Чувствам се като стара мома

• 25 005
  • 857
  •   1
Отговори
# 765
  • France
Явно някои от мъжете тук са много чувствителни на тема репутация. Защо ли? Да говорим си. Като млади, кой става и кой не. После чий благоверен помага в домакинството, с децата, кой пък плаща на помощница. А сигурно следващия етап ще е, кой какво издръжка плаща, кой се скатава и така нататък. Който го е страх да не го разнасят, да внимава в картинката Stuck Out Tongue Winking Eye

# 766
Какъв драматизъм... Не е задължително някоя да те преследва, за да ти разказва пикантерии Simple Smile Понякога ти питаш "Какво стана с Ани и Гошо, сега той сваля сестра ми, защо са се разделили". И отсрещната страна си прави сметката дали да сподели с теб защо - дали е имало изневяра, насилие, импотентност, или каквато е била там причината. Но с такива гръмки фрази и обявления кое е морално и кое - не, най-вероятно сестрата ще трябва да изпита на свой гръб причините другите да зарежат Гошо.
Ема, приеми, че съществуват приличен брой хора, които като ги питаш "Какво стана с Ани и Гошо?", ще те пратят  при тях ти да си ги питаш. Simple Smile

Подозирам, че точно тези, които имат лошия вкус да са дебели и да осмиват дебели жени, няма да проявят пропагандираните от самите тях високи морални качества, и първи ще тръгнат с пикантериите, за които беше споменато напред Simple Smile

Някой друг потребител - нов за темата, ще трябва да влезе и да дава акъл кое  е и кое не е морално, че досега мъжете бяхте много приказливи и обсъждащи жените, но внезапно се сетихте, че имало и бон тон в разговорите, кое не бивало да се обсъжда, кое било чувствителна тема Simple Smile

# 767
Ами проблемите на мъжете в леглото е най-чувствителната тема за тях. Затова подскачат така срещу тяхното разнасяне.

Последна редакция: чт, 24 сеп 2020, 14:09 от Дракарис

# 768
Кофти за тях.

# 769
Майчинското чувство е най-силният инстинкт на жената. Аз с това те запомних, Бел, че си сигурна, че не искаш деца. Значи направило ми е много силно впечатление. Но пак ти казвам, въобще не те осъждам, ти ИМАШ право да решаваш за себе си.
Дори да се съглася, че съществува подобен инстинкт (който на мен ми е непознат), моето мнение е, че решението за дете следва да е повече рационално отколкото емоционално взето. Ако по някаква причина не можеш да осигуриш на едно дете приличен живот, според мен е по-разумно изобщо да не го създаваш. Част от решението ми да не ставам родител е продиктувана именно от рационални съображения, защото осъзнавам, че нещата не стават само с искам/не искам. Отделила съм достатъчно време да го обмисля добре и затова съм сигурна.

# 770
Така е, не споря и не исках да те засегна.

# 771
Така е, не споря и не исках да те засегна.
Спокойно, изобщо не съм се засегнала. Само исках да внеса малко повече яснота по въпроса, но нямах възможност да пиша по-рано.

# 772
Скрит текст:
Дори да се съглася, че съществува подобен инстинкт (който на мен ми е непознат), моето мнение е, че решението за дете следва да е повече рационално отколкото емоционално взето. Ако по някаква причина не можеш да осигуриш на едно дете приличен живот, според мен е по-разумно изобщо да не го създаваш. Част от решението ми да не ставам родител е продиктувана именно от рационални съображения, защото осъзнавам, че нещата не стават само с искам/не искам. Отделила съм достатъчно време да го обмисля добре и затова съм сигурна.
Зрял, осъзнат и добър коментар. Hands Ok Hand
Браво, Бел. Simple Smile

Темата нещо е "умряла".
Да не сте се карали цял ден?

# 773
Не знам защо трябва да се съди човек, че имал претенции.
Ми има си.То как да се случи иначе. Не сме благотворителни дружества.
Но пък се рдавам, че не съм притисната вече от време. Семейство имах, дете имам, сега просто мога да чакам и да изживявам , това което дойде.
Но в реалността на едни години все по-трудно се случва.И най-малкия проблем е как изглеждаш физически.
Ако става дума за деца съвсем. И не се отнася само за жените.
Иначе все живеем с очакване за...това ни движи напред.

# 774
Цитат
Темата нещо е "умряла".
Темата отдавна умря, поне в първоначалния вид, който имаше.

# 775
Рози, не сме благотворителни дружества, да.
И аз не съм "притиснат" от време. Simple Smile
Ако се случи, случи, ако не, пак добре.
Много проникновено и житейско-мъдро го каза, хаха.
Добре го каза, живей си живота.
Сякаш с Бел трябва да се замислим по въпроса. Stuck Out Tongue Winking Eye
Че, айде Дракарис е много мъничка и зеленичка още, ама Бел ми е на акъла сякаш. Wink
Освен да й драсна на лично, и да освободим темата. BowtieSmirkRelieved

# 776
Бел ми е на акъла сякаш. Wink
Има нещо такова, съгласна съм.

# 777
  • Пловдив
 Менделсон

# 778
Не може ли нещо друго, че точно тази мелодия не ми е по вкуса? Извинявам се за спама, но май и без това й се вижда краят на тази тема. Важното е, че авторката все пак получи и някои полезни мнения.

# 779
Бел, викаш авторката докато се куми, умува и се депресира, лута, вместо да общува, да разпусне, или да си лафи с някой, друга "обира лаврите". Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт