Модни тенденции в прическите и всичко за косата Тема 16 Есенна

• 37 552
  • 767
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Момичета,имам молба.Който следи сайта на Златната рибка да пише тук когато започне черния петък при тях.

# 616
Предния петък поръчах от Рибката...нищо нямам още. Ква беше тази доставка??2

# 617
Обадете се и питайте, че с тях е голямо приключение с това намаление .. ама направо звъннете, че и във фейсбук една информация дават, направо да припаднеш! Rolling Eyes

# 618
Здравейте!
Рових в доста теми тук, но не мога да намеря дали някъде е обсъждан моя проблем. След две раждания и много кърмене косата ми се изтощи до такава степен, че миналата година от кръста я отрязах до над раменете. Оттогава полагам интензивна грижа и резултатите са на лице, но... не по цялата коса. Най- горният слой е по- изпръхнал, по- безжизнен, абе не изглежда красиво. Иначе има подобрение- не цъфти, мекичък е, но косата си е накъсана. Ето как стои

А това е косата отдолу   Жива, лъскава... Какво да направя, за да изглежда цялата така?
Какво бихте ме посъветвали?

# 619
Нормално е горният слой да е по-изтощен, все пак е излъчен най-много на вредни влияния (слънце, вятър, а дори и при използваме преса например там се отделя най-много внимание, защото е фасадата на прическата). Аз все още не съм намерила решение за този проблем.

# 620
  • София
Мен едно време фризиорката ми, ми каза да си взема четка с естествен косъм, за да не накъсвам косата така горе.

Последна редакция: чт, 19 ное 2020, 16:55 от bubanka

# 621
Аз го имах този проблем преди 3 години. Смених четката и всичко се оправи.
Използвам tangle teezer и няма никакво накъсване на косата, а преди бях с обикновена четка от Лили/Дм и косъма се късаше на хиляди места и онзи ужасен звук...
От както съм с тази четка (вече 3г) накъсването е в миналото! Разбира се, не отричам качествената грижа (нежен за скала шампоан + сериозна грижа за дължини).

# 622
  • София
Също бих посъветвала да се мие с шампоан само скалпа и да не се "перат" дължините, т.к несъзнателно от горе ги мием повече, което ги накъсва и изсушава. Стичащата се пяна от скалпа ги измива достатъчно добре. Също така пробвайте да миете на долу с главата, така отново се избягва механичното въздействие на най-горните кичури.

# 623
Здравейте!
Рових в доста теми тук, но не мога да намеря дали някъде е обсъждан моя проблем. След две раждания и много кърмене косата ми се изтощи до такава степен, че миналата година от кръста я отрязах до над раменете. Оттогава полагам интензивна грижа и резултатите са на лице, но... не по цялата коса. Най- горният слой е по- изпръхнал, по- безжизнен, абе не изглежда красиво. Иначе има подобрение- не цъфти, мекичък е, но косата си е накъсана. Ето как стои

А това е косата отдолу   Жива, лъскава... Какво да направя, за да изглежда цялата така?
Какво бихте ме посъветвали?
Аз виждам здрава коса! Изглежда дори много добре.

# 624
  • София
На снимката може да не личи но бих орепоръчала преди миене приблемнит сектор да му де слага маска или олио за преуош

# 625
Само искам да се похваля, че май намерих най-накрая фризьорката, която да ми пасне и да ме разбира от една дума.
Такъв хубав бретон ми направи, точно какъвто исках. Да не говорим, че ми оформи етажите идеално.
Сега с този бретон лицето ми се отвори и много се харесвам.
Освен това е загрижена за косата ми, разпитва, обяснява, дава съвети.
Сега ми препоръча боя с масла, която е някаква нова и декември ще се правя при нея. Била с 1 % амоняк и много ми я похвали. Каза ми изобщо да не се залъгвам, че боите без амоняк са по-безвредни. Нямало такова нещо. От тях косата изпръхвала и били ужасни.
Много съм доволна. 😊Моя приятелка ми я беше похвалила преди време, но бях скептична, защото е ученичка на една от любимите ми фризьорски в града(която ги е обучила всичките тук).
Но се оказа, че е добра. И с освен това работи и в Неделя.

# 626
Здравейте. Някой да ми помогне  за постигането на този цвят? За боя и номер долу-горе питам?

Последна редакция: сб, 21 ное 2020, 19:50 от Hristo Mihailov 643569

# 627
  • София
Поръчах някакви неща от Златна рибка, да видим дали ще съм доволна. Ще пиша в последствие.

Това за мен е идеална коса

# 628
  • BG-DE
    Здравейте. Някой да ми помогне  за постигането на този цвят? За боя и номер долу-горе питам?
    [/list]
    За постигането на който и да е цвят много зависи от основата, аз станах почти същия цвят  с 7.23 на Мажирел но основата ми беше много светла, върху по-тъмна коса не знам как би се получило.

# 629
    Моят естествен цвят изглежда така. Тъмно блондинско се води мисля. Ако това ви върши някаква работа все пак.

Общи условия

Активация на акаунт