Чувствам се като стара мома

• 24 970
  • 857
  •   1
Отговори
# 780
ФФ, не се прави на ощипан Simple Smile

# 781
Бел, викаш авторката докато се куми, умува и се депресира, лута, вместо да общува, да разпусне, или да си лафи с някой, друга "обира лаврите". Sunglasses
По принцип не съм много по-различна от авторката (имала съм и подобни на нейните терзания), обаче днес съм изпаднала в някакво особено, непривично за мен настроение.

# 782
Bell, вече съм я забравил авторката, даже и не я помня.
Е, как няма да си в готино настроение, познай защо? Wink

Хаха, Рози, скучно ми е иначе.

# 783

Е, как няма да си в готино настроение, познай защо? Wink
От първия път ли да позная, или до три пъти?

# 784
Bell, имаме "аудитория" в момента с пуканките. Popcorn
Нека е "волно съчетание", и не ме излагай, а удари в десетката от първия. Dart
Ако познаеш, ще ти пиша веднага на лично за "награда". Innocent

# 785
Добре, познавам от първия път - причината за настроението ми е някой с инициали FF! Аудиторията добре ли се забавлява?

# 786
Да Simple Smile
Влизам в час с новите времена:)
Равнопоставеност им казваха май:)

# 787
Лельо, посъветвай нещо децата, житейски опит им трябва... млади и зелени са. Simple Smile
Извинявай, не те познавам, но никът ти ме кефи. Звучи ми като Леля Ог на Тери Пратчет. Nerd

# 788
  • София
Жените поне раждат, и имат оправдание за развалянето на фигурата. А мъжете какво раждат? Като ги гледам, само бременеят. Но иначе прИтенциЙ имат всякакви.
Авторката със сигурност ще се сбогува с усещането, че е стара мома, а е по-вероятно да приеме, че е късметлийка, че се е оттървала и няма нужда да се впуска в нови приключения.  Само главоболия с мъжете.

# 789
Като се замисля, вчера служебно съм общувала с четирима млади мъже, единият от които спомена, че е ерген. Не ги знам свестни или не, но с хубави професии и четиримата. Мисля, че ако не намирате лесно мъже, професията ви е виновна (не предполага контакти с хора). И вече оттам и чувството, че никой няма и т.н.

# 790
Раждането не е оправдание за разваляне на фигурата. В отговор ще напиша само, че да се потрива до 35-40, уж търсейки подходящия и с успокоението - когато, тогава, щото имало то други методи - не е в интерес на жената.  Не критикувам, просто ми писва да слушам и чета едно и също.

# 791
  • Пловдив
Жените поне раждат, и имат оправдание за развалянето на фигурата. А мъжете какво раждат? Като ги гледам, само бременеят. Но иначе прИтенциЙ имат всякакви.
Авторката със сигурност ще се сбогува с усещането, че е стара мома, а е по-вероятно да приеме, че е късметлийка, че се е оттървала и няма нужда да се впуска в нови приключения.  Само главоболия с мъжете.
Не зная защо в темата на авторката вече няколко пъти намесваш оправданието на тези от жените, които са с развалена фигура. Нито тя е писала, че е с развалена фигура; нито, че е раждала. Плюс факта, че има много жени с развалена фигура, и без да са раждали някога. Темата тук можеш да я прочетеш в първото мнение.

# 792
  • София
Темата не беше ли за 30 годишните? Какво раждане на 30 години?
Дебели мъже не виждам. Включително и над 40. Чудя се, какво е обкръжението ви.

Имам познати момичета, на около 33 след разочарование се затвориха в себе си, не можеш да ги изкараш и с топ. Увещавал съм ги, че после ще е по-зле. На 45 целият свят им е крив, ни мъж, ни дете. Не им се живее.
Тъй че, това са глупости, че няма нужда от мъже. На 30 човек си мисли, че ще е вечен. И вечно ще има внимание от другия пол. Само че на 40-50 и става вече "катастрофа".
Не зная защо в темата на авторката вече няколко пъти намесваш оправданието на тези от жените, които са с развалена фигура. Нито тя е писала, че е с развалена фигура; нито, че е раждала. Плюс факта, че има много жени с развалена фигура, и без да са раждали някога. Темата тук можеш да я прочетеш в първото мнение.
Тя темата отдавна е "Лична драма", а не "авторска". Не мога да си обясня защо не си отварят отделни теми, а циклят в тази, а и други подобни.
Тема "гащите ми, и мъжа в леглото", тема "50 годишните и напълняването след 3то раждане", тема "какви прасета са мъжете" и тн Simple Smile

Като се замисля, вчера служебно съм общувала с четирима млади мъже, единият от които спомена, че е ерген. Не ги знам свестни или не, но с хубави професии и четиримата. Мисля, че ако не намирате лесно мъже, професията ви е виновна (не предполага контакти с хора). И вече оттам и чувството, че никой няма и т.н.
Това е очевидно. Но не е чак толкова лесно и с професиите. А някоя професия с повече момичета сещаш ли се? Simple Smile Щото в ИТ индустрията е много зле положението Simple Smile

# 793
Аз мисля, че когато се събираш с някого е много по-важно да се разбирате на емоционално ниво, да искате едни и същи неща от живота, отколкото да се харесвате физически и да правите добър секс.
Казвам го като човек, който прави страхотен секс със съпруга си, но иначе имаме бая различия за живота.
Така, че фигурата по принцип за мен е последна грижа.

# 794

Оправданията на мъжете се оказаха много семпли - те не са болни, не са преяждащи, а задължително преживели спортна травма Simple Smile Спортист до спортиста.

Общи условия

Активация на акаунт