"Bay Yanlış“ с Джан Яман и Йозге Гюрел и „Dogdugun Ev Kaderindir“ с Демет Йоздемир Тема 54

• 81 015
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Явно Червената стая ще им е фаворитът за сезона на комшиите. Всички други са надолу.

Епизодът с руска озвучка - https://turkru.tv/mister-oshibka-12-seriya1.html

=================================================================================
Аха, с руския превод разбрах къде точно кузена го стяга чепикът.
Скрит текст:
Ла Габбиа и цялата му територия са били собственост на баща му. Заради алкохолизма, хазарта и дълговете ги е изгубил. Бащата на Йози ги е изкупил на почти двойно по-висока цена и ги е предложил на лелята на Йози, но тя отказала да ги приеме обратно. Били техни по право. Но кузенът, този кръвопиец, продължавал да смята, че семейството на Йози ги е ограбило.

Последна редакция: сб, 19 сеп 2020, 11:07 от profi_1

# 106
  • У Диспансера ...♥♥♥
И аз мисля, че няма да е пръстен, а ключ за дома му 🤔 ама ще видим дали ще позная. Според мен е много рано за пръстен още .
Профче, как няма да им е фаворит като там е върха на драмата и сопола 🤦🏻♀

# 107
По клипчетата, качени в канала в Тубата, снощният епизод ми хареса много! Йозгюр този път изглеждаше доста влюбен. Heart Постоянно я закачаше и си играеше с косата й (може би заради рекламата Joy). Любими моменти са ми в началото, когато Йозгюр почти пребива Толга - много ми е секси разярен и защитаващ Езги, всички любовни техни общи сцени и, може би най-вече, как постави майка си и леля си на мястото им! Време беше! Прави ми впечатление, че и Ферит Аслан, и Йозгюр не са някакви мамини синчета и не се притесняват да защитят любимата си пред майка си. Браво, така се прави, повече мъже трябва да се поучат от това поведение и в живота! Като цяло Йозгюр е мъж на място, хареса ми и как предпочете щастието на Езги пред "Ла Габбия". От романтичните им моменти любим ми е този в кухнята, особено частта, когато я прегръща отзад и тя затваря очи от удоволствие, ммм! Heart Сигурно си връщах тази сцена поне 10 пъти, голям заряд има в нея! Този път обаче - целувки йок! Явно все пак са им направили проблем за предишната серия, подразнили са се съседите от толкова много любов и романтика. Дори накрая на танца само се прегърнаха, без целувки, но и без тях Йозгюр ми изглеждаше дори по-влюбен, отколкото в предните епизоди, вялостта е изчезнала. Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз предполагам, че или Толга, или Гизем са натопили Езги пред полицията. Тя нали май напусна, вече няма какво да губи.
За следващия епизод - физиономията на Езги накрая не се знае изобщо отнася ли се до предложението на Йозгюр, те така ги монтират моментите, че са доста заблуждаващи. Все пак в сцената, където той е паднал на колене, тя е усмихната и щастлива. Дано епизодът да е хубав, без много драма, и да не значи, че ни водят към скорострелен финал.

П.С. Абе нерде са Гроздето и Ели? Да не би да са ги баннали за разпространяване на разврат и похот у форума? Joy Или мъжете им най-после са им наложили вето над интернета, за да не точат лиги по Джан? Joy

# 108

Очите ми останаха в тези сладури. Аз все пак мисля, че е пръстен, човека на колене падна. В коя друга роля го е правил, сещам се само за Любов на инат, ама там веднага брата го нападна и станаха на кълбо. Тук са сами и са си те - непринудени и истински.  Рано е да, 13 серия. Бързо се разви връзката им, веднага заживяха заедно. Мечтата на Езги за женитба е от първа серия, а Йози каза, че иска да я направи щастлива и би направил всичко, а тя каза, че ако си открил човека времето не е от значение. Може да се оженят и пак да не е края на сериала. Без проблеми не може да има сериал, естествено, но ще измисля нещо друго. Рано беше и да разкрият Ирем и Сердар, Гизем се отдели от екипа на Йози, по-добре така, отколкото двойната й игра - светкавично стана всичко, майките също много бързо преминаха от омраза и закани към любов, и на другите двойки всичко им е наред - направо почти проблеми не останаха. Но ще завием в друга линия сигурно, в този сериал приключва едно, започва друго. Много много не се обясняват.
А и аз все пак си чакам развитието с билета за Италия. Дано отидат, защо ще го подарява иначе ако не е част от сценария напред?! И дано има още серии, каквито и да са, каквото и да казвам, аз много си обичам нашата великолепна шесторка, Тесла, плюс майките когато са на наша страна, Йози и Езги са ми двигателя да гледам всичко, което ни предложи сценария. Много харесвах и Ебру и отношенията им с Йози, ама забравиха за нейното съществуване. Хубави почивни дни!

# 109
Не съм гледала снощната серия, но ми се струва, че нещата отиват към финал наистина и на няколко места пак го четох, че се очертават 15 епизода. Малко ми се виждат, поне 20 да бяха. Но пък какво още да измислят ако той наистина предлага брак? Всякакви проблеми имаха, разрешиха ги набързо. Йози на колене пред Езги, друго не остана. Жалко, ако е към края си.
Мисля си, че много бързо видяхме транформацията на Йози от мачо и женкар, към влюбен и моногамен. Не ми се видя объркан, да се чуди, да се мае. В реала, разбира се, нещата не стават толкова бързо, ако изобщо станат 😀 Очаквах самата му трансформация да е по-драматична, ама нищо. Като цяло ми се вижда спокоен сериал, не се случват големи драми или нещо, което да държи в напрежение. Бързо се събраха, бързо разкриха злодеите. Може би заради падналия рейтинг се ориентират към край, знам ли вече...

# 110
Ами според мен е по-добре така, бързо да се случват нещата, отколкото да буксуват на едно и също място вече няколко епизода, както е в другия сериал. Сори за сравнението, знам, че някои мразят, особено на феновете му няма да им се хареса мнението ми, но все пак ще споделя - там имам чувството, че нищо не се случва, ни нови герои идват, ни главните знаят какво искат, иди ми-дойди ми. Изобщо не мога да се сетя нещо съществено да се е случило в последните серии, все едни и същи главоблъсканици, все се връщат в изходна точка, с три думи - един безкраен локум. За това време в Грешния колко много неща и обрати се случиха, главните герои знаят ясно какво искат и нямат съмнения в чувствата си, действието върви напред, търпи прогрес, а не се връща постоянно назад или да тъпче на едно място.

# 111
Накрая на фрагмана Езги е усмихната, но със затворени очи. След това явно ги отваря и застива с тази физиономия. Thinking

# 112
По клипчетата, качени в канала в Тубата, снощният епизод ми хареса много! Йозгюр този път изглеждаше доста влюбен. Heart Постоянно я закачаше и си играеше с косата й (може би заради рекламата Joy). Любими моменти са ми в началото, когато Йозгюр почти пребива Толга - много ми е секси разярен и защитаващ Езги, всички любовни техни общи сцени и, може би най-вече, как постави майка си и леля си на мястото им! Време беше! Прави ми впечатление, че и Ферит Аслан, и Йозгюр не са някакви мамини синчета и не се притесняват да защитят любимата си пред майка си. Браво, така се прави, повече мъже трябва да се поучат от това поведение и в живота! ...
За следващия епизод - физиономията на Езги накрая не се знае изобщо отнася ли се до предложението на Йозгюр, те така ги монтират моментите, че са доста заблуждаващи. Все пак в сцената, където той е паднал на колене, тя е усмихната и щастлива. Дано епизодът да е хубав, без много драма, и да не значи, че ни водят към скорострелен финал.

И аз така смятам! На фраговете монтажите са умишлено заблуждаващи, но мисля, че тази последна сцена, в която Езги е замислена, едва ли е от точно същия момент с предложението (или отварянето на кутийката, де, не се знае пръстен ли е или ключ).

Аз едва снощи успях да изгледам 11 епизод, харесаха ми Езги и Йози - отношенията им са непринудени и реалистични...Не съм вярвала, че ще го кажа, тъй като в Ранобудна птичка бях силно вживяна в историята, неведнъж ме е докарвала до рев от съпреживяване, но...мисля, че като екранен образ повече ми допада Езги, отколкото Санем.
Санем е много специална за мен, но като характер ужасно ме нервираше това нейно детинско поведение и задръжки, колко лесно се поддаваше на манипулации, как ненужно се даваше под натиска на непрестанните квартални капризи. Езги е по-уверена, съвременна и е удоволствие и глътка свеж въздух да виждам как много ситуации се разиграват по различен начин с нея - в други сериали, с други героини, вероятно биха довели до безкрайни недоразумения и разяснения, докато при нея се разясняват на момента, защото умее да разсъждава и да се справя с тях.
Давам пример с друг сериал - Роден дом. Мноооого ми харесва, НО страшно ме дразнеше как героинята на Демет толкова наивно се оставя всеки да я манипулира, с това добро до глупост поведение на мъченица, все едно всеки друг е по-важен от нея и заслужава щастие, само не тя.
Езги е бойна мадама и не знам дали след уроците от живота, които получи, дали от благодатното влияние на Бай Правилен, но...евала за промяната!

Впрочем, не съм гледала дори фраговете за 12 епизод, но се обнадеждих като прочетох, че майката на Йози най-после е започнала да се вразумява, че вече банално стана с тези физиономии и истерии...Даже Фитнат стана по-стабилна и нормална от нея...

Харесва ми и ролята на барманът - колко е уверен, умен и наблюдателен, как не се страхува да постави на място гадините, както и да се погаври с онези, които имат нужда от малко приземяване Relieved Представяте ли си Джей-джей как щеше да реагира на негово място?

Хайдар в началото ми беше симпатичен, но сега много ме дразни - доста първосигнален, нахален и досаден - точно от този тип хора, които в реалния живот ако в един момент ти писне да любезничиш с тях и си малко по-директен, започват да стават отмъстителни. Познавам един такъв.

Кузенът не знам откъде го изкопаха, но прекрасно играе ролята си на социопат, да не кажа по-силна дума. От този поглед ме побиват тръпки, но не от хубавите бррр

Гизем от злобеене и завист косата ѝ няма време да изсъхне, горката все като мокра кокошка ходи Smile

# 113
Ако щяха да са 15 епизода защо го продадоха в чужбина, той минисериал, защо го рекламираха по Фокс за следващия сезон... От друга страна набързо закърпеното действие говори, че ще го приключват. Не знам, иска ми се някой да излезе и да каже какво ще го правят сериала, защото така да се чудиш всяка серия дали няма да е последна, мен много ми спира кефа...
Иначе Гизем откога се кипри с дълга коса в Инстаграма си, демек снимала е каквото е снимала там в сериала.
Джано е минал под прикритие, няма луди нощи в Руби, няма папараци... Дано поне нов проект да има, чеее

# 114
Аз все пак да попитам, понеже виждам, че четете - Грозде, Ели, всичко наред ли е, да не би да се обидихте от нещо? От снощи ни вопъл, ни стон, пък хем нов епизод имаме за обсъждане. Такова мълчание е нетипично за вас, чакаме си патетата и розовите облаци. Grinning

# 115
И аз мисля, че няма да е пръстен, а ключ за дома му 🤔 ама ще видим дали ще позная. Според мен е много рано за пръстен още .

Паднал на колене мъж за да даде ключ от апартемента си звучи много нелогично.

# 116
Според мен сега Йози ще ѝ предложи брак и или тя ще откаже по някаква странна причина (като в РП, първото предложение на Джан беше отхвърлено и след това имаше доста серии) или ще витаят за кратко в розови облаци и след това бързо ще ги приземят. Възможно е Езги да реши да се раздели с Йози за да не се отказва от заведението заради нея, възможно е Сердар или майките отново да се намесят, но сериал, които привлича такъв голям интерес в чужбина не вярвам да спре толкова бързо.

# 117
Момичета, прочетох в един турски сайт, че Роден дом втори сезон започва на 16.09 - т.е. вече би трябвало да е излязла новата серия...? Защо нищо не откривам, ще се превежда ли пак? Някой знае ли къде мога да го гледам?

# 118
Момичета, прочетох в един турски сайт, че Роден дом втори сезон започва на 16.09 - т.е. вече би трябвало да е излязла новата серия...? Защо нищо не откривам, ще се превежда ли пак? Някой знае ли къде мога да го гледам?

Връща се другата седмица.

# 119

Връща се другата седмица.

Ее, то първо на 9.09 е трябвало да излезе, отложили са го за 16.09 поради промени в програмната схема в последния момент, сега пак ли е отложено! Амааа!

Общи условия

Активация на акаунт