ди поръчам още един защото малката ми дъщеря му счипи едно зъбче.
На неума имам едно мини изглаждащ крем с термозащита,първи опит с него беше катастрофален,косата ми буквално като слама стана.
На следващо миене смених шампоана и маската и реших да пробвам отново крема и определено ми хареса .
А аромата е много натурален и хубав.
Ефекта също е доста добър за косата ми.
Кой е този  Liv in  продукт на марката?

# 95
Много се извинявам, сгрешила съм името на продукта, ще се редактирам ☺️
Не смея още да дам твърдо мнение, защото го ползвах само веднъж, но омекоти и подреди връхчетата ми чудесно, придаде им блясък и плътност която с нищо до сега не съм постигала. Нанесох съвсем малко на леко влажна коса и веднага усетих разлика, без слепване, без пресушаване, днес ми е ден трети (време за миене) а крайщата ми още не са изпръхнали както става обикновено. А миризмата много ми допада, за съжаление не се задържа дълго☺️ Ето това е:

Ще пиша по-нататък как е, но да го изпробвам поне още няколко пъти.
Иначе сега съм в търсене на четка, та за реших да ви попитам кой от какво е доволен ☺️

# 96
Разкошен е този червения 3 в 1 на Елсев. Поне 3 опаковки съм изхабила от миналата година до сега и го поддържам в наличност непрекъснато. Редувам го с други, вкл. професионални продукти според нуждите на косата,  но винаги, когато реша да го ползвам ми се отразява чудесно. Принципно косата ми е здрава, гъста и лъскава и този шампоан й се отразява много добре - става подредена, подхранена, гладка. Косата е чиста, без да е премита.  И на майка ми купувам от тези серии и тя ги харесва много, въпреки че нейната коса е коренно различна.
Моята коса е също такава и ми се отразява чудесно. Направо нямам търпение да я измия пак с него. Една подредена, лека, обемна и лъскава, разкошна и не ми трябва нито маска, нито балсам нито финиши. При мен проблем е скалпа момичета-много трудно намирам шампоан подходащ за мен, направо вече ми е омръзнало.
Да ви покажа мечтаната от мен коса! Следвам Индиа Батсън от няколко дни. И много я харесвам. Ако мога да докарам такава коса ще съм повече от доволна. Нейната е малко по-къдрава, но моята става така ако спя с пяна и кокче на главата, много, много ми харесва такава коса.

# 97
Може ли снимка на шампоана?

# 98
# 99
Знам, че е смешен въпрос, но откакто си подстригах къса косата (изрусена е), като се събудя и тя направо си стърчи нагоре. Като гръмнала съм Laughing Има ли някакъв продукт, който да омекотява косата до такава степен, че да не стърчи нагоре Simple Smile Балсамът не помага. Презз деня я обработвам със спрей за обем на ДМ.

# 100
Здравейте. "проблема" ми е следния. Имах коса до кръста и реших да я подстрижа без да предвидя някои неща. Подстригах я до точно под раменете обаче на степени, следователно отпред ми е най-къса, както и отгоре. Косата ми по принцип е гъста и чуплива, не я сресвам понеже бухва. Обаче в този случай, няма как да изляза с естествената си коса понеже става много къса и тези степени... Реших да я изправям с пресата, много ми харесва как стои, обаче минат няколко часа и се начупва навън. И чупката става точно на врата ми. Не е чак толкова къса, мога да я връзва и отгоре обаче искам да си я нося пусната. Косата ми расте бързо и до 2 месеца ще е стигнат сутиена ми. Обаче през тези 2 месеца как да я поддържам, да не се гъни пък и да не я изправям всеки ден. Ще съм доволна на всякакви идеи, трикова, прически и т.н. Благодаря предварително.

# 101
Термозащита с фиксация.
Или такъв, който е насочен да се "бори" с влагата - сещам се за Lakme top 10. Имам го  съм доволна. Дава блясък и добре фиксира права коса.

# 102
Карамел, аз ти предлагам просто да я начупваш с пяна или да я оформяш с дифузера, щом ти е чуплива това ще е лесно.

# 103
Момичета, ползвали ли сте този серум против косопад на Дори?

Чудех се между него и този.

Косата ми започна да пада доста и търся решение. Приемам и други предложения. Поръчала съм и ампулите на Лореал и мисля да ги редувам.

# 104
  • София
Лимонче, тези не съм. Ползвала съм Парусан ии още един от аптеката, но ми избяга името сега. Плюс разни други с чесън, плюс един от Зоя.бг поръчвах, но от всичко ефект имах само и единствено от Алпецин шампоана + тоник. Даже първо взех тоника, че вече никакви пари нямах и още с тоника ми се повлия драстично косопада, на заплата вече взех и шампоана. Това беше пролетта. Сега пак ги взех за есенния косопад.

Общи условия

Активация на акаунт