Модни тенденции в прическите и всичко за косата Тема 16 Есенна

• 37 500
  • 767
  •   1
Отговори
# 660
  • Street of Dreams
Oт години се опитвам да се отърва от черното и да докарам студено кафяво или сиво. Каквото и да правя, на косата ми изглежда черно, макар и доста меко.

От снощи ми влезе мухата за дълбоко, наситено черно. Знам, че няма отърване после, но едва ли ще съжалявам, след като с другото нямам успех. Дано да ми отива.

# 661
Аз се боядисах снощи със Syoss 7.53 с металически отенък, доволна към. Гледах една снимка отпреди 2 години и установих, че косата ми е ужасно изтъняла сега. Мисля да поръчам нещо от ЗР или Нотино, но не знам какво. Трябват ми продукти за тънък косъм, против косопад и да не утежняват косъма.

# 662
Поръчах си такъв комплект на Меди, утре уж ще е при мен, 10 дни пътува

# 663
  • София
Аз се боядисах снощи със Syoss 7.53 с металически отенък, доволна към. Гледах една снимка отпреди 2 години и установих, че косата ми е ужасно изтъняла сега. Мисля да поръчам нещо от ЗР или Нотино, но не знам какво. Трябват ми продукти за тънък косъм, против косопад и да не утежняват косъма.

Тази серия, която поръчах е такава,но нямам отзиви . Утре ще ми пристигнат нещата, ще ги взема вероятно в петък .
https://www.zlatnaribka.com/lakme/protiv-kosopad-active

# 664
  • Някъде там
Шок концентрат на Лакме е страхотен.
Препоръчвам с две ръце.
В 14 часа съм на фризьор, започна да ме хваща шубето Grinning

# 665
Искрица, знам, че няма голям шанс да те разубедя, но помисли пак преди часа. Този цвят е хубав, но трудно се подържа и ще си съсипеш косата.

# 666
И после няма отърваване от него - винаги избива.

# 667
  • Някъде там
Отложих си часа и в момента съжалявам, че го отложих Sad

# 668
Не трябваше, щом си го решила си действай!

Но от друга страна, както се очертава пак да затворят всичко, май е по-добре?

# 669
Не е точно така. Бях червена като светофар и го покрих с 2 боядисвания, нищо червено не ми избива в момента. Но червеното гори като русото, цялата ми коса беше накъсана, махнах я половината след като се потъмних. При Искрица проблемът е, че не може да реши какво иска. Като се потъмни, почва да иска светло, после червено, пак светло и толкова честа смяна на цвета съсипва косата брутално.

# 670
Не се ли измиват бързо тези нюанси? Виждала съм след седмица -две и няма нищо общо, едно такова бозаво и премито изглеждаше. Не знам каква е била боята, но явно е капризен цвят

# 671
Не е точно така. Бях червена като светофар и го покрих с 2 боядисвания, нищо червено не ми избива в момента. Но червеното гори като русото, цялата ми коса беше накъсана, махнах я половината след като се потъмних. При Искрица проблемът е, че не може да реши какво иска. Като се потъмни, почва да иска светло, после червено, пак светло и толкова честа смяна на цвета съсипва косата брутално.
Така е. И при мен косата страшно се изтощи. В един момент не можех да се гледам и все се налагаше все да я подстригвам по малко. Хем аз бях тъмно доста. Обаче при мен пък няма махане. Вече няколко пъти се боядисвам. Ще ми избива поне една година ако не ми го оправят с коректори. Аз приключих с този цвят. Красив, красив ама косата на нищо не прилича. Не мерси. Омагьосан кръг. Измива се и още как за 2 седмици.
Смисъл не виждам да си начеша красотата и после отначало. Вече ще се въздържам. Сега си се радвам на моето си тъмно.

# 672
Доколкото помня, ти не беше много червена май. Аз в момента съм в едно много топло кафяво, но без червени отенъци. Боята е 5.77 на Маяндра и съм очарована от нея. Боядисах се последно на 11.10, отми се много леко, почти незабележимо. Корените ми вече са много бели, боята ми е в шкафа, но съм с температура последните дни и ще задържа още малко, че не ми се стои с мокра глава.
Скрит текст:

# 673
  • София
Стрино много хубав цвят Purple Heart. Дори за 5-ца ми изглежда съвсем не тъмно. Ще ги потърся онлайн да им разгледам палитрата на боите, да видя какви кестеняви със студени отенъци има.

И аз бях червена, но сега при всяко боядисване на корени правя обливка със син коректор и туширам. Но въпреки това , сега година по-късно в последната седмица преди боя на слънце червенея...

# 674
Коректори не съм ползвала, само боята. Имат задоволително количество цветове. Малко е маслена и гъста боята, аз харесвам по-течни, но това да ѝ е кусура. Покривна и трайна е поне при мен, а повечето сигурно помнят какво сигнално червено беше на главата ми.

Общи условия

Активация на акаунт