Стъкло керамика проблем

• 949
  • 5
  •   1
Отговори

Здравейте! Имам нова печка със стъкло керамични котлони. Правих ядене в оребрен и обикновен тиган и резултата е на снимките. Съобразно инструкциите в книжката, изчаках да изстинат котлоните. С мокра хартия минах всичко без да трия. После с препарат за стъклокерамика на Сано. Изплакнах , но нищо не стана. Пробвах и с обезмаслител, същото. Стои като променен цвета под плота, като светъл..... Развалила ли съм всичко според вас????

# 1
Не, не си. На Сано препаратите не са добри. Вземи си и една стъргалка за стъклокерамика.
Например:

# 2
На мен ми прилича на някаква оксидация. Преди време имаше подобна тема и някои мами изказаха мнение, че се получава при алуминиеви съдове (алуминиево дъно). Твоите бяха ли такива?
Слоят е много тънък и не знам дали стъргането ще пмогне, та след стъргалката опитай с ЦИФ и много търкане. Аз съм пробвала ЦИФ и не е надраскал (никакво Роли или други прахове) ама и да надраска леко, пак е по-добре от това.

# 3
Благодаря ви , момичета. Оправих ги!!!!!!! С препарат на Хайтман мисля се чете. Плюс стъргало за винетки.

# 4
Браво. А от алуминиеви дъна ли е станало?

# 5
Така и не разбрах от какво е станало, но определено няма да пробвам повече с този тиган

Общи условия

Активация на акаунт