Чувствам се като стара мома

• 25 589
  • 857
  •   1
Отговори
# 735
Пено, ще ядеш бой.
-Защо?
-Ами събрахме се в кръчмата и решихме да избираме кмет на селото, като ще изберем кандидата с най-голям полов орган.
-И кой избрахте?
-Мите!
-Е защо, Стоян нямаше ли го?
-Пено, аз казах ли ти, че ще ядеш бой!

# 736
Някои поне си намират майстора, а някои нищо не намират.

# 737
-Пено, в кръчмата говорят, че ми изневеряваш с цялото село!
-Е то пък едно село, 16 къщи!

# 738
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Някои поне си намират майстора, а някои нищо не намират.

Понякога и така се случва, имам един познат, вече на около 45, висок, строен, къща, кола, кариера някаква там, пробираше, тая, оная, все по вкиснат и оклюмал го виждам. Наскоро коментирахме бесния ми син, той "И такъв го вземам веднага..."

# 739
  • Агент под прикритие
Ако е вярно това, дето разправя Жребчо, жена му я чака постоянна преумора от секс. Затова и не се наема никоя. Няма да й остава време за друго... Grinning
Хвалещите се, че са супер сексуални са гола вода.

Обикновено се знае кои са качествените екземпляри в тази област. Жените си говорят, а населените места и съответните среди в тях са толкова малки, че добрите новини се разпространяват светкавично Simple Smile Съответно се знае и кои не стават. Така че, ако няма опашка от кандидатки особено при свободен мъж... няма точно там да му е силата.
Тази ситуация е характерна за обкръжение от хора с (почти) еднакво съдържание в главите. (да не употребявам други думи, че някой може да се засегне) Grinning

Интересно обаче, какво става с някои, слушайки подобни "добри новини". Ако информацията се окаже грешна, "доброжелателя" обикновено се изнизва като пръдня из гащи, ни лук ял, ни лук мирисал. Или тръгва с нещо от рода на "Изказах си мнението, ти защо го прие на доверие", въпреки, че другия е поискал това същото мнение... Joy
Мнението на всеки си е валидно за него. Ако съвпада с това на друг, то това е чиста случайност.

# 740
  • Paris, France
Скрит текст:
Аз чета, но както виждам тук се опитвате да водите някакъв съвсем елементарен диалог с единствено признати отговори да и не, и се опитвате да натикате останалите в калъпа Simple Smile Възможно най-семпло, нали... Затова не ви върви комуникацията.

Жените били такива, онакива, не го харесвали, подминавали го - ами да, така се получава. Други мъже жените не ги подминават - даже бедни мъже Simple Smile Ама с други предимства Simple Smile
Ами.... семпло е. Въпрос на осъзнаване и желание е да се поддържаш. Ако нещото е на хормонално ниво, търсиш лекарска помощ. Ако не може да помогне и/или е противопоказно да спортуваш по една или друга причина, това пак лекар го казва.
Всичко друго е оправдания.
Валидно И за двата пола!

Калъпа е много прост, ама първото, осъзнаването е най-важното. Оттам следват действията.

Очевидно е от пишещите в темата, че осъзнаването не е при всички, но обсъждането и осъждането на другите - в случая на жените, - е масово Simple Smile Той не се вижда, че е дебел днес, че от години се влачи така, организмът му вече се е нагодил към тези килограми и свалянето им става невъзможно като свалянето на готина жена Simple Smile Не, на него дерта му е, че жената (дето я няма) можела да напълнее...
И вие - мъжете в темата, вместо да му кажете в прав текст - виж, стегни се физически, поработи върху комуникацията, и после може би ще имаш повече шансове с жените, - му наливате още гориво да фантазира как проблемът е някъде извън него.

Да, права си. В друга тема момче  се беше оплакало, че пастрокът му, който едвам минава през вратата го тормозел и му се подигравал, че е слаботелесен. Последваха коментари, че пастрокът е як, едър мъж, 100 кила мускул. Когато авторът поясни, че не е 100кг, а два пъти по толкова и го нарекох шопар на шега, ме изядоха, че съм повърхностна и следваха обяснения как майката поне имала компания. Това от жени. Ако мащеха беше описана като 100кг сигурно всички дружно щяха да я оплюят.

Жребчето не мисля, че е дебел от десетилетия, а че е вглъбен в теглото си.  Сигурно е качил 10 кила и се вижда като слон. Аз съм такава.

Емиии, ако харесва слаби жени с бразилски дупета няма как да си промени вкуса. Аз харесвам слаби, елегантни мъже със средна мускулна маса и няма как да харесам пълничък или културист. Такива харесвах като бях млада и слаба, такива харесвах като надебелях и остарях. Личи си, че много държи на това и че преувеличава.

И аз мислех, че никога няма да отслабна, че на 45г не е възможно, организъм, метаболизъм, но отслабнах за 2 месеца. Видя ми се чудовищно да кача 15 кила за 6 месеца, като 5 за последните два и на диета. Има начини, чрез периодично или дълго пълно гладуване, разни протеини и витамини.

Аз бях предменопозална жена като отслабнах, мъж на 40г също може, а и мъжете почват да дебелеят след 50г, а.не още на 39г. Сложно е. Ако наднорменото тегло не е чудовищно се сваля. Изключвам смъртно дебелите, при които има такива разрушения, че и хирургия не помага в някои случаи.

Тук не виждам истинска мъжка подкрепа по отношение на Жребче.
Той има четири сериозни проблема - комплекс относно ръста, комплекс относно липсата на кола и апартамент, проблем с килограмите и ИР и проблем с комуникацията с жените.

Ами подкрепете го, но той едно си знае и едно си бае. За ИР мога да му метна линк и даже пиша там понякога, макар и вече 3 години да е зад гърба ми. За ръст какъв комплекс да има? Средностатистическият българин от моето поколение е с неговия ръст и не се оплаква. Мъжът ми е долу горе толкова висок и не реве по форуми, че и доста гаджета и кандидатки е имал още преди да си купи кола. Апартамент си купи когато вече излизахме заедно. Въпросния апартамент го видях чак след раждането на сина ни и съм ходила в него максимум 3 пъти. Ако сега трябва да ида там, няма да мога да го намеря (блока, улицата) А и кой знае коя ще заваря 😎🤩.

кристинааааа, обичам тееееее. Хиля сеееее. Браво. Давай още!💐

Последна редакция: чт, 24 сеп 2020, 13:03 от Nevena Virolan

# 741
Ако е вярно това, дето разправя Жребчо, жена му я чака постоянна преумора от секс. Затова и не се наема никоя. Няма да й остава време за друго... Grinning
Хвалещите се, че са супер сексуални са гола вода.

Обикновено се знае кои са качествените екземпляри в тази област. Жените си говорят, а населените места и съответните среди в тях са толкова малки, че добрите новини се разпространяват светкавично Simple Smile Съответно се знае и кои не стават. Така че, ако няма опашка от кандидатки особено при свободен мъж... няма точно там да му е силата.
Тази ситуация е характерна за обкръжение от хора с (почти) еднакво съдържание в главите.
Интересно обаче, какво става с някои, слушайки подобни "добри новини". Ако информацията се окаже грешна, "доброжелателя" обикновено се изнизва като пръдня из гащи, ни лук ял, ни лук мирисал. Или тръгва с нещо от рода на "Изказа си мнението, ти защо го прие на доверие"... Joy

Хайде сега, драма, че жените споделят добрите и лошите примери Simple Smile Да, знае се кой накъде е. И колкото и невероятно да звучи - когато Х е бил обявен за импотентен от У досега не се е намирала Z, която да даде коренно различна информация, пак нека Х да се саморекламира като полов атлет колкото иска.

# 742
Тия около мен нищо не споделят, явно никоя не прави секс. Confused

# 743
И около мен. Може да ни се носи славата.

# 744

И около мен, а в старата работа бяхме въвели правило, коя прави секс, да черпи с бонбони. Бяха славни времена, вярно ниска заплата, ама купон до дупка. За съжаление от година на година обществото ме принуждава да се държа, като дама.

# 745
  • Агент под прикритие
Хайде сега, драма, че жените споделят добрите и лошите примери Simple Smile Да, знае се кой накъде е. И колкото и невероятно да звучи - когато Х е бил обявен за импотентен от У досега не се е намирала Z, която да даде коренно различна информация, пак нека Х да се саморекламира като полов атлет колкото иска.
Не знам.... С клюки и интриги не се занимавам. Нещо повече, такива хора нямам в обкръжението си по мой избор. Grinning

А щом има поне две-три, които да кажат, че някой бил импотентен..... Това без коментар.
Ако не знаят, но клюкарят, лошо. Ако знаят от личен опит.... още по-лошо. Joy

# 746
  • В големите очи на малчо, а географски - София.

И около мен, а в старата работа бяхме въвели правило, коя прави секс, да черпи с бонбони. Бяха славни времена, вярно ниска заплата, ама купон до дупка. За съжаление от година на година обществото ме принуждава да се държа, като дама.

Grinning Това с бонбоните е идейно, ама дупето и зъбите ще страдат Grinning

# 747
Някой май е прекалил със "Сексът и градът"...
Не съм фен на такива споделяния, баси да тръгна да коментирам с приятели как съм изклатил жена си, трябва последната да не я имам за нищо.
По темата за външния вид и жените на плажа, наблюденията са ми същите от последните години. За слънчака не знам, там не съм ходил от 15 години, но в предпочитаните за семейни почивки курорти забелязвам това. Масово на плажа жените около 30 30+ изглеждат определено зле. Отпуснати мръвки, увиснали задници, паласки, кореми....  Случвало се е да няма изобщо материал за гледане, а като гледам тук какви претенции се предявяват от всякакъв тип, вкл и за финансиране, ами просто няма начин да се хвана с такава ако сега трябваше да си търся.
Иначе жена ми след две раждания изглежда отлично, същите килограми е както беше като момиче, няма проблем с поддържането на формата си покрай всички грижи за децата. Аз също съм във отлична форма, за разлика от много от наборите ми, някои от които са се разплули тотално.

# 748
Слушайте, хайде да оставим закръглените, бедни, нещастни хорица да си живеят живота Simple Smile Ние тук сме си top of the top, какво сме седнали да се занимаваме с тях.

# 749
  • Пловдив
 Авторката на темата следва да си даде отговор какво тя желае и какво може да предложи на един мъж, като въз основа на тези две неща да се насочи именно към типа мъж, от който и тя има определени очаквания.

Общи условия

Активация на акаунт