Здравейте, искам да запиша уроци по пеене. Спрях се на следните школи - VeneraMusic, RockSchool, Музикокрили и Music Room.

Ще помоля за мнения и сравнения ако някой ги е посещавал. На първите две им видях адресите на стрийт вю, има и мнения за тях онлайн, че и статии.

Но за Музикокрили не откривам нищо освен обяви по сайтовете и промоции в Грабо, както и ФБ страницата им. Music Room поне имат уеб страница. Но един ден бях в центъра на София й реших да посетя и RockSchool, Музикокрили и Music Room на адрес директно. RockSchool ги намерих, все пак имат табели и големи букви на прозорците. За другите две никъде няма табели, на адресите им има обикновени сгради и няма никакъв знак или табели. Дори на звънците по нищо не си личи там да има школи по музика.

Има ли някой с опит с някоя от тези 4 школи? Специално тези двете Музикокрили и Music Room са ми странни как никъде на адресите им го няма дори името на звънец поне, няма и мнения онлайн, много апокрифни са. Още повече, че в едната първия урок бил безплатен, примамливо е, но тази тайнственост ми е особена. Разбирам да беше частен учител, но школа да няма поне името й изписано на звънеца на домофона?