5 години са ми перце на мен, нищо. Вече над 20 май ми идват и на мен множко.Начин на мислене, светоглед, интереси, вкусове, чувство за хумор, ако щеш е друга тема. Проблем с години и разлики лично аз нямам. Бих била с мъж по-голям или по-малък от мен, стига да се влюбя в него, да ме вълнува и да трептим на една и съща честота. Затова се забавлявам с твоите "таргети", нямам за цел да те обиждам.

И аз съм бил и с 10 г. по-малки (понастоящем), и 5-7 по-големи (ама като бях по-млад
).Последните 3-5 г. само по-малки 5-9 г., така все ми се е случвало.
Ние се лиготим за "таргети", ама като се замисля "целево" не съм си казвал "йок такава трябва да е задълже иначе не".
Знам, че сега може да си противоречи постът ми с предния, но сякаш няма гаранции и човек не трябва да се зарича. Имам го предвид и това.
Знам, че нямаш, лафим си.
Същото обяснявах и на Кристина.

Турчинът не е за всяка - там българска бръмчалка трудно ще помисли за изневяра и женски страсти.
Ще имам пътувания до Турция по бизнес в близко бъдеще и съм се замислял за една туркиня, че съм имал контакти преди, и да ви кажа са много по-верни, лоялни, и чистоплътни. Тук сега никоя да не се обижда, казвам впечатления просто. Не че българката не се поддържа, с неподдържана поне нормално, няма как да имам, каквото и да е, но не затова е тамата.