"Bay Yanlış“ с Джан Яман и Йозге Гюрел и „Dogdugun Ev Kaderindir“ с Демет Йоздемир Тема 54

• 81 038
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
Нова от Джан!

Последна редакция: нд, 20 сеп 2020, 15:28 от Ели-Мели

# 136
# 137
Темата или е под мониторинг или се докладват мнения. Мисля, че модератор беше предупредил преди време.

Много ми хареса подхода на Джансу към Зейнеп.

Чувственост, така е наречен този колаж

# 138
Иначеее... братовчеда Толга гледам сега.. много добре си изигра ролята човека. Противен ми стана от първата до последната секунда. Браво!

Последна редакция: нд, 20 сеп 2020, 15:18 от bubanka

# 139
Така и не му запомних първото име на актьора който играе Толга. Но доста интересни неща прочетох за него. В реала е работил като учител. Обича работата с деца. Работи като добровелец в центрове за деца със специфични потребности, като изкуството е част от тяхната терапия.Пантомимата му е любимото хоби. И хич не е такъв кукувец. Явно добре се е превъпълтил в ролята на Толга бей.

# 140
Минала съм по този път отдавна в други теми! Форумът си има правила и трябва да се спазват.

Ето,който не ги е чел....да се запознае....
https://www.bg-mamma.com/?topic=23714

# 141
Така и не му запомних първото име на актьора който играе Толга. Но доста интересни неща прочетох за него. В реала е работил като учител. Обича работата с деца. Работи като добровелец в центрове за деца със специфични потребности, като изкуството е част от тяхната терапия.Пантомимата му е любимото хоби. И хич не е такъв кукувец. Явно добре се е превъпълтил в ролята на Толга бей.

Хайде бе! Учител! Много добър актьор! Толкова луд го играе, че не си представям да е работи с деца! Обаче в пантомимата ще е жесток, прави хиляда гримаси в секунда Grinning Като се оцъкли и се плаша пред екрана Grinning

# 142
Ели, защо пък да не се занимава с деца? Че играе луд, такава му е ролята. Не съм го гледала / нямам и желание/ , но щом е неприятен от самото начало значи се справя добре.

Добре си е човека, какво му е

Не всеки природата е създала като Аполон.

# 143
Толга играе в  "Какво не прави влюбения", сега го превеждат с бг субтитри.

# 144
От фен който сега е в Истанбул.

Скрит текст:

Just to understand that the present for Can is Bay Yanlis I'll tell you what happened yesterday a in front of a restaurant in Istanbul.
Yesterday some Italian fans gave Can some "S" shaped cigars. He asked why and one of them said "S like Sanem" and Can cleverly replied "I cut them ... I smoke straight". How to say ... "I've had enough with this story, cut it out!"

Само за да се разбере, че настоящето за Джан е Bay Yanlis , ще ви разкажа какво се случи вчера  пред ресторант в Истанбул.
Вчера някои италиански фенове подариха на Джан няколко пури с форма на "S". Той попита защо и един от тях каза "S като Sanem", а Джан умело отговори: "Ще ги нарежа ... Пуша ги прави". С две думи... "Достатъчно с тази история, изрежете я!"

# 145
Йозгюр Sparkling Heart Езги Sparkling Heart Нежност Sparkling HeartTwo Hearts

нова снимка от ИГ на Демет....
Скрит текст:
“Bırak uçmak kuşlara münhasır olsun”

Към каста на ДЕК се присъединяват двама нови актьори - Ayşegül Türkoğlu/Айшегюл Тюркоолу и Muhammed Fatih Ayhan/Мухаммед Фатих Айхан.Какви ще са ролите им още не е известно.
Скрит текст:

# 146
# 147
Пролет: Много ми хареса, че Йозгюр млати наред, и в същото време не ми хареса. Някак ако тряска по масите, докато говори с майка си и млати всеки, който го дразни, какво ще стане в един бъдещ момент, ако се скара с Езги? Това насилие или мачовство е страхотно готино, и в същото време, в реалния живот - плашещо. Не знам дали ме разбирате.
Бих казала, че нищо в характера на Йозгюр не даваше предпоставки за тази агресия. Та той беше свободолюбив, спокоен, неподдаващ се на стрес, дори когато Езги непрестанно бърбореше и той в един момент й каза: аз съм най-спокойния човек на света, но ти дори мен успя да напрегнеш. Особено със случая с майките как трясна по масата мен ме изненада.  Според мен имаше и друг начин да ги сложи на мястото. Не искам да стане като Джан Дивит, който заради Ийт живя цяла година с вина  и сънуваше кошмари, заради "ревниния и агресивен човек, който любовта го направила". Не зная, човек като е избухлив е избухлив и на други нива и цялостно е друг тип характер. Както и да е, с Езги е внимателен и грижовен, той й видя най-лошите черти, при него те отключиха друг тип чувства - нежни и любовни и дори да се ядосват един на друг, ще вярваме, че по друг начин ще успокояват страстите.Hearts

# 148
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Йози от първите епизоди се ръководеше само от разума. Затова беше спокоен човек. Езги го вкара в коловоза на чувствата и те почнаха да вземат връх над разума. Спокойният човек стана подвластен на емоции, които досега не е изпитвал. Съответно и не знае как да се справя с тях. Аз така си обяснявам избухванията. Не ги виждам като агресия, а като отчаяна защита на човек, който не се е сблъсквал с подобни ситуации досега. Да припомня, че в интервюто за Йешим беше казал, че се надпреварва сам със себе си. Е, сега се оказа, че се е появила някаква конкуренция. Тепърва ще се учи да се бори освен със себе си и с други хора.

Скрит текст:
П.П. Съжалявам, че съм изпуснала част от изтритото. В това обаче, което не съм, не смятам, че имаше нещо за триене. Продължавам да твърдя, че всеки трябва да може да си каже мнението свободно. Дали на някой му харесва или не, си е проблем на харесващия. Не приемам такова цензуриране.

Последна редакция: нд, 20 сеп 2020, 20:13 от profi_1

# 149
Искам само да ви кажа, че Джан е публикувал поредно стори в ИГ с глобуса от българските фенки и Анъл, който изглежда да е в много добро настроение. Grinning Наистина му е станал любимият подарък! Ако аз му го бях подарила, щях да съм на седмото небе, а не знам как се чувстват мацките, сигурно припадат от щастие!

Общи условия

Активация на акаунт