Модни тенденции в прическите и всичко за косата Тема 16 Есенна

• 37 472
  • 767
  •   1
Отговори
# 675
  • Някъде там
Стрино, страхотна коса имаш момиче.
Уникален цвят.
Червеното си го спомняме, а колко ти приличаше Heart.
Сега също ти е добре.
Каквоти и да сложиш ти е супер защото си си хубава.

# 676
Oт години се опитвам да се отърва от черното и да докарам студено кафяво или сиво. Каквото и да правя, на косата ми изглежда черно, макар и доста меко.

От снощи ми влезе мухата за дълбоко, наситено черно. Знам, че няма отърване после, но едва ли ще съжалявам, след като с другото нямам успех. Дано да ми отива.
И на мен ми влезна мухата отново да се направя черна след цяло лято обезцветяване, /така и така тряснах тройка, като мислех, че ще стана тъмен шоколад/, сега се отми доста, но си мисля да трясна една боя на Кюн, че косата ми след нея е страхотна, само се чудя кой цвят дали черно /чувала съм, че става страхотно черно/ или 3-4 .. Satisfied

# 677
Аз не бих сложила чисто черно, при положение, че 3 ка си изглежда като черно. Предпочитам 3ка и вече ще си се правя само с нея. Другия месец ще тествам новата боя.

# 678
Стрино, страхотна коса имаш момиче.
Уникален цвят.
Червеното си го спомняме, а колко ти приличаше Heart.
Сега също ти е добре.
Каквоти и да сложиш ти е супер защото си си хубава.
Благодаря ти! 🌺
Много ми липсва това червено, но като се сетя как боядисвах цяла коса на 15 дни и как ми я гореше, се спирам отново да се направя така. Да не говорим, че боядисваше яки и възглавници зверски. Като ти се прииска червено, си помисли как ще се разделиш със здравата и бляскава коса и ще ти мине.

# 679
Искрица, щом толкова лесно се разколеба, значи не е твоето. Не съжалявай.
Стрина, много хубав цвят и коса!

# 680
Преди 10 години се боядисвах с червените нюанси на Палете делукс. Наблюденията ми са същите: красив цвят, бързо се отмива, косата изгаря, накъсва се. Свалих цвета с "пране" и пак си избиваше червеното. Сега не бих си го причинила. На моята коса 7-ца ми е максимума, 8-ците ми горят вече видимо косата.

# 681
  • Street of Dreams
Oт години се опитвам да се отърва от черното и да докарам студено кафяво или сиво. Каквото и да правя, на косата ми изглежда черно, макар и доста меко.

От снощи ми влезе мухата за дълбоко, наситено черно. Знам, че няма отърване после, но едва ли ще съжалявам, след като с другото нямам успех. Дано да ми отива.
И на мен ми влезна мухата отново да се направя черна след цяло лято обезцветяване, /така и така тряснах тройка, като мислех, че ще стана тъмен шоколад/, сега се отми доста, но си мисля да трясна една боя на Кюн, че косата ми след нея е страхотна, само се чудя кой цвят дали черно /чувала съм, че става страхотно черно/ или 3-4 .. Satisfied

Kюн (Койне, от Хайнрих Хайнц Койне) не са ли много бетонени? Знам, че са страхотни бои, но ако ще експериментирам с дълбоко черно-черно, ми се ще да е нещо, което мога да бутна с времето. Иначе корени в меко черно/антрацит/обсидиан/еспресо пак личат на дълбоко черна коса.

Може ли все пак каталог или някакви снимки да разгледам?

Последна редакция: ср, 25 ное 2020, 02:44 от OnDiNe_

# 682
  • София
Стрина Калина ,преди с друг ник ли беше? С огнено червена коса ,разкошно красива жена? Сега също е много хубав цвят.

# 683
On Dine, не знам колко е бетонена, 3-ката я свалих лесно, но все пак върху обезцветена коса пада по-лесно.
Каталог има в бютимол, от там я и поръчах, но не се виждат толкова ясно цветовете, ако искам да видя някой цвят го пиша в гугъл, ето например синьо- черното и 3-ката /която обаче стана "светло черно" Joy /

# 684
A ти си махала 3 ка вече, но отново искаш да поттмниш ли? С 1 ца?

# 685
Стрина Калина ,преди с друг ник ли беше? С огнено червена коса ,разкошно красива жена? Сега също е много хубав цвят.
Да, с друг ник бях и с огнено червена коса. 🙂
Даже с теб мисля писахме на ЛС да ти обясня как да бутнеш цвета, без да ставаш руса и изгоряла.

# 686
Мис, махнах черно, с идеята за тъмен шоколад, но се подведох, че 3ката ще стане тъмен шоколад и .. с маски, еластисайзър свалих доста и вече е кафеникава, но иска изсветлявяне още, а сега не е препоръчително, да не стане някоя беля, сега започнах да си мисля отново за черното .. не съм решила твърдо, но ми се иска хубав, наситен цвят ..

# 687
Ти ще си решиш. И аз искамхубав и наситен цвят и затова съм с 3 ка. За мен е много красив цвят. Обаче аз искам да съм много тъмна, близо до черно. И ме устройва. Не искам да е кестеняво.
Ти ако искаш по-светло ще трябва след4 ката. И 4 ка е тъмно, предупреждавам.
На мен 3 ката ми е идеална, защото е много натурален цвят, почти като моя естествен и изглежда черно, но не е онова хептен черно, което е чак синкаво и много стряскащо. Не бих сложила 1 ца поради тази причина.

# 688
Да, вярно е, 1-чката не отива на всеки, но аз съм от тези, на които стои добре.
Иначе 3-ката и на мен ми харесва Heart Eyes Коя боя използваш?
Това сега черно ли е, 3-ка ли е..
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 25 ное 2020, 08:42 от krystal93

# 689
За мен това е единица.

Общи условия

Активация на акаунт