Чувствам се като стара мома

• 25 657
  • 857
  •   1
Отговори
# 600
  • Paris, France
Невена, прощавай, не те разбирам?

Исках да кажа, че жена, която няма нищо против мъжът да няма кола и да не шофира може да се откаже от връзката като разбере, че мъжът не може да шофира, защото има хронична болест, която може да предаде на потомството.

Скрит текст:
Това беше единственият случай, с който съм излизал отново с моя бивша (същата, която 10 години по-рано ме наричаше "Неуморно жребче" и "На кака жребчето", което сигурно ще ти прозвучи познато отнякъде). Сещаш се, че отдавна ѝ е известен размерът на "самолета" и как се представя той по време на "полет", така че стреляш напосоки в предположенията си. Wink Тя е до болка откровена и когато иска да изтъкне истинската причина за нещо, го прави по възможно най-прекия начин и без да се съобразява дали ще прозвучи на отсрещния човек по един или друг начин. Просто го казва, за разлика от много други жени, които се чудят как да излъжат мъжа уж "от уважение" към него. Та, по принцип не моделът на Поршето беше чак такъв проблем, колкото липсата на каквато и да е кола, с която да я водя насам-натам. В началото това не ѝ липсваше, защото беше лято и ежедневно сме се разхождали по няколко км из доста горещия Пловдив, но покрай ветровете и дъждовете есента нещата се промениха. Изнерви се и заради това, че след няколко седмици трябваше да заминавам пак за чужбина и не успя да ме разубеди да се откажа от това, защото за нея часовникът тик-така ускорено и искаше дете на всяка цена още тогава. Затова реших да ѝ кажа, че няма смисъл да продължаваме при това положение, защото от днес за утре не се правят деца. Simple Smile

Еми какви ги дрънкаш тогава за колата? Жената е искала дете, а ти да емигрираш. Точно stringer си. На вечният временен съжител все нещо му пречи да задълбочи връзката и да остане с някоя. Раздялата ви няма общо с колата на бившия и.

# 601
  • София
да, ама не - миналото не можеш да го скъсаш и да го хвърлиш колкото и да се стараеш. То вече е оставило следи буквално в мозъка ти и винаги се разплащаш с него или то с теб. В новите връзки винаги се пренасят неща от старите, затова и новите ревнуват от бившите дори когато е минало.

Жребче, теб нещо не те виждаме "женени с деца". ДанО поне жените с теб са на същана вълна, че пак ще стане драма.

# 602
Шофьор съм, така че съм абсолютно независима от мъжка кола Simple Smile
А за притежанието на кола не е необходима шофьорска книжка... Ергенинът и да няма ШК, пак може да има кола и любимата да го вози. Друг въпрос е колко жени ще се навият да са шофрьорки на мъжете си.

Аз я разбрах Невена, това ми е хрумвало и на мен, като ги чета тук момците - оплакват се, че кинтонямането отблъсквало жените, но моите впечатления са, че хубав мъж, с приятен характер и да няма пари, пак ще си намери жена. Даже на опашка ще се редят да му продължат гените.  Обаче външен вид, характер отблъскват повече от нямането на пари, особено, когато жената стигне до идеята за деца - понеже тази наследственост няма да се изпари. Навремето, а предполагам, че и сега, болести, фамилни обременености бяха голяма спирачка за сериозни връзки.

# 603
Съгласна съм, че миналото влияе. Но ако влиянието му не е положително, човек може да се постарае да го контролира донякъде. Иска се малко воля. Не е честно към настоящето и към хората, които го населяват, да не можеш да се откъснеш от миналото.

# 604
  • Агент под прикритие
Невена, като спомена за болести, сигурно ще кажеш и каква ще е точно тази болест, която ще попречи на жената да си извади книжка и да не разчита за това непременно на мъжа. Simple Smile

# 605
  • Пловдив
Оххоо, Жреб, ясно. Ти не си я прежалил тази "на кака Жребчето". Че и никове с нейни изрази. Късаш и хвърляш. С минало не се живее в настоящето. Гледай напред.
Аз може и да помня случки от миналото, но не живея в настоящето и бъдещето с мисълта за хора от миналото ми, с които съм скъсал някога.

А с "На кака жребчето" и още няколко профилни имена съм ви пробвал теб и някои други как ще се оставите да се водите по едно профилно име и предубежденията ви ще изменят възприятията ви въз основа на него. Още миналата година ви го бях писал в една друга тема, но не обърнахте внимание на това тогава.

# 606
bell_87, едно е да се интересува от коли, друго е да си избират мъжете според колите им.
Жребче, то излиза, че ти си я оставил. Кви поршета, к'ви пет лева! Май обичаш да го играеш многострадална Геновева.

# 607

Жребче, то излиза, че ти си я оставил. Кви поршета, к'ви пет лева! Май обичаш да го играеш многострадална Геновева.

Той е ситуационен. Версиите се нагаждат според нуждата на момента.

# 608
  • София
Какво означава, че не е честно? Винаги вземаш човек с минало, ти също си с минало. Дори ако щеш с миналото от родното семейство  - "искам да съм като майка си/баща си", "не искам да съм като майка си/баща си".  Или "същата е като майка ми" или "защо не е като майка ми".

виж, сега, с тези профилни имена искаш да го докараш на 20-годишен. И си търсиш "кака", за да те обгрижва - да те глади по косъма, да те храни, да те разхожда, да те показва. Wink

# 609
bell_87, едно е да се интересува от коли, друго е да си избират мъжете според колите им.

Да. И все пак, дали критерият е има ли мъжът кола или каква точно кола има, за мен не е много по-различно.

По темата с миналото. Да, всеки го има. Мисълта ми беше, че ако някой в миналото се е държал зле с теб, не бива да мислиш, че и другите ще са същите и да подхождаш с недоверие към всеки нов човек. На теория, разбира се. От собствен опит знам, че на практика трудно се постига. Имам проблем с доверието и полагам усилия да го реша и да не отблъсквам всеки, който се опита да ме доближи.

# 610
Ти себе си пробвай, Жреб. Анонимни във форум непознати пробваш за забавление, иначе за какво ти е да се занимаваш как ще реагират непознати хора, даже може да не са и хора. :>
Ама Пирончо ми е фаворит, да знаеш.

Колите нямат никакво отношение. Те са практична вещ, която всеки работещ мъж или жена може да придобие. Ще чакам аз мъж да кара или има кола, че да се лепна за него. Това да не е пещерната ера с оръдията за ловуване.

# 611

Колите нямат никакво отношение. Те са практична вещ, която всеки работещ мъж или жена може да придобие. Ще чакам аз мъж да кара или има кола, че да се лепна за него. Това да не е пещерната ера с оръдията за ловуване.
И аз така мисля, други неща са много по-важни. Но явно не за всеки е точно така.

# 612
  • France
Чак ми е неудобно да призная, че мъжете в моя живот съм ги избрала най вече по сексуално влечение. Някак си недалновидно ми звучи в сравнение с вашите истории.

Между другото, тук във Франция хората рядко се изхвърлят с големи коли. Предпочитат малки, градски и икономични. Да са им удобни като терлици и да не им треперят. По важно е в кой университет е взета дипломата и какъв потенциал има за кариера въпросният мъж.

# 613
  • София
Естествено, иначе накъде! И по ум, хубост и поне един талант. Иначе не са ми достатъчно секси. Все пак, децата е трябвало да имат добър старт генетично, няма да се занимавам с някой... Абе, това е - искам всичко! Wink

# 614
Чак ми е неудобно да призная, че мъжете в моя живот съм ги избрала най вече по сексуално влечение. Някак си недалновидно ми звучи в сравнение с вашите истории.

Между другото, тук във Франция хората рядко се изхвърлят с големи коли. Предпочитат малки, градски и икономични. Да са им удобни като терлици и да не им треперят. По важно е в кой университет е взета дипломата и какъв потенциал има за кариера въпросният мъж.
Защо да ти е неудобно, това е най-норалният критерий, ако питаш мен. Иначе французите много практично постъпват, работата на колата е да те придвижи от точка А до точка Б.

Общи условия

Активация на акаунт