"Bay Yanlış“ с Джан Яман и Йозге Гюрел и „Dogdugun Ev Kaderindir“ с Демет Йоздемир Тема 54

• 81 036
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
Момичета, прочетох в един турски сайт, че Роден дом втори сезон започва на 16.09 - т.е. вече би трябвало да е излязла новата серия...? Защо нищо не откривам, ще се превежда ли пак? Някой знае ли къде мога да го гледам?

Връща се другата седмица.

Ее, то първо на 9.09 е трябвало да излезе, отложили са го за 16.09 поради промени в програмната схема в последния момент, сега пак ли е отложено! Амааа!

Винаги когато имате съмнения,проверявайте в оригиналния youtube канал откога датират последните клипове.Така ще сте сигурни дали е даван или не.

# 121
Момичета, турците коментират, че снощният епизод бил супер и че въпреки слуховете нямало да бъде 13 епизода сериала, както предполагали. Освен това коментират, че рейтинга им бил изненадващо добре впредвид спадовете при конкуренцията. Оказва се, че очакванията за другите сериали и тяхната гледаемост не се е сбъднала, та може и да се окажем, че на общия спад сме добре. Освен това имаше някакво дизи - Герой или как се казва, дето го очаквали да е супер гледаемо, пък до провал. Демек - Мистър Грешен май ще си продължи есенния и там зимния сезон както го водят. Това поне пишат, а дано този път от техните уста в на Фарук ушите Wink
ПП> Сега се сещам, че те и в Пълнолуние се ожениха в епизод 15, ама после още колко приключения имаше...
Иначе снощния епизод беше приятен, пълен с екшън, имам и аз доста да напиша, но и аз ще питам Елито и Гроздето как са, че ни липсват, и не сме хейтъри Simple Smile Аз например просто толкова се инвестирам, това наистина е единственият сериал, който гледам. Много съм задълбала във фенстването и не изневерявам Simple Smile

# 122
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Не на Фарук в ушите, а на телевизия Фокс. Peace

Фарук при всички случаи има интерес сериалът да продължи. Така ще печели после по-добре при продажбите в чужбина. За тази цел трябва интерес от максимално продължаване да има излъчващата го в момента телевизия в Турция. Т.е. трябва да печели от излъчването в момента, че да е склонна да не го сваля от ефир. Телевизията нищо не печели от продажбите в чужбина. Сериалът не е неин.

Принципно се старая да не гледам повече от един нов сериал. Ако гледам нещо паралелно, то това са стари и любими неща, колкото да ми стане мило.

# 123
Здравейте!

Минавам през темата и май някои потребители / конкретно Ели и Грозди/ с чувство за хумор липсват, явно са преминали в зоната на здрача.

Не съм гледала епизода все още, само отделни откъси. Очаквам с нетърпение момента когато Толга бей ще е със сменен фейс...

# 124
Къде се Гроздето и Ели? Те най-добре анализират епизодите.😍

# 125
  • I Love You 3000
Набързо и аз да си кажа мнението , че от вчера не можах. И на мен ми мирише на завършване. Те разплетоха всичко. Ирема осъдиха, Сердар и той, предполагам и сестра му си замина. Мамаша се върна към първоначалните настройки. Малкото прие Джансу на бърза ръка, Левент е съгласен да се жени. То не остана с кого да се разправят, освен с Кузена и Гизем. Ама не им пречи за една серия да ги приключат и тях.
Нещо ми се струва , че са се пообъркали и са пуснали да видят какво ще стане и дали ще вдигнат рейтинга. А новата серия ще е направо нов сценарий.
Точно като в Птичката , оставаха им 3 -4 епизода и измислиха на Джан комата.
Не съм доволна от серията или по- скоро от нейният сценарий. То бива бива нагласи към общественото мнение , ама това вече не се търпи. Толкова ли повече печелят от родния си пазар от колкото от чуждия?
Дали тази серия не беше за омилостивяване на зрителя? Джан постоянно облечен, дори сутрин вместо да се облече, го хващаме чак на бижутата. На Езгито изведнъж й секна ентусиазма да го целува и те взеха да се гледат като котараци.Онези другите срамотни и те прегръдка стил Боливуд.
Много лошо ако вървят към край нещата , Джан няма да може да захване нищо ново за този сезон ако е така.
Другия вариант е да дадат назад , това в кутията наистина да е ключ от апартамент , в който да живеят заедно и Езгито да се обиди , че Йозго не е готов за брак.  Много бързо клекна такъв персонаж , имаше още хляб да развият по персонажа на Дон Жуана и сега май ще връшат назад.
Това е за сега Simple Smile

# 126
# 127
Хай, хай!
Чудехте се къде сме с Гроздето? Къде може? На гости на Джан!
Ей, тая снимка от петък вечер от Джановото стори - две уискита и едно кафе. Джанчо беше уморен и го кара на кафенце, да не проспи визитата ни. Ние с Гроздето пихме по едно малко, че да не припаднем от вълнение CoffeeBeers

Анализ на серията след бг субтитрите, щото по разбираеми причини нямам много спомени какво даваха в петък Grinning

Айде, Джано ви черпи и вас, едно кафенце, щото в неделя е рано за нещо по-така Stuck Out Tongue Winking EyeCoffee

Последна редакция: нд, 20 сеп 2020, 08:20 от Ели-Мели

# 128
Добро утроо!

Гроздето Hug и Ели Hug сигурно ще се появят.Но понякога явно им идва нагорно с някои коментари!Ще го има ли сериала или не.То ако има нещо ще се разбере! Няма да го спрат ей така като някои други,които съм гледала.

гифчета от харесван момент...Blue HeartPurple Heart

хайде и това ...Grinning

нови от вчера....

Относно ДЕК,явно не четете темата както трябва!Ако беше започнал в сряда щях да пусна хаштаг,линкове за онлайн гледане и щяхме да коментираме в темата.А на др.ден се пуска руския превод.За БГ превода,екипа след като е започнал да превежда ще си продължи.Ако има спиране ще пишат.Поне така се практикува.

Приятна и слънчева неделя ви желая! Nature SunnyFlowers HibiscusFlowers Four Leaf Clover

ПП Аз докато пиша и търся снимки,ето че Ели Hug е наминала....Wink

====================================================

Редактирам тъй като не съм пуснала клипа зад кадър от заснемане на реклама с Джан за TUDORS,а бях го подготвила....

https://youtu.be/7DCQMmpiDB0

Последна редакция: нд, 20 сеп 2020, 08:49 от Zlatina3

# 129
Smiling ImpИ какво се получава,на онлайна Ели у Грозди по терлици и чорапи са се измъкнали и направо при Джан бей и брат му Ози да си фиркат на воля, уж да се видят като стари дружки...Така да е...А нещо по искрено и лично няма ли да споделите от тази паметна нощ? Smiling Imp

# 130
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
От цялото видео зад кадър това ми е любимия кадър. Heart Eyes

Моят мъж се е разработил тия дни и почти нямам достъп до компа. Включително не съм си догледала серията с руския дублаж. Да не говорим колко съм назад с проследяването на новостите из нета.

И едно кратко видео от сторито му.
https://scontent-lax3-2.cdninstagram.com/v/t50.12441-16/11979406 … 8b97996008a3d313d

Последна редакция: нд, 20 сеп 2020, 11:37 от profi_1

# 131
Сцените на Джансу и Зейнеп просто ме стоплиха много. И Зейнеп си промени мнението за нашето момиче, и Джансу имашв голямо желание да се сближат. Много ми харесаха общите им сцени и развръзката на историята на Джансу. ❤ Мисля, че тя заслужаваше всичко това - предложението, което искаше, одобрението на дъщерята, от която се притесняваше. Много се радвам.
Готвенето на Йози и Езги беше много нежно и романтично и той как си я гушка, много естествено. Много ми допаднаха. Не знам кой казваше, че нямат химия, не съм химик и не мога да кажа, но много естествено се получават влюбените сцени. Личи си, че са приятели и са спокойни един с друг, което е много важно❤ Йозге се справя чудесно с ролята си.

Последна редакция: нд, 20 сеп 2020, 14:40 от bubanka

# 132
Аз вчера много се чудих да напиша ли моето мнение за епизода, ама после се отказах, защото не знаех кой как ще го разбере и един вид - да не обидя някой, без да искам.
Защото както винаги има неща, които супер много ми харесаха и такива, които не ме грабнаха.
Примерно много ми хареса, че епизодът беше пълен с емоции и с действие. Не някаква разводнена боза. Екшън, емоции, пак екшън, смях... От всичко по много.
Не ми хареса това, че от много действие не успяха да развият характерите. Какво имам предвид - Ясно е, че нашите сладури са влюбени - загубени. Но можеха малко да задълбаят във връзката им, характерите, как се променят.
Харесаха ми Джансу и Левент, даже тяхното развитие повече ми хареса от това на Дениз и Озан, които направо ми се доспива само като ги видя. Единственото интересно - миналото на Дениз и как Озан би го приел, остана замазано на заден фон. Докато Джансу и Левент израстнаха така да се каже пред очите ни като двойка.
Много ми хареса, че Йозгюр млати наред, и в същото време не ми хареса. Някак ако тряска по масите, докато говори с майка си и млати всеки, който го дразни, какво ще стане в един бъдещ момент, ако се скара с Езги? Това насилие или мачовство е страхотно готино, и в същото време, в реалния живот - плашещо. Не знам дали ме разбирате.
Иначе с тези малки забележки епизодът беше трепач. Джан беше изпепеляващо готин, Езгето беше като фея, много нежна и красива. Всички поддържащи играха впечатляващо добре. Сценарият, като за сериал, беше на високо ниво. Един вид се връщат на правия път. Ако трябва да избирам между 5 серии, дето ще ме дразнят с флегматичността си, или тази - избирам тази. 

# 133
Още съм на 11 епизод, 12 ще го гледам пълноценно с Бг субтитри, за да не пропусна нещо важно.
Пропуснах да кажа, че тези двамата хем са ми много симпатични, хем наистина леко дразнят с това плахо поведение, което някакси не съответства на 30-тина годишната им възраст.
От друга страна, обаче, не знам дали има истина в слуховете около връзката им в реалния живот, но емоциите и химията между тях изглеждат доста убедителни Simple Smile Пу-пу да не им е уроки!

Последна редакция: нд, 20 сеп 2020, 14:42 от bubanka

# 134
Привет следобедно! Hug

Минавам и виждам,че има изтрити постове от сутринта-на Гроздето Hug....Ели Hug.Може и други да има,които не съм видяла! Thinking

Джан и Йозге зад кадър при заснемане на промото на новия сезон на Фокс тв.

от собственика на "Tudors''-Яшар Айдън...
Скрит текст:
Владелец "Tudors" Яшар Айдын... некоторые критикуют нас, зачем сняли в рекламе, так вот я вам говорю, и своим актерством и своей позицией мой брат #ДжанЯман один из самых важных актеров Турции, перед тем как разводить критику, своим скудоумием постарайтесь немного понять это. Человек и очень образован, и очень красив, посмотрите на его игру в рекламе и уважение к своему ремеслу, не доверяйте вышедшим, в Турции, под управлением игры менеджеров, новостям. Джан Яман один из важных актеров Турции, работающий и днём и ночью на благо своей профессии.

Скрит текст:
В ТТ поклонница написала твит Джану.
Это тоже была импровизация с носком . ?
У Озге такой взгляд - Что ты там делаешь.
Ответ Джана -Да.

Последна редакция: нд, 20 сеп 2020, 14:48 от Zlatina3

Общи условия

Активация на акаунт