За бързи КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

  • 37 490
  • 726
  •   1
Отговори
# 570
  • Мнения: 1 464
Момичета може ли сполучливи рецепти за раздяка с извара ?

Пастет от варени яйца с пресни подправки
http://www.supichka.com/%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B5%D0%BF%D1%82%D0% … D0%B2%D0%BA%D0%B8

Лек млечен дип
https://www.supichka.com/%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B5%D0%BF%D1%82%D0 … D0%B4%D0%B8%D0%BF

# 571
  • Русе
  • Мнения: 6 122
Скрит текст:
Момичета може ли сполучливи рецепти за раздяка с извара ?

https://ipeychev9.blogspot.com/2014/02/blog-post_2702.html

# 572
  • Мнения: 15 765
MM има въпрос - на каква температура печете пандишпанови теста (решили са със щерката да пресъздадат торта, която е правена от лелята на баща му)

# 573
  • Бургас
  • Мнения: 2 008
Мога ли да замразя пълнени пиперки с кайма и ориз? Искам максимално да си спестя времето за готвене вечер. Ако да, сместа съвсем сурова ли трябва да е, или леко запържена?
Мисля, че можеш. Дали да е запържено предварително, или - не, зависи как ги правиш поначало. Аз често като наготвя нещо, си отделям в кутия две порции и си ги прибирам във фризера, за по-далечно време. Такива чушки са вкусни и след размразяване. Ако е само ориз, или картофено ястие- не е вкусно после.

# 574
  • Мнения: 7 944
MM има въпрос - на каква температура печете пандишпанови теста (решили са със щерката да пресъздадат торта, която е правена от лелята на баща му)
Предварително загрята фурна на 180 градуса или на 160 с вентилатор.

Последна редакция: нд, 01 ное 2020, 22:19 от 2в1

# 575
  • София
  • Мнения: 12 213
MM има въпрос - на каква температура печете пандишпанови теста (решили са със щерката да пресъздадат торта, която е правена от лелята на баща му)
На 170 градуса с вентилатор. https://cookwithmarcheva.blogspot.com/2019/10/blog-post_81.html

# 576
  • Мнения: 746
Здравейте, попските круши стават ли за печене?

# 577
  • Бургас
  • Мнения: 2 008
Здравейте, попските круши стават ли за печене?
Нашите круши са 3 вида есенни, и докато лагеруват, някои започват да се поразвалят и съм пекла на парчета, заедно с ябълки. Много са ни били вкусни. Ако са само круши, няма да я има онази малко кисела жилка от ябълките, но пак ще са хубави. На крушите им отива карамфил / ако обичате/.

# 578
  • Мнения: 10 626
Искам да правя еклери, но за различни дни. Мога ли да изпека повече, като част напълня след два дена? Могат ли да се съхранят и ако да -как.

# 579
  • Мнения: 15 765
Благодаря за мненията за пандишпаненото тесто, получили са им се блатовете, но 2 пъти им се е "пресякъл" масленият крем. Не бях при тях като правеха тортата, та не знам какво са объркали (не че бих им била полезна на мъжО и щерката, аз през живота си торта не съм правила), но им обещавах да ви попитам за идеи къде може да е проблемът? Предварително благодаря!

# 580
  • Мнения: 746
armeria, благодаря, ще ги пробвам и аз печени.

# 581
  • Мнения: 7 944
Agent Provocateur, пресечен маслен крем се оправя като се затопли съвсем леко в микровълнова или на водна баня и се разбие отново с миксер.

# 582
  • Пловдив
  • Мнения: 44 124
Може ли рецепта за милинки, ама с оная заливка масло+брашно и сол или каквото е там Simple Smile

# 583
  • София
  • Мнения: 12 645
Може ли рецепта за милинки, ама с оная заливка масло+брашно и сол или каквото е там Simple Smile

Това са ми любимите милинки, направо си облизваш пръстите: Милинки от тефтера.

# 584
  • Мнения: 12 129
Баба ми ги правеше с много вкусна заливка, обелвах я и я изяждах, надолу тестото не ми се ядеше. Но ми се струва, че беше по-сложна, май с яйце, брашно и много масло. Как изпускаме старите рецепти - и баба ми, и майка ми си отидоха, вуйна ми след тях, няма вече кого да попитам.

Общи условия

Активация на акаунт