Чувствам се като стара мома

• 25 744
  • 857
  •   1
Отговори
# 555
Най-големите предимства на българите са че не пият, не те бият и като цяло рядко изневеряват.
Най-големите им недостатъци са, че са инертни /с много малки изключения/, зависими от майките си /с малки изключения/ и като цяло са си мързеливи.

# 556
  • Пловдив
Скрит текст:
Код:
Двама мои приятели имаха връзки с туркини, не са споделяли подобни неща. Принципно противно на тукашните мнения съм чувал, че са доста властни и добре си въртят мъжа, макар и привидно да е обратното. Имах една позната туркиня, симпатично момиче, но не ми е била особено близка, не съм търсил нещо повече от нея.
За мъжете от Западна Европа покрай последните години и мигрантските кризи наистина не са много добре нещата. Джендър идеологията и силно феминистичните разбирания там си дават резултата, показателни са случки като в Кьолн през онази новогодишна нощ, както и много други подобни изпълнения, макар и в по-малки мащаби. За скандинавците, там е тотално психо, не само мъжете, до колкото съм чувал.
Англичаните- алкохолици масово + пълни мундари. В моя град има английски студенти (етнически такива, не разни пакистанци и индийци), наемодателите им казват потресаващи неща за начина им на живот и мизерията в жилищата им. Естествено плащат добре и никой не мрънка от този факт.
За турските мъже е адски важно в обществото да бъдат приемани като водещите и с тежката дума в семейството, а как ще си разпределят ролите насаме с жената вкъщи, си е съвсем отделен въпрос и може да е различно при различните двойки. От моя скромен опит с две български туркини мога да кажа, че от тяхна страна бе много важно да си поставят условието да не работят, а да си стоят вкъщи като домакини, срещу което да се развихрят не само в кухнята, ами и в спалнята.

# 557
  • София
Двама мои приятели имаха връзки с туркини, не са споделяли подобни неща. Принципно противно на тукашните мнения съм чувал, че са доста властни и добре си въртят мъжа, макар и привидно да е обратното.
Това съм го чувал 100% за арабкините. А май и за туркините. Ужким мъжа командва, но те компенсират с много подмолност, интриги и манипулации. И накрая те командват.

# 558
  • France
Явно не умееш да броиш или считаш за сериозни връзки само тези над 1-2 години. Броят връзки не е показател доколко един човек е кадърен за сериозни отношения или не.
Да, смятам за сериозна връзка такава, която е траела повече от година и е била нещо повече от излизане на барче и кино.
Не броят връзки, а тяхното времетраене и хармоничност са показател. С всичките ми бивши съм в добри, дори приятелски отношения и смятам, че това показа що за човек съм. Не се оплаквам по форуми.
Не виждам какво общо има факта, че съществуват нещастни семейства и това дали ТИ си способен да създадеш такова.

# 559
Кои българки работят, като волове?
Масово са 9-5, или др. неприятни съчетания по 10 или 12 ч., някакви 2 на 2 странни смени със "странни" шефове.
Много малък % са "модерните" мами и съвременни жени от "новото поколение" 25-40 с "модерни" онлайн дейности, или нещо малко бизнесче.

Кариеристките, като начин на мислене и поведение ги има, да не се бърка с меркантилността, като на начин мислене.

Няма какво да се залъгваме - българка хваща някакъв чужденец, защото материално ще я осигури "уж" по-добре от българин "на заплата", или ще живее по-добре навън, също се надява на по-добро бъдеще за детето си, ако се роди там, и получи 2-ро гражданство.

Българин, за да вземе чужденка, особено "от сой", или средна класa, или малко над нея, ще му е трудно било и с някакъв бизнес с "бг стандарти".

Дракарис, в Турция се живее в прогимназии. Стандартът им няма нищо общо с нашия, на светлинни години са. За Аутобаните, пътищата да не говорим, прост пример.
Тук дори да имам 3-ен на Витошка не се брои, и няма да се котирам.

Не се хващай за туркинята, сладурче. Лафим си, прост пример давам от моя опит.

А аз не бързам за нищо, защото имам хоризонти пред мен, дейности и събития, които предстоят, и когато се случат, всичко ще си дойде на място, даже може и да не живея тук, или 6 м. там, 6 м. тук, или пътувайки,. въобще животът е динамичен. Няма крепостно селяничество.

Но тук положението все по-зле ще става, няма какво да се лъжем.
Само вижте демографските показатели.
Вярно в София съм, не се оплаквам, нищо не ми липсва, но кой знае, живот.

Последна редакция: ср, 23 сеп 2020, 18:13 от FragranceFanatic

# 560
  • Пловдив
Скрит текст:
Явно не умееш да броиш или считаш за сериозни връзки само тези над 1-2 години. Броят връзки не е показател доколко един човек е кадърен за сериозни отношения или не.
Да, смятам за сериозна връзка такава, която е траела повече от година и е била нещо повече от излизане на барче и кино.
Не броят връзки, а тяхното времетраене и хармоничност са показател. С всичките ми бивши съм в добри, дори приятелски отношения и смятам, че това показа що за човек съм. Не се оплаквам по форуми.
Не виждам какво общо има факта, че съществуват нещастни семейства и това дали ТИ си способен да създадеш такова.
И четирите изброени връзки бяха на семейни начала в квартири, а не на по барчета. Би трябвало да си го прочела в онова мое мнение. Simple Smile Били сме почти неотлъчно заедно тогава,като изключим работа, учене и т.н. Дори за 1 месец под един покрив можеш да научиш и опознаеш човека повече, отколкото за 5 години с откъслечни срещи по барчета. Затова и не бива да се избързва със заключенията. Smiley Точно вкъщи насаме двамката изкарват много повече неща наяве, отколкото като са нагласенки и напарфюмирани в барчетата. Хем и се виждате с рошавите коси сутрин, без грим (за жената), усеща се и кой колко държи на чистоплътността, дали се олежава до късно в почивните дни, дали има изградени навици да чисти (почти винаги аз чистех и миех чиниите), да си оправя завивката на леглото и прочее. Всичките тези работи НЕ можеш да ги разбереш при само срещички навън или само за по едно "опъване" и после всеки в неговия си дом.

FF, към написаното от теб да добавя и това, че най-малко 2/3 от профилите на българките в Тиндър са на английски език и явно ориентирани към чужденците. С каква цел - това е ясно. Simple Smile Някои направо си го пишат, че искат да живеят в чужбина (но явно само подбрана чужбина с висок стандарт, макар че точно това не го споменават в дребния шрифт). Sweat Smile

Последна редакция: ср, 23 сеп 2020, 18:21 от Жребчe

# 561
Двама мои приятели имаха връзки с туркини, не са споделяли подобни неща. Принципно противно на тукашните мнения съм чувал, че са доста властни и добре си въртят мъжа, макар и привидно да е обратното.
Това съм го чувал 100% за арабкините. А май и за туркините. Ужким мъжа командва, но те компенсират с много подмолност, интриги и манипулации. И накрая те командват.

За туркините не мисля така, но арабките в моите очи са ужасни жени, ужасни. Невежи, мързеливи, нахални и със самочувствие. Нашите Златки и Николети са ерудити спрямо тях.
А разликата между брак с турчин и брак с арабин(или друга ислямска, несветска държава) е мноооооого голяма. Турците са направо цветя.

# 562
  • Paris, France
Има и модерни туркини. Най-добрата ми приятелка си ходеше с европейци и даже един индиец, сестра и беше женена за англичанин и после си живееше с младо гадже в Истанбул. За брак и дете искат осигурени мъже, да, но не мисля, че са по-меркантилни от българката.

Има невежи арабки, туркини......... българки, всякакви. Има и много образовани арабки. Мързеливи са ориенталските арабки и египтянките. Тези от Тунис, Алжир, Мароко са доста дейни и работливи.

# 563
  • Пловдив
Авторката мислела ли е за мъж чужденец (например в Англия), или държи на българин християнин?

# 564
  • на пъпа на Златията
Е , след изказванията на мъжете стигнахме до извода че на авторката и трябва само месец  за опознаване дали един мъж иска деца и семейство или ей така си бръмчи по  женски легла за разнообразие . 
И да  не  си губи времето  с бръмчалки мъже . .

# 565
  • Пловдив
Е , след изказванията на мъжете стигнахме до извода че на авторката и трябва само месец  за опознаване дали един мъж иска деца и семейство или ей така си бръмчи по  женски легла за разнообразие . 
И да  не  си губи времето  с бръмчалки мъже . .
Щом ти си чел(а) такива неща някъде из тази тема, здраве да е. Smiley

# 566
След всички глупости, които изписахме тук, има риск момичето да си събре партакешите и да се върне в Лондон.
Мацко, не ни се връзвай, не всички тук са луди като в бгмама.

# 567
  • France
Жреби, и аз това казвам :
"Да, смятам за сериозна връзка такава, която е траела повече от година и е била нещо повече от излизане на барче и кино."
Просто 3 и 9 месеца са смешно малко. Казвам ти го като човек имал връзки за по 6,5 и 7,5 години.

# 568
Най-лошото е, че сме си съвсем нормални. Аз познавам точно такива типажи в реалността, особено пък мъжете са си съвсем искрени. Те въобще не играят театър, ни фф, ни жребеца, ни братан,  ни дидо, ни феникса. Каквото мислят, това и пишат.

# 569
След всички глупости, които изписахме тук, има риск момичето да си събре партакешите и да се върне в Лондон.

Няма лошо, може пък там да й допада повече, средата й да не е толкова потискаща, като в Бг.

Общи условия

Активация на акаунт