"Bay Yanlış“ с Джан Яман и Йозге Гюрел и „Dogdugun Ev Kaderindir“ с Демет Йоздемир Тема 54

• 80 251
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
Е, все пак смисълът на благотворителността е да е публична. Не защото си правиш реклама, а защото има ефекта на лавината. Тоест, аз дарих, направи го и ти. И да, след като изказват съпричастност със събитието публично, значи могат и публично да обявят дали и какво даряват. Останалото са спекулации.
Все пак всеки се разчувства от различни неща - някои от думи, други от действия. Това не е първият път, в който Джан дарява храна за 100 семейства. Той го направи и по време на коронавирусната криза. И в двата случая новината не изтече от него.
Колкото до Хелоун, сигурна съм, че вие и да не вярвате на благодетели, тези семейства, на които помага, ще вярват и ще са благодарни. Все пак ние не знаем какво е правила Демет тогава, нали така, може и тя да е празнувала в приятелски кръг и просто да не са я изловили папараците.
Иначе да, и аз смятам, че е прекалено това противопоставяне на двамата, черно и бяло никой не е. Излишно е някак.

# 601
Моето лично убеждение е, че истинската благотворителност е когато даряваш искрено, без да парадираш с това. Винаги, когато съм го правила, единственото ми условие е да бъде инкогнито. Дарителят има това право. Но понякога благотворителността се превръща в средство  да спечелиш одобрението на обществото, т.е.   по-важно е не да помогнеш, а да покажеш, че си го направил. Много публични личности печелят дивиденти по този начин, особено когато имат средства.
Демет участва в много благотворителни инициативи, но никога не е парадирала с това, знам защото я следя от доста време.
Да считам ли, че Джан дари средства, защото го изловиха папараците, за да си лъсне имиджа?
Иначе, когато говорим за лицемерие, от началото на корона-кризата и Джан призоваваше за спазване на мерките на самоизолация и дистанция, но в разгара и не излиза от баровете, сакън да не пропусне някоя фенка да му висне на врата. И от тези снимки се вижда, че никой не носи маска. А,  когато влезе полиция за проверка, излиза през задния вход.

Последна редакция: чт, 05 ное 2020, 08:53 от bubanka

# 602
Е, хайде сега, да не излизаме с ярки изказвания, не прави чест. Всеки си има собствени убеждения кой как трябва да дарява. Аз например съм на мнението, което и в Холивуд се лансира, а именно, че знаменитостите трябва да обявяват даренията си, защото това води до увличане и на обикновените граждани. Иначе Петранка и Драганка дали са дарили 5 лева, това може да си е анонимно, тъй като ние сме си анонимни по принцип. Но аз пак повтарям, няма доказателства, че Демет е подпомогнала материално инициативата, а призивите, тях всеки ги може. Да, тя призовава, но реално дали изобщо дава, вече е друг въпрос.
Джан дари средства, защото той винаги участва в каузата дари за 100 семейства. Няма какъв имидж да лъска, защото неговата е ясна. В страната си недолюбван, навън - много популярен. Това, че е дал нещо за семейства в беда на него няма да му се отрази на имиджа по никакъв начин.
Носенето на маски по заведенията не е задължително. След като са отворени, значи който реши, може да ги посещава.

# 603
Е, разбира се, черен ви е Джан, не може да го преживеете. Каквото и да направи все ще го плюете... Щом и за тази благотворителност решихте да го охулите, ами браво на вас! Продължавайте в същия дух.
Само да знаете, че доста от феновете на Джан не умираме да видим Джан и Демет отново на екран. Щото се прокрадват постоянно такива изказвания. Да си знаете, не за друго!

# 604
Аз не мога да разбера от къде идва това противопоставяне Джан- Демет.
Не мисля, че те имат вражда по между си, че феновете им да имат. Харесвам ги и двамата.
Проекта на Демет не го следя, защото мразя такива драми.
И да, Джан няма нужда от лъскане на имиджа. Той е на върха на кариерата си. Не мога да се сетя за турски актьор, който да е толкова популярен в чужбина.

Последна редакция: чт, 05 ное 2020, 08:54 от bubanka

# 605
Ама и аз харесвам Демет, заради нея започнах да гледам РП. Този сериал не го следя, щото не искам драми и сополи да гледам в момента. И за това чета в темата, за да знам какво става с Демет и кариерата ѝ.
Обаче ми писна вече това противопоставяне на Джан-Демет... Все излиза, че Джан и феновете на Джан копнеят двамата да се оженят и да играят заедно в 100 сериала, а възвишените фенове на Демет все полежават никога да не се срещнат повече... Айде стига! Ми дано не се срещнат повече, че да спите спокойно! Grinning

Последна редакция: чт, 05 ное 2020, 08:17 от Ели-Мели

# 606
И аз да се включа в темата за ДжанДем. Много ги харесвам заедно и поотдено, играят като зверове във всяка своя роля, но си мисля, че магията, която имаха в РП не може да бъде повторена пак, колкото и да искат феновете. Самите те, според мен, не могат да го пресъздадат отново, а и по-добре. Така Джан и Санем остават завинаги най-добре изиграна двойка без да се сравняват с други.
 А и отношенията им тогава и отношенията им сега са различни и това също би оказало някакво влияние.
 Ролите на Джан и Санем бяха невероятен трамплин за тях, но си мисля, че трябва да продължат кариерните си пътища отделно и да бъдат разглеждани като отделни личности - Джан И Демет, а не Джан С Демет.. Вярно, винаги ще са свързвани с тези си образи, те просто блестяха в тях. Тези образи и самия сериал дадоха много на всички нас, но не мисля, че може да се повтори със същия ефект.

# 607
Момичета не се връзвайте на такива особи,които не заслужават вниманито ви.Джан е личност към,която не можеш да си безраличен(силно обичан или силно мразен),което е достатъчен атестат за него.Силно му се възхищавам за непукизма му към хейтърите,както казва той:"Аз проблем с хейтърите нямам,те имат с мен".Когато си толкова харесван и обичан е нормално хора,които са недоказани и нереализирали се да търсят начин да изпъкнат,чрез хейта.Това още веднъж показва личността на Джан колко е въздействаща.Колкото до благотворителността на Джан,никъде не видях той да се е похвалил,това е кампания,към която всеки който пожелае може да се включи (госпожата ако иска и тя може да се включи и ще остане анонимна,защото никой не я познава).Създтелите го правят публично,защото искат така да се включат повече хора за подпомагане на засегнатите семейства.Тука няма нужда от скромност,защото трагедията е голяма и трябва бързо да се реагира,колкото повече хора се включат,толкова по-добре.

# 608
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Че то никой от феновете на Джан не напира да ги събира, но на фенките на Демет все това им е в главата. Явно е много трудно да преглътнат истината, че нито Джан е толкова черен, нито Демет толкова бяла.

# 609
Че то никой от феновете на Джан не напира да ги събира, но на фенките на Демет все това им е в главата. Явно е много трудно да преглътнат истината, че нито Джан е толкова черен, нито Демет толкова бяла.
Точно казано!

# 610
Аз пък въобще не съм разбрала кой какво е дарил, въпреки че ги следвам в социалните мрежи.
Не разбирам за какво се спори пак....фенове на Джан и фенове на Демет, кой кого очернял и не знам си какво...
До колкото четох отгоре отгоре видях, че е писано по темата от госпожа, която казва видиш ли Демет и екипа на ДЕК само изказвали съболезнования, а Джан дарил... И аз питам Е И?
Колко още са дарили надали знаете, ама все да се говори...
И попринцип не се пише в темата, само Злати пише за което и благодаря, обаче спомене ли се Джан и се почва с вълна от коментари, и то в случая напълно безсмислени.
Извинявам се ако засегна някой, но аз все така не разбирам какъв е аджеба проблема сега.
Хубав ден!

# 611
Добро утро! Hug

Гледам на сутринта много отговори има и се досетих,че пак е имало размяна на  ....
Моето мнение е,че всеки избира как да бъде съпричастен със случващото се.Едни избират да го обявят,а др.-не.Това съм го разбрала покрай други актьори,които обичам и ги следя от много години.Колкото до Демет,няма начин да не направи дарение или нещо друго.Все пак е рекламно лице на Пантен и оттам също може да се включат.

За РД на Джан...пускам на руски ез.
Скрит текст:
Страница Can Yaman News объявляет о ТТ в честь дня рождения #ДжанЯман, 7 ноября в полночь по Турции.
Один Фандом Одна Любовь
Первый Твитт , со следующих страниц👇

Скрит текст:

Скрит текст:
]Итальянский Медиасет 8 ноября, в 18:40 отмечает день рождения #ДжанЯман специальным мероприятием, посвященным ему. По следам первых серий "Erkenci Kuş"

Скрит текст:
От итальянских интернет СМИ...
В воскресенье, 8 ноября, специальное мероприятие, посвященное дню рождения #ДжанЯман
Официальное объявление было сделано на странице Qui Mediaset в Instagram, где было объявлено, что в воскресенье 8 ноября, начиная с 18:40, запланировано специальное праздничное мероприятие, посвященное Джану Яману. Это способ отпраздновать день рождения актера, которому в этом году исполняется 31 год, и который теперь стал одним из самых любимых лиц не только в Италии, но и в других странах мира.
Специальное мероприятие будет транслироваться на La 5 (цифровой эфирный канал), и по этому случаю всем поклонникам турецкого актера будет сделан специальный подарок.
Фактически, примерно в 19:15 будут транслироваться первые серии рекордного сериала DayDreamer - который этим летом добился очередного успеха актера, в нашей стране.

Итальянский успех Джана Ямана: от Bitter Sweet до DayDreamer.
Начиная в среднем с около 2 млн зрителей, турецкий сериал рос неделя за неделей, достигнув порога в 3 млн зрителей в некоторых эпизодах, включая специальные трансляции в прайм-тайм.
Успех во всех отношениях, который еще больше подтвердил огромную признательность итальянской публики, после выхода в эфир сериала "Dolunay", который был запущен в 2019 году, сделав актера популярным, в нашей стране.
DayDreamer с Джаном Яманом продолжает "летать" в рейтингах
И даже сейчас сериал DayDreamer является одним из самых просматриваемых и отслеживаемых событий Canale 5, который в среднем собирает более 2 300 000 зрителей. Благодаря этим результатам сериал с Джаном Яманом, где он в роли фотографа Джана Дивита позволяет сети Mediaset однозначно выигрывать в соревновании с конкурирующими програмами, которые транслируються на других телеканалах.

В воскресенье, 8 ноября, в дополнение к специальной трансляции #CanYaman на La 5, также запланирован новый невыпущенный ранее эпизод DayDreamer, который начнется в 16:20 на Canale 5, во время которого, Дивит примет роковое решение уволить Дерен из его агентства.
#CanYaman_dizinews

Скрит текст:
Одна из членов измирской организации, турецкой партии CHP, поблагодарила в Твиттер #ДжанЯман за помощь.

ДЕК
Хаштагът на епизода от снощи в тренда на Израел

Желая ви хубав ден! Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: чт, 05 ное 2020, 09:02 от Zlatina3

# 612
Включваме се от време на време да защитм Джан, защото тук се лее само негативизъм към него. Само Злати се опитва да поддържа добрия тон. Всеки път като се напише нещо за Джан и се почва с това какъв некадърник е, колко е лош и черен. Имал нужда от уроците на Ферзан и не знам си какво... Изплисквате легена стабилно! Темата се превърна в парад на омразата към Джан Яман. Мине се, не мине и идват няколко особи да си изкажат мъката и омразата.
Обаче аз не разбирам какво ви е направил, че да го мразите толкова?
Останете със здраве!

П.с. И за Демет никой не коментира. Нали виждам! Големите фенки, иначе за да се очерни Джан сте първи..

# 613
По принцип повечето фенове на Джан са и фенове на Демет, за нея никой лошо не е писал. Не мога да разбрера колко е трудно да се поддържа добрият тон и да приемем различното. Защот трябва Демет, или който и да било друг актьор/актриса да съществуват само, ако са противопоставени на Джан. Ами бихме се радвали, ако има и други толкова активни фенове, които да ни засипват с новини, снимки, информация актуална за Демет. Ама няма. Всички мълчат, никой и сериала не обсъжда, освен Злати, на която много благодарим, че ни ъпдейтва. Хайде, верни фенове, вие сте! Направете нещо позитивно и допринесете с положителна информация за Демет. С отрицателни емоции честно казано я принизяваме.
Въобще не знам защо мине се не мине време и дойде някой да спами хубавата и мирна темичка с грозни изказвания. Еми не е хубаво това. Защо не може да сме малко по-толерантни и да спазваме добрият тон, тогава на всички ще ни е една идея по-приятно.

# 614
Защо изобщо сравнявате Джан и Демет? За мен и двамата са чудесни, но те живеят в два различни свята.
Демет е красива, умее да танцува, участва в реклами, участва в редица сериали, но стойностно участие има в птичката и това се дължи главно на играта на Джан. Страхотно взаимодействие, химия, либидо - да либидо.
Джан е красив, умен, непрекъснато развиващ се физически, духовно, интелектуално, професионално.
Сравнете с какво се занимаваха двамата по време на карантината и слепите ще видят огромната разлика между тях.
Но това не прави единия или другия по-добър или по-лош - просто са различни ... и по моему несъвестими в реалния живот.

Общи условия

Активация на акаунт