Чувствам се като стара мома

• 25 756
  • 857
  •   1
Отговори
# 540
Скрит текст:
Цитат
За мен много голяма разлика е тази "между ушите", но ти си знаеш. Simple Smile 5 години са ми перце на мен, нищо. Вече над 20 май ми идват и на мен множко.
Начин на мислене, светоглед, интереси, вкусове, чувство за хумор, ако щеш е друга тема. Проблем с години и разлики лично аз нямам. Бих била с мъж по-голям или по-малък от мен, стига да се влюбя в него, да ме вълнува и да трептим на една и съща честота. Затова се забавлявам с твоите "таргети", нямам за цел да те обиждам.
Е, не над 10 вече не е ок. Simple Smile
И аз съм бил и с 10 г. по-малки (понастоящем), и 5-7 по-големи (ама като бях по-млад Sweat Smile).
Последните 3-5 г. само по-малки 5-9 г., така все ми се е случвало.
Ние се лиготим за "таргети", ама като се замисля "целево" не съм си казвал "йок такава трябва да е задълже иначе не".
Знам, че сега може да си противоречи постът ми с предния, но сякаш няма гаранции и човек не трябва да се зарича. Имам го предвид и това.
Знам, че нямаш, лафим си.
Същото обяснявах и на Кристина. Simple Smile

Турчинът не е за всяка - там българска бръмчалка трудно ще помисли за изневяра и женски страсти.
Ще имам пътувания до Турция по бизнес в близко бъдеще и съм се замислял за една туркиня, че съм имал контакти преди, и да ви кажа са много по-верни, лоялни, и чистоплътни. Тук сега никоя да не се обижда, казвам впечатления просто. Не че българката не се поддържа, с неподдържана поне нормално, няма как да имам, каквото и да е, но не затова е тамата. Simple Smile

# 541
Гърците и италиянците са като българите, няма разлика в отношението.
Англичанин също става, но много пият, та не се траят.
Французите били големи смотяняци и лекета, като цяло.
Това са ми казвали.
Американци някои взеха, ама много прости бяха, та и с тях трудно се мели на интелектуално ниво.

# 542
ФФ, няма ли да ти е скучно с туркинята? Не ми е много ясно как е с турските тъстове и тъщи.

# 543
най-кофти са сканданивците, по мнение на приятелки, които са били женени за такива. като се разведеш, не можеш да си вземеш детето.
От турците най се хвалят, работят и те глезят.

И теб, и любовницата, да Simple Smile
Със сигурност са мъже - мечта за немалко жени.

# 544
  • Пловдив
ФФ, няма ли да ти е скучно с туркинята? Не ми е много ясно как е с турските тъстове и тъщи.
Защо да му е скучно? Те туркините с предани не само в ежедневието, ами и в кревата. Да не прозвучи като нахалство от моя страна заради онова с двете звездички долу, но
Скрит текст:
една бивша бе именно туркиня и ме пита направо "Какво очакваш от мен в леглото, какво ще ти хареса?" и после добавя "2 пъти на ден ще ти стигнат ли?". И аз мигам на парцали и се чудя как жена може да пита такива неща. Тя ми казва, че мъжете турци така си искат и поставят условия към туркините, и те се съгласяват на всичко (барабар с онова, което много българки не искат, но да не казваме с думи какво е то). Като на майтап казах "2 св*рки на ден и 2 пъти любене на ден как ти се струват?" и тя вика "Ммм, добре! Понякога може и 3:1 или 1:3". Обаче и веднага добавя "Но ти ще ме гледаш, защото искам да съм твоята жена и домакиня, а не да ходя на работа".

А за турците не бива да се забравя, че обичат да си хойкат с любовници, но това не важи за всички от тях. Моя приятелка, работила в казина в Пловдив и в Димитровград преди, ми е разправяла как турците идват от Турция за през нощта, правят тук, каквото правят с които жени си наемат, след което усмихнати се връщат пак при жените си отвъд граница.

# 545
  • на пъпа на Златията
Не се ли пусна   тия дни една тема , за една млада  съпруга с 3 месечна дъщеря дето мъжът и не е желае  и .. така било в техното градче .
Та какво рекохте . Съпругмечта , м ?/.Да има за банята и любовницата а пък за теб да няма ?/ А и няма къде да отидеш - мама не те иска с деца .
Пак е по темата де .
Щото да не останеш стара мома не значи само да родиш 2 деца , нали??

# 546
Олеле, паша бей! Сериозно ли? Дойдохме си на ориенталското мислене на мъжа. Предлагам неосъществените ергени тук в България, да се изселят в Ориента. Па барем им правят метани и в леглото, и в кухнята, пари да носят и те диван чапраз.

# 547
Уау, Жребче и ФФ, вземете си туркини, явно са много дащни в леглото. Какво чакате, давайте!💜

# 548
  • Paris, France
От две места съм чувала супер хвалби. За скандинавец добро не съм чувала. Сега кой гледа само филмите и книгите е друг въпрос. Аз лично съм общувала с жени женени за съответните хора.
Едната е на 50+, тя само иска да живее, не да се жени.

Всичките ми познати, които се ожениха за скандинавци се оказаха женени за психопат-депресар и едвам избягаха. Аз се чудех кал са се оженили за тях. Особени са и не са съвместими с нас.

Скрит текст:
Защо да му е скучно? Те туркините с предани не само в ежедневието, ами и в кревата. Да не прозвучи като нахалство от моя страна заради онова с двете звездички долу, но
Скрит текст:
една бивша бе именно туркиня и ме пита направо "Какво очакваш от мен в леглото, какво ще ти хареса?" и после добавя "2 пъти на ден ще ти стигнат ли?". И аз мигам на парцали и се чудя как жена може да пита такива неща. Тя ми казва, че мъжете турци така си искат и поставят условия към туркините, и те се съгласяват на всичко (барабар с онова, което много българки не искат, но да не казваме с думи какво е то). Като на майтап казах "2 св*рки на ден и 2 пъти любене на ден как ти се струват?" и тя вика "Ммм, добре! може и 3:1 или 1:3". Обаче и веднага добавя "Но ти ще ме гледаш, защото искам да съм твоята жена и домакиня, а не да ходя на работа".

Но ти и за нея не се ожени. Значи не е само в ръста и колата проблема. На тебе и на тепсия да ти донесат жена няма да знаеш какво да я правиш и ще я върнеш.

# 549
  • Пловдив
Уау, Жребче и ФФ, вземете си туркини, явно са много дащни в леглото. Какво чакате, давайте!💜
Ти добре ги плетеш тези сценарии, но забравяш, че:
1. Бъркаш някои мъже, защото не всички мислят с долния етаж;
2. Една жена не е само работеща, но непускаща; или само пускаща, но неработеща. И двете неща могат да се съчетаят от една жена, така както и мъжът ги съчетава и е изисквано от него от страна на жената той да ги съчетава;
3. Като ще се прави семейство и с изгледи да се мисли за дете по-нататък, стига отношенията да се развият в тази посока, би било глупост жената целенасочено да си стои безработна преди бременността. Силно препоръчително е жената да се самоиздържа още преди и след началото на запознанството ни, за да:
а) Не лежи на мъжкия гръб и да е изцяло зависима от мъжките подаяния;
б) Да не си вее опашката в цялото свободно време, докато мъжът работи и отсъства;
в) За да може след раждането майката, поради натрупан стаж и снасяни данъци в хазната, да получава в продължение на две години майчински, които не са никак за пренебрегване при отглеждането на дете.

# 550
Всички семейни приятели турци на моята приятелка искат да живеят в бг и да се оженят за българка.
Основните предимства на българките са, че работят като волове и не очакват издръжка, плюс че са лесни и бързо се стига до секс.
Туркинята трябва да я издържаш цял живот и да те командва.

# 551
  • Пловдив
Скрит текст:
От две места съм чувала супер хвалби. За скандинавец добро не съм чувала. Сега кой гледа само филмите и книгите е друг въпрос. Аз лично съм общувала с жени женени за съответните хора.
Едната е на 50+, тя само иска да живее, не да се жени.

Всичките ми познати, които се ожениха за скандинавци се оказаха женени за психопат-депресар и едвам избягаха. Аз се чудех кал са се оженили за тях. Особени са и не са съвместими с нас.

Скрит текст:
Скрит текст:
една бивша бе именно туркиня и ме пита направо "Какво очакваш от мен в леглото, какво ще ти хареса?" и после добавя "2 пъти на ден ще ти стигнат ли?". И аз мигам на парцали и се чудя как жена може да пита такива неща. Тя ми казва, че мъжете турци така си искат и поставят условия към туркините, и те се съгласяват на всичко (барабар с онова, което много българки не искат, но да не казваме с думи какво е то). Като на майтап казах "2 св*рки на ден и 2 пъти любене на ден как ти се струват?" и тя вика "Ммм, добре! може и 3:1 или 1:3". Обаче и веднага добавя "Но ти ще ме гледаш, защото искам да съм твоята жена и домакиня, а не да ходя на работа".

Но ти и за нея не се ожени. Значи не е само в ръста и колата проблема. На тебе и на тепсия да ти донесат жена няма да знаеш какво да я правиш и ще я върнеш.
Да, защото баща ѝ веднъж ми изникна на вратата с кухненски нож в ръка, водейки я за ръка със себе си, и още в коридора на входа заплаши, че ако не се разделим, ще ни заколи и двамата. Той искаше непременно да я омъжи за турчин. Та затова и бяхме само 3 месеца с нея. Добре, че той си въобразяваше как тя е все още девствена... Rolling Eyes
 Сигурен съм, че ако потърсиш с търсачката във форума, ще прочетеш за това в мое мнение още от миналата година.

Иначе авторката добре да си направи сметката с какъв мъже ще се хване (българин ли, чужденец ли), защото при някои народности има такива особености, които жените ги откриват с голямо закъснение и после си бият главата в стената. Не всичко е така, както изглежда на пръв поглед при определени народности. В началото е малко театър и баламосване, с цел да бъдат харесани. Естествено, случва се и при българите, и при българките. Всеки човек си решава дали да покаже себе си 1:1 или да се прави на някакъв умишлено идеализиран образ с цел печелене на симпатии.

# 552
  • София
Е, ти сега за едни майчински ще откажеш жена и деца ли?

То и аз с годините искам жената да е независима, да може да си печели парите и да е образована с добра професия. Но може и да не работи накрая. Хубаво е обаче да я има тая опция. А и да е положила някакви усилия и да прилича на човек. А не някоя кукувица кифлова. Нали и децата ще я копират и ще подражават. Отделно кой знае на какви мръсотии ще ги учи.

# 553
Код:
Двама мои приятели имаха връзки с туркини, не са споделяли подобни неща. Принципно противно на тукашните мнения съм чувал, че са доста властни и добре си въртят мъжа, макар и привидно да е обратното. Имах една позната туркиня, симпатично момиче, но не ми е била особено близка, не съм търсил нещо повече от нея.
За мъжете от Западна Европа покрай последните години и мигрантските кризи наистина не са много добре нещата. Джендър идеологията и силно феминистичните разбирания там си дават резултата, показателни са случки като в Кьолн през онази новогодишна нощ, както и много други подобни изпълнения, макар и в по-малки мащаби. За скандинавците, там е тотално психо, не само мъжете, до колкото съм чувал.
Англичаните- алкохолици масово + пълни мундари. В моя град има английски студенти (етнически такива, не разни пакистанци и индийци), наемодателите им казват потресаващи неща за начина им на живот и мизерията в жилищата им. Естествено плащат добре и никой не мрънка от този факт.

# 554
  • на пъпа на Златията

Ми хайде да им пожелаем успех .
Първо няма да може при жена си , после за любовницата  , за банята ,  после може да ти предложи групов секс ,  и и така до 35 е умрял .  Няма и да мъцнат туркините , като българките да мелят  за бръмчалки , кога си се заплеснал по някоя на улицата . Ей така да привлечеш вниманието на жена си .
По принцип  не всеки може с една и един ама българката здраво държи юздите  и си гледа децата .И знае че забръмчаваш  по някой път някъде .  по някоя засукана женица .
Българката възпитава мъже а не педерасти .

Общи условия

Активация на акаунт