Шиечен кариес

• 1 056
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте.
Препоръчйте ми зъболекарКА, която да ми оправи шиечен кариес на 6ти зъб и ако може това да стане преди да е станал на пулпит. Ще си платя колкото трябва за процедурата. Няма да изказвам мнение против здравния министър и здравната каса. Гък няма да кажа. Ще нося маска когато трябва и изобщо никакъв проблем няма да има с присъствието ми , дори пари ще изкара жената , стига да си свърши работата без да ми обяснява, колко хубаво било да живееш в България и как нещата вървели на добре. На мен не ми е хубаво и изобщо не смятам в дългосрочен план да се задържам тука. Вече платих многократно за това си мнение, и в момента искам просто някой да ми оправи тъпия зъб преди да се е скапал тотално. Все пак искам да излезна що-годе здрав от България, за да мога (евентуално) там където ида на имам възможност да работя.

# 1
  • Перник
Regrey, защо държиш да е жена? Не е лошо да уточниш и в кой град ще ти е удобно да се лекуваш Simple Smile

# 2
Просто търсиш добър зъболекар, само наистина уточни къде.
Ако си здравно осигурен, ти се полагат една или две амалгамени пломби, което аз не бих си причинила. Ясно, че ако искаш нещо различно от полагащото се, доплащаш разликата, стига да имаш тая зелената книжка. Ако я нямаш, заплащаш пълната цена.

В чужбина също се заплащат зъболекарските услуги, освен ако някъде не са включени в пакета по здравна каса. Но в ЕС е по-скъпо, а в САЩ - много по-скъпо и затова много тамошни българи си лекуват зъбите тук, срещу заплащане на тукашните цени.

# 3
Стара Загора. От полицията ходят при хората, с които общувам да им обясняват колко съм опасен (щото съм лежал в психиатрия). Така ме скараха с приятелката ми и с доста други познати. Вече нямам интерес да стоя в БГ, и затова просто ще си мълча, ще си намеря  някаква скатана работа и няма да преча на никой. А за зъба - ще си платя каквото трябва. Просто трябва да се направи навреме, а в момента ме наказват не мога да разбера точно за какво. Мълча си, трая си, и тва е. Но утре като цъфне пулпита , кой ще извади пара да го плати - аз. Откъде ще ги извадя - никой не го ебе. Затова питам тук. Не останаха нормални хора които просто да си свърша работата, без да ти вадят вода от.100 кладенеца. Но тва е, ще търпя до се удържа .

Последна редакция: ср, 03 фев 2021, 17:00 от Regrey

Общи условия

Активация на акаунт