В това ми е силата, и цял живот на това разчитам, това е част от мен дълбоко, вродено, от което не мога да избягам.
Предполагам говориш общо, а не визираш Пирончо, мен, или др. мъже в темата и форума, защото лумпени и глупаци тук няма.
Иначе кола винаги ще имам. Дори по-късно "проимах" от моите набори, но лична, не на татко, мама, или служебна, както са масово.
Но това не ми е пречело никога за нищо.
Просто хоризонтът беше по-стеснен заради невъзможност да запаля и отида веднага независимо от всичко, където пожелая.
Вече без кола е невъзможно (поне за мен) и не желая. Няма да ми е добре.
По-натам със сигурност ще има нещо "луксозно" допълнително (а сегашната ще я поддържам и карам докато държи, защото вече няма такива коли, кефът от карането е невероятен), но честно не ме блазни, защото това, което карам сега, винаги ще искам да го карам, и ми е кеф, без значение, че е "по-старо" за "баровските стандарти". Даже постоянно ми се правят намеци за "ъпгрейдване", но не желая. Карам си като пич, и паркирам навсякъде без да ми пука. И не на последно място аз си се грижа за нея и харча по нея, не друг, или фирма.
Но скъпа кола за 100к само през фирма.
Примери около мен бол. И не е нужно да си толкова богат, за да го имаш.
Ламарини и вещи много, но други неща са важни.
Много ми е мъчно за Пирончо, че има заболяване на очите, и че не може да шофира заради това.
Но това не е никакъв проблем, защото вече 8 от 10 жени карат. Сега колко и как е отделна тема.
Но пък това не му е пречило да има жени около себе си.
На кой, когато му е писано.
Най-важното е да сме здрави и да сме хора.
Чакайте вие от трънката да падне ананас...