Епизодът с руска озвучка - https://turkru.tv/mister-oshibka-12-seriya1.html
=================================================================================
Аха, с руския превод разбрах къде точно кузена го стяга чепикът.
Постоянно я закачаше и си играеше с косата й (може би заради рекламата
). Любими моменти са ми в началото, когато Йозгюр почти пребива Толга - много ми е секси разярен и защитаващ Езги, всички любовни техни общи сцени и, може би най-вече, как постави майка си и леля си на мястото им! Време беше! Прави ми впечатление, че и Ферит Аслан, и Йозгюр не са някакви мамини синчета и не се притесняват да защитят любимата си пред майка си. Браво, така се прави, повече мъже трябва да се поучат от това поведение и в живота! Като цяло Йозгюр е мъж на място, хареса ми и как предпочете щастието на Езги пред "Ла Габбия". От романтичните им моменти любим ми е този в кухнята, особено частта, когато я прегръща отзад и тя затваря очи от удоволствие, ммм!
Сигурно си връщах тази сцена поне 10 пъти, голям заряд има в нея! Този път обаче - целувки йок! Явно все пак са им направили проблем за предишната серия, подразнили са се съседите от толкова много любов и романтика. Дори накрая на танца само се прегърнаха, без целувки, но и без тях Йозгюр ми изглеждаше дори по-влюбен, отколкото в предните епизоди, вялостта е изчезнала.
Или мъжете им най-после са им наложили вето над интернета, за да не точат лиги по Джан?

Постоянно я закачаше и си играеше с косата й (може би заради рекламата
). Любими моменти са ми в началото, когато Йозгюр почти пребива Толга - много ми е секси разярен и защитаващ Езги, всички любовни техни общи сцени и, може би най-вече, как постави майка си и леля си на мястото им! Време беше! Прави ми впечатление, че и Ферит Аслан, и Йозгюр не са някакви мамини синчета и не се притесняват да защитят любимата си пред майка си. Браво, така се прави, повече мъже трябва да се поучат от това поведение и в живота! ...
И аз така смятам! На фраговете монтажите са умишлено заблуждаващи, но мисля, че тази последна сцена, в която Езги е замислена, едва ли е от точно същия момент с предложението (или отварянето на кутийката, де, не се знае пръстен ли е или ключ).
Представяте ли си Джей-джей как щеше да реагира на негово място? 
Гизем от злобеене и завист косата ѝ няма време да изсъхне, горката все като мокра кокошка ходи