Модни тенденции в прическите и всичко за косата Тема 16 Есенна

• 37 466
  • 767
  •   1
Отговори
# 690
Стрина Калина ,преди с друг ник ли беше? С огнено червена коса ,разкошно красива жена? Сега също е много хубав цвят.
Да, с друг ник бях и с огнено червена коса. 🙂
Даже с теб мисля писахме на ЛС да ти обясня как да бутнеш цвета, без да ставаш руса и изгоряла.
Може ли и аз да питам как се бута тъмен цвят? Бях 3ка много години и миналия месец я обезцветих малко.... Сложих 6ца на мажирел, но ми се иска още една идея по-светла... Но ме е страх, че много ще и наврредя

# 691
Кристал, на тази баш никак не й отива този цвят с изкуствения жълтеникав тен. За мен това е черно.
Аз харесвам цвета на Кайли Дженър и се стремя към него.

Постига го 3 ка на Кастинг или Гарние. Сега другия месец ще ме прави фризьорката и ще пробваме с нейна боя.

# 692
Много хубав цвят. Естествен. Изкуствените цветове, като синьо-черното и бяло русото не са модерни вече.

# 693

Може ли и аз да питам как се бута тъмен цвят? Бях 3ка много години и миналия месец я обезцветих малко.... Сложих 6ца на мажирел, но ми се иска още една идея по-светла... Но ме е страх, че много ще и наврредя

Доколкото виждам цветът ти не е равномерен. Виждам светъл горен пласт и тъмни дължини, но може и от снимката да е. Аз си свалям по няколко тона с това
https://images.app.goo.gl/Yvp51BGJHRTKELyK7
Номерът е E0. Ако не си го правила до момента, добре е да те маже някой друг и да е по-пъргав. Не мажи корените, започни на около два пръста от тях. Мажеш кичур и хубаво разнасяш боята по кичура между показалеца и средния пръст с движения нагоре и надолу по него. Трябва да се нанесе бързо и след това гледаш как се променя цвета. Аз я държа не повече от 30 минути, защото не целях русо, а просто да събори тъмното. Всичко е до косъм, затова си следи промяната на цвета, може и на 20-тата минута да ти е добре. Имай предвид, че резултатът ще е рижаво-кафяво, може да има и червени отенъци. От там нататък, в зависимост от резултата, се преценя и каква боя и с колко % оксидант да се сложи.

# 694
Лимончеточно заради това го харесвам. А и защото е почти като коя, да не кажа същия. Е, май ще дойда на положението да си харесвам цвета и да мирясвам най-сетне.

# 695
  • София
Аз и черно харесвам, наситено черно . Не да синее.

# 696
  • Някъде там
Лимончеточно заради това го харесвам. А и защото е почти като коя, да не кажа същия. Е, май ще дойда на положението да си харесвам цвета и да мирясвам най-сетне.
И аз години наред си харесвах цвета и стоях в една гама, но дойде момент в който ми писна и ми се експериментира.

Пристигна ми поръчката от нотино Simple Smile
Серум за скалп на косата https://www.zlatnaribka.com/loreal-professionnel/serioxyl--za-up … denser-hair-90-ml ето този.
В нотино с доставката ми излезе 32 лв.
Нанася се всяка вечер.
Косата ми беше за миене и реших да го пробвам. Тази сутрин се събудих с чисти корени. Няма следа от омазняване.
Имам и доволно количество обем.

# 697
Аз го ползвах, нищо не свърши при мен.
Пристигна ми комплекта на Меди. Шампоанът е много гъст, и ужасно лютят на очите. Ама...поне работа да върши.
И моята боя дойде, другата седмица ще докладвам

# 698
Исках да питам трениращите колко често миете косата? Отскоро тренирам почти всеки ден, косата се омазнява и после ми е страшно неприятно, но не ми се иска да я моя всеки ден. Както знаете ползвам тежки мед. шампоани и не е вариант да я мия всеки ден.
Почнах през ден-два. Но струва ми се, че косата ми се омазнява по-бързо отколкото обикновено. Не заради тренировките, а по принцип. Може би е от тежките шампоани, от това, че напоследък експериментира с шампоани те и вместо на два пъти започнах да я мия 3 пъти седмично. Не знам на какво се дължи. Но косата ми не е била мазна никога.
Аз от Медито не съм доволна. Сърби ме скалпа. Иначе измива чудесно и косата изглежда много добре и с обем.

# 699
Аз тренирам всеки ден - първо силова тренировка в тежести и после кардио (около чад и 20мин общо) и след това задължително мия косата си. Не си представям цял ден да си излизам и ходя с потен скалп, мръсна и лепкава коса.
Според мен е задължително, който тренира да си мие косата често.

# 700
Христо Михайлов, аз бутнах черното с ефасор, започнах с 6 оксидант, но много малко падна, после с 9-ка, техниката е все едно се боядисваш, но втриваш в самия кичур и с ръце, за да поеме равномерно и наистина трябва бързо да се действа. След това наблюдаваш процеса, както е писала и Стрина Калина. Аз стигнах до оранжево, мога да кажа почти без щети /но това отне цяло лято, постепенно/, само в краищата, но там се изрязва и няма проблеми.
Относно комплекта и като цяло продуктите на Меди, да лютят, но поне има ефект, просто трябва да се внимава с очите.

# 701
Аз тренирам всеки ден - първо силова тренировка в тежести и после кардио (около чад и 20мин общо) и след това задължително мия косата си. Не си представям цял ден да си излизам и ходя с потен скалп, мръсна и лепкава коса.
Така е. По-често от през ден не бих могла. Аз не излизам много сега, това е ми е проблем. Не ми пречи да я мия, притесненията ми са от друго естество-скалпа, по-често омазняване, проблемите, които имам да не се влошат от тежкия шампоан, други не мога да ползвам много,много. Абе при мене е сложна.

# 702
  • Някъде там
Завиждам ти Simple Smile
Час и 20 минути на ден за тренировка.
Нямам такова време за такива тренировки. Тренирам по график максимум по 30 минути (долна и горна част) Само събота и неделя мога да си позволя по дълга тренировка.

# 703
Mомичета за кой ш. на Меди казвате че люти на очите?
Че го препоръчах на близка приятелка с косопад и вчера пристигна ,направихме обща поръчка ,та да я предупредя.

# 704
Биокленз използвам аз, но предполагам, че всички продукти са така, защото съставите им  са сходни. За лосиона им целаген също знам, че пари, дори причинява зачервяване, което отминава бързо.

Общи условия

Активация на акаунт