За бързи КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

• 37 474
  • 726
  •   1
Отговори
# 615
mystic woman, аз имам проблем с отварянето на сайта само ако го отворя през гугъл хром на компютъра. На телефона ми се отваря без проблем.

# 616
Добър ден, момичета, моля за съвет. Прави ми се някакво класическо зимно ястие в голямата тенджера, с месо/зеле/зеленчуци, от тези, които се готвят по няколко часа и са адски вкусни Simple Smile Няколко варианта намирам, но разчитам за идеи и на кулинарките тук Simple Smile

# 617
  • Велико Търново
Виртуози, помагайте!
Направих крем супа от броколи ( броколи, картофи, масло и сметана + сол ). Но на вкус не бие на нищо! Направо не става за ядене. Дайте идея, мога ли нещо да добавя, за да има поне минимален вкус на нещо Sad

# 618
  • Пловдив
Крема сирене.

# 619
  • София
Виртуози, помагайте!
Направих крем супа от броколи ( броколи, картофи, масло и сметана + сол ). Но на вкус не бие на нищо! Направо не става за ядене. Дайте идея, мога ли нещо да добавя, за да има поне минимален вкус на нещо Sad

Задушен лук.

# 620
  • Велико Търново
Благодаря!
Как да добавя крема сиренето и съответно лука? Имам предвид, да слагам отново на котлона и горещо с горещо да смесвам или имате друго предвид?

# 621
  • София
Виртуози, помагайте!
Със сирене, значително подобрява вкуса.Но явно количеството на броколите е повече, те са обезвкусили супата.

Кулинарки, не мога да попадна на добро свинско месо- все ми става твърдо.Спрях да купувам от веригите, взех от месарницата- отново няма промяна.
Моля, дайте ми съвет как месото да бъде крехко в сготвено ястие, а не твърдо и влакнесто. Благодаря.

# 622
Крутони с вкус на нещо? Ако не държиш да е без месо менюто, бих предложила и накълцан, запържен бекон отгоре поръсен, може и бекон, и крутони Stuck Out Tongue Winking Eye
Виртуози, помагайте!

# 623
Виртуози, помагайте!
Топено сирене препоръчвам аз. И подправки. Черен пипер поне.

# 624
  • София
Добър ден, момичета, моля за съвет. Прави ми се някакво класическо зимно ястие в голямата тенджера, с месо/зеле/зеленчуци, от тези, които се готвят по няколко часа и са адски вкусни Simple Smile Няколко варианта намирам, но разчитам за идеи и на кулинарките тук Simple Smile

Свинско с моркови в гърне

Задушено телешко с чушки и домати

Благодаря!
Как да добавя крема сиренето и съответно лука? Имам предвид, да слагам отново на котлона и горещо с горещо да смесвам или имате друго предвид?

В тефлонов тиган ако имаш, задушаваш нарязания лук до омекване с минимално количество мазнина. След това го добавяш към предварително загрятата супа и пасираш отново. Комбинира се добре с лют червен пипер.

# 625
  • Русе
Скрит текст:
Виртуози, помагайте!

https://ipeychev9.blogspot.com/2014/11/blog-post_21.html

# 626
Имам повече броколи и искам да ги замразя. По принцип ги бланширам. Някой слагал ли е направо сурови, че ме мързи?

# 627
За сочна пица с готово тесто за пица, каква е правилната последователност на продуктите върху тестото - доматено пюре и след това колбас, сирене и отгоре кашкавал или първо кашкавала и след това другите продукти? Чета различни мнения...

# 628
  • София
За сочна пица с готово тесто за пица, каква е правилната последователност на продуктите върху тестото - доматено пюре и след това колбас, сирене и отгоре кашкавал или първо кашкавала и след това другите продукти? Чета различни мнения...
1. - доматен сос, но не и прекалено много + боилек
2. вид колбас
3. моцарела
4. пармиджано
5. печеш

# 629
Скрит текст:
1. - доматен сос, но не и прекалено много + боилек
2. вид колбас
3. моцарела
4. пармиджано
5. печеш

Много благодаря, Марчева Flowers Hibiscus
Пармиджаното с какво мога да го заменя?

Общи условия

Активация на акаунт