"Bay Yanlış“ с Джан Яман и Йозге Гюрел и „Dogdugun Ev Kaderindir“ с Демет Йоздемир Тема 54

• 80 290
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
Аз не знам какви са им взаимоотношенията на двамата - на Джан и на Демет, не ми влиза и в работата, бих се радвала да са заедно, защото ми допадат, но това е тяхно решение. Имам си някакви си мои наблюдения и усещания, но това са си лично мои размисли. Само ще кажа, че вярвам на това, което видях с очите си, тъй като не знам нито италиански, нито турски, макар да поназнайвам някакви думички и на двата езика. А очите, позите на телата и при двамата, гледайки сцените от филма, те не лъжат, няма как....
Колкото до това защо Джан е говорил на италиански, а Демет не, доколкото знам тя не знае италиански и е логично, както, и Ели каза, когато знаеш езика на дадената страна, а Джан очевадно го знае перфектно, да го използваш. Би било доста глупаво да се изпозлва преводач в такъв случай. Лишено е от всякаква логика GrinningSimple Smile
А иначе, за мен лично е похвално и за двамата, че показаха уважение един към друг, без значение в какви отношения са, пак казвам. И двамата са талантливи, лъчезарни и усмихнати, млади хора, които заслужават уважение с красивата игра, която ни показват. Simple Smile

# 541
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Някъде наскоро срещнах отговори на Демет на зададен въпрос какво е правила по време на карантината. Едно от нещата, които спомена беше, че е залегнала над английския. Мисля, че беше в някоя от дистанционните видео-срещи излъчвани в инстаграм, в които тя взе участие. Не е вярно, че Демет не знае друг език.

# 542
Деметка е супер готина мацка. Чест й прави какво е казала в предаването за Джан. Какво чувства - само тя си знае. Какво е било и какво Е между тях  -  пак само те си знаят. Ние, страничните наблюдатели, можем само да гадаем и да си мечтаем Simple Smile

# 543
Точно по темата - Джан Яман, линк към руски превод на интервюто му във в-к Хюриет:
 https://kino-teka.com/news/tureckie/5627-dzhan-yaman-u-glavnoy-p … sokoe-libido.html

Откъс от интервюто:
Скрит текст:
- Ты начинаешь новый сериал?
Да, мы с братом Фаруком (Тургут) делаем новый сериал.

- Кого ты будешь там играть?
Я буду играть бизнесмена, владельца холдинга. Персонаж, которого я играю, за 2 дня до свадьбы получит телефонный звонок из Бейрута. Бывший шофер, который много лет назад спас ему жизнь, попросит у него помочь ему спасти дочь. И он поедет в Бейрут, чтобы отплатить долг жизни. Сериал так и называется, “Обязан жизнью”. Будет очень много сцен с экшеном.
Превод на откъса:

Ж: Започваш нов сериал?
ДжЯ: Да, ние с брат Фарук правим нов сериал.
Ж: Кого ще играеш там?
ДжЯ: Ще играя бизнесмен, собственик на холдинг. Персонажа, който ще играя, два дни преди сватбата си получава телефонно позвъняване от Бейрут. Бивш шофьор, който преди много години е спасил живота му ще поиска от него помощ да спаси дъщеря си. И той ще отиде в Бейрут, за да изплати жизнения си дълг. Сериала така се и казва "Жизнен дълг/ задължен за живота си". Ще има много екшън сцени.

Последна редакция: вт, 20 окт 2020, 00:00 от Не се сърди, човече

# 544

Glamour. Демет от Verissimo направо и към Мис Свят може да потегли.
И двамата станаха звезди в някои части на света, защото бяха част от успешен проект. Вече се въртят и едни пари, та едва ли развиват художествена самодейност, професионалисти подготвят изявите им.
За Джан от Leila Cimarelli:
"Ciò di cui tutti abbiamo bisogno, alla fine è solo la felicità”. (COME UN RESPIRO, Ferzan Oztepek)
"Това, от което всички се нуждаем накрая, е само щастие."

# 545
Добро утро! Hug

✔Tudors 🖤 new

новите снимки  за 15 еп. на ДЕК....

и озета
 Преди Зейнеп да вземе втория си шанс за работа, тя отново е шокирана, че Мехди е в беда. Но тя няма да спре и прави всичко възможно за семейството си, изтласквайки гнева си към Мехди на заден план.

Емине се опитва да се измъкне от депресията. Султан е най-важната й подкрепа,която прави голяма стъпка, за да спаси дъщеря си от района, жертвайки дома и магазина си.

С нарастването на дебата по въпроса за Бурхан напрежението се разпростира и върху други въпроси. Гневът на Мехди постепенно завладява живота им. Единственото място, където Зейнеп намира мир е работа й.

Желая ви хубав ден! Flowers Four Leaf CloverFlowers Hibiscus

# 546
  • Плевен / София
Скрит текст:
Добро утро! Hug

✔Tudors 🖤 new

новите снимки  за 15 еп. на ДЕК....

и озета
 Преди Зейнеп да вземе втория си шанс за работа, тя отново е шокирана, че Мехди е в беда. Но тя няма да спре и прави всичко възможно за семейството си, изтласквайки гнева си към Мехди на заден план.

Емине се опитва да се измъкне от депресията. Султан е най-важната й подкрепа,която прави голяма стъпка, за да спаси дъщеря си от района, жертвайки дома и магазина си.

С нарастването на дебата по въпроса за Бурхан напрежението се разпростира и върху други въпроси. Гневът на Мехди постепенно завладява живота им. Единственото място, където Зейнеп намира мир е работа й.

Желая ви хубав ден! Flowers Four Leaf CloverFlowers Hibiscus
Дано е така...че Мехди може отново да и отнеме възможността за работа...
Благодаря Злати

# 547
Утре:

Скрит текст:
Demet:TRUE LOVE? IT'S NOT A TV SERIES! I DON'T DREAM OF THE PRINCE CHARMING BECAUSE I DON'T WANT TO BE DISAPPOINTED
 -Can Yaman
Demet: "BETWEEN US? NO, IT'S FICTION! NOW I AM CONCENTRATED ONLY ON WORK ».

# 548
Добро утро! HugFlowers Hibiscus

от Джан за сп. “Chi” ,с по-добро качество....

Джан е вече със 7,6 млн.последователи в ИГ

Информацията не е официална. От италианския новинарски портал Gossip tv.
❌ Има слухове, че вече се работи по мини сериал, за който Фарук Тургут разказа в интервюто си.
Според слуховете партньорка на Джан ще бъде неаполитанската актриса Дениз Капеца, вече позната от телевизионния сериал „Бебе“ на Netflix.
Два факта защо точно тя се приписва за партньорка на Джан:
Факт 1: Актрисата вече е имала опит в турска продукция.
Факт2: Денис Йорулмазер(реж. на МГ) се е записал за актрисата .
Самата актриса е абонирана за Дениз, Ферзан и Дениз (нашата леля).
Съобщава се също, че вече се полага основата за ром. ком. с Джан за летния сезон.
превода е от руски ез.
Скрит текст:
#MirDizi #BayYanlis
Информация не официальная. От итальянского новостного портала Gossip tv.
❌Ходят слухи, что уже ведётся работа над мини сериалом, о котором рассказывал Фарук Тургут в своем интервью.
По слухам партнёршей Джана станет неаполитанская актриса Denise Capezza уже известная по сериалу Вaby на Нетфликс.
Два факта почему именно ее приписывают в протнерши Джана
1 факт: Актриса уже имела опыт в турецкой постановке. 2факт, то что на актрису подписался Дениз Йорулмазер( режиссёр Мистер ошибка) .
Сама же актриса подписана на Дениза, Ферзана и Дениз ( тетушка наша).
Так же сообщается, что уже закладывается фундамент для ром ком с Джаном на летний сезон.

още инфо в статията....
https://www.notizieweblive.it/news/intrattenimento_2020-10-20_ca … i-di-faruk-turgut
Актрисата е родена на 7 ноември 1989 г.,снимала се е в "Uçurum" (2012г).
Скрит текст:
Добавлено видео ❗
В социальных сетях ходят слухи, что партнёршей #ДжанЯман в новом сериале для интернет платформы станет итальянская актриса Дениса Капезза, она родилась в Неаполе в 1989 году и уже снималась в турецких сериалах, например в сериале "Uçurum" (2012г).
Дениса профессионально занималась балетом и современными танцами, но из-за травмы ей пришлось оставить эту карьеру, она также участвует в театральных постановках.

Днес е денят на ДЕК

Официални...пуснати вчера от канал tv8

Демет вече е с 11,3 млн. абонати в ИГ

Първа по обсъждане...

Приятна сряда! Flowers Fallen LeafFlowers Four Leaf Clover

Последна редакция: ср, 21 окт 2020, 09:12 от Zlatina3

# 549
Истинската любов не е телевизионен сериал. Не мечтая за очарователния принц, защото не искам да бъда разочарована.

Автоматичен превод на интервюто:
Скрит текст:
Интервю с @ 1demetozdemir от @chimagazineit •
„Истинската любов не е телевизионен сериал. Не мечтая за очарователния принц, защото не искам да бъда разочарована, засега просто се концентрирам върху работата си ”.
• Милано ~ октомври. Главният герой на сапунената опера на Canale 5 Day Dreamer-The Wings of Dream и новото лице на скорошната вълна от турски сериали по телевизията, в ролята на сладкия Sanem, кара милиони зрители да мечтаят. Но отвън той не обелва нито дума за себе си или за партньора си по сцената Can Yaman. •
Журналист: Сладко горчиво, Черешов сезон, Крилата на мечтата. Как става така, че сериалите, произведени в Турция, обезлюдяват Италия? •
Демет: В нашите сапунени опери даваме много място на човешките чувства, на чистите, естествени емоции, малко старомодни, мисля, че публиката усеща липсата на стари времена. •
Журналист: Средиземноморската красота на изпълнителите също влиза в игра, както и вие и Яман. •
Демет: Да, да, може би е вярно. Но преди всичко в нашата поредица отделяме повече време, за да разказваме историите, дори без думи, гледайки се в очите или с жестове, и това прави всичко много различно. •  
Журналист: Някои казват, че турските сапунени опери се отличават с безкрайното време, което главните герои прекарват, гледайки се в очите. •
Демет: Всъщност в Европа и Съединените щати историята е съкратена в епизоди от най-много 45-60 минути, така че трябва да я обясните бързо, докато тук епизод от сапунени опери трае час и четвърт. Знаете ли колко време трябва да говорим с очите и жестовете си? Всичко е много завладяващо, въпреки че за нас, актьорите, понякога е малко изтощително. •
Журналист: Какво гледате по телевизията, докато гледаме Крилата на мечтите? •
Демет: Работя толкова много, че както казах, снимаме много дълги епизоди, така че имам много малко време за гледане на телевизия. Но когато се справя, изборът ми преминава през научна фантастика и неромантична фантазия. •
Журналист: # erkencikuş е заснет преди две години, какво правиш сега? •
Demet: Аз съм във втория сезон на друг сериал # doğduğunevkaderindir по-малко блестящ и по-драматичен от предишния. Играя адвокат, това е красиво съвпадение, защото като дете мечтаех да направя точно това. •

==================
Журналист: Защо адвокат? •
Демет: Скоро осъзнах колко трудни са жените по много причини в много области и в много части на света. Исках да променя тази ситуация, исках да направя света по-добър. В моя малък начин на актриса днес изпитвам същото чувство, давам глас на жените да бъдат себе си. •
Журналист: По телевизията кара сърцата на много зрители да бият, но какво ви кара да победите своите? • Demet: Моята работа. •
 Журналист: Знаете ли, че феновете мечтаят Демет също да обича своя сериен партньор в действителност? • Демет: "
Да, знам." •
Журналист: Ще знаете също, че вашето участие в The Voice Turkey запали мрежата. •
Демет: За съжаление! Аз не пея, аз съм актриса и танцьорка, а не певица. •
Журналист: Можем ли тогава да я видим в танците ни със звездите? •
Демет: Защо не? •
Журналист: Познаваме главния герой на теленовелата като страстно и прозрачно момиче, вие ли сте обратното или разпознавате нещо от себе си в Sanem? •
Демет: Санем е от онези честни и смели жени, които говорят с отворено сърце, които казват всичко, което мислят, и съобщават всичките си емоции. Демет също е честна и също е забавен човек, но много по-спокойна, по-предпазлива, тя не е толкова лесно експлозивна за нищо. •
Журналист: Ако посочите идеал за мъж, какви характеристики трябва да има той? •
Demet: На този въпрос не може да се отговори лесно, всеки отговор би бил погрешен. Не казвам това само за себе си, а за всички момичета, които мечтаят за очарователен принц и след това се разочароват. Затова за мен би било разочарование да определя образа на идеален мъж. •
Журналист: Как успявате да бъдете толкова потайни във всичко, което докосва личната страна? •
Демет: В началото беше по-трудно, но разбрах, че да си актриса е работа, че трябва да бъда добър пример и да имам добро влияние върху онези, които ме гледат, а личният ми живот трябва да остане личен. //. • # demetözdemir
„Демет Йоздемир, който също е свидетелство за известна марка продукти за коса, участва в много турски сериали, преди да стане известен от другата страна на границата, първо с # no309 на Fox, а след това с # erkencikuş В Canale 5 отдолу  е с Ибрахим Челиккол във втория сезон на #myhomemydestiny
С червени букви 🔺Demet казва „Искам да имам положително влияние върху обществеността, но без да споделям поверителността си=

=========
Amici

Последна редакция: ср, 21 окт 2020, 11:26 от Florale

# 550
Привет! Hug

нова с Демет...

от снимките за сп.#Chi

от офиц. канал.... още нови от 16 еп.

Скрит текст:

# 551
"....Огънят на болката, която претърпяхме, когато бяхме млади, не се гаси лесно, не се забравя лесно и ние носим неговите следи върху себе си през целия си живот.
Нашата съдба всъщност е написана в къщите, където сме родени. Отново се раняваме в тези къщи, израстваме с тези рани и в крайна сметка отиваме там, където тези рани ни отвеждат.
Докато правим планове за живота си, животът обикновено е зает със собствените си планове. Плановете на живота винаги са реални, нашите често са само въображаеми.
Познавам много хора, които губят само, защото са толкова добри. Да бъдеш прав, да бъдеш добър не винаги идва с победа. В този свят силните, независимо дали са несправедливи или лоши, печелят...
В тази книга ще ви разкажа история от реалния живот, както винаги. Д-р Gülseren Budayıcıoğlu

==========
Дали това означава, че Джан ще ходи на курс при Oztepek през ноември?

Последна редакция: ср, 21 окт 2020, 18:37 от Florale

# 552
Хаштага за довечера #BanaKarışamazsın - Не ми се намесвай

https://vk.com/feed?q=%23DogdugunEvKaderindir&section=search … -105134593_116638

линкове за онлайн гледане на канал TV8
https://www.tv8.com.tr/canli-yayin
https://www.ecanlitvizle.live/tv-8-canli
https://www.canlitv.mobi/tv-8-canli-hd
https://canlitvizle.com/tv8-full-hd6

==========================================================

Началото....

преведен откъс....
сд 16 - Барыш помогает Зейнеп (рус.суб)
https://vk.com/dizimedya?z=video-132999259_456247021%2F806f74eca … l_wall_-132999259

Цитат
-Я сделал это ради семьи!
-Не нужно этого делать!

=================================================

Цитат
-Я так переживала за тебя, у меня даже криз как будто случился. Спасибо, Барыш бей меня поддержал, дал машину офисную...

Цитат
-Давай устроим Кибрит в другую школу, я подумала, что ей там будет лучше. Моя зарплата позволит оплатить ее учебу...
Мать отругала Зейнеп, что та сообщила о своей зарплате и фактически принизила Мехди. Что так делать нельзя. Мужья не любят, что жены зарабатывают больше...

Цитат
-Я хотела поблагодарить Вас за вчерашнюю помощь...
-Да не за что...Я посмотрел досье этого Бурхан бея, он жил в Германии, глянул и на досье твоего мужа, у него несколько дел было...
-На самом деле Мехди хороший, он справедливый...

================================================

Цитат
-Как ты могла пойти к Бурхану!
-Я пошла узнать его состояние!
-Зачем???

сд 16 - Мехди не понимает Зейнеп (рус.суб)
https://vk.com/dizimedya?z=video-132999259_456247024%2Fc0bb7f7f9 … l_wall_-132999259

Цитат
-Ты влюбилась в убийцу нашего отца!
-Я просто влюбилась....

Цитат
-Где ты была вчера поздно вечером?
-На работе, потом меня с коллегой подвез Барыш бей
-Почему ты мне не сообщила? Я должен был тебя забрать! Я итак промолчал, что он дал тебе офисную машину

Цитат
-Поздравляю, ты выиграла этот конкурс, досье твое!
-Правда? Спасибо большое...
-Ты была не уверена? А на видео с колледжа выглядела победительницей!
-На каком видео?
-Разве не ты мне его прислала?
-Нет....

Последна редакция: ср, 21 окт 2020, 22:45 от Zlatina3

# 553
Ново от ИГ на Демет - Ние сме наоколо.

Скрит текст:
Много й отиват.

# 554
Цитат
-Зачем ты ждал меня? Я бы сама приехала...
-Я считаю, что ты должна уволиться...это будет наилучший выход из сложившейся ситуации
-Что? Нет! Ты же знаешь, как я мечтала тут работать!

Цитат
-Почему дверь закрыта?
-Ты случайно не ключи ищешь?
-Да, спасибо...
-Но я их тебе не дам! Мехди не велел! Сказал, моя жена будет дома сидеть! Так тому и быть!
-Что? Нет! Мехди, открой дверь! Мне надо на работу! Мехдииии!!!!

откъс с превод
сд 16 - Мехди выходит из себя (русс.суб)
https://vk.com/dizimedya?z=video-132999259_456247027%2F0dd2b9eeb … l_wall_-132999259

и др.откъс
cд 16 - Барыш уже разузнал историю Зейнеп!(рус.суб)
https://vk.com/dizimedya?z=video-132999259_456247029%2F154c76915 … l_wall_-132999259

====================================================

финала....спомен от миналото и сега....
малката Зейнеп иска да отиде на училище,а голямата на работа.....

и няма да търпи това....вижте във фрагмана,разби вратата и излезе.....

https://youtu.be/mDMEFdbxRRY

и  превод
▪Первый фраг к 17-ой серии сериала «Судьбоносный дом» с русскими субтитрами
https://vk.com/dizimedya?z=video-132999259_456247030%2Fae31aef8c … l_wall_-132999259

Последна редакция: ср, 21 окт 2020, 23:49 от Zlatina3

Общи условия

Активация на акаунт