Заредете се с позитивна енергия с Nesquik® Snack

• 13 820
  • 442
  •   1
Отговори
# 15
  • При децата ми
Децата ми са големи вече и сами решават какво ще хапват. Да бих им дала следобедна закуска под формата на плод, лек десерт. Бих комбинирала с чаша сок /домашен, или прясно изцеден/, или чаша мляко.

# 16
И на двете си деца давам следобедна закуска. Бих комбинирала с чаша мляко с какао.

# 17
Винаги давам следобедна закуска. Nesquik Snack би бил идеална закуска с чаша прясно мляко или топъл чай в студените зимни дни.

# 18
  • София
Слагам и нещо малко за училище. Бих го комбинирала с мляко или сок.

# 19
Да, давам следобедна закуска. Бих комбинирала Nesquik Snack с чаша прясно мляко.

# 20
  • София
Давам следобедна закуска на сина си, винаги когато си е вкъщи Simple Smile Nesquik snack с чаша прясно мляко е идеална следобедна закуска за моя пакостник.

# 21
Давате ли на детето си следобедна закуска? С какво бихте комбинирали Nesquik Snack?

Давам, както плодове, така и нещо сладичко.
Бих комбинирала с мляко, мляко с какао, сок.

# 22
Да, давам следобедна закуска. Бих комбинирала Nesquik Snack с чаша прясно мляко.

# 23
Давам, когато поиска. Мисля, че Nesquik Snack ще му хареса и би се комбинирало добре с мляко с какао или само чаша прясно мляко

# 24
Винаги присъства следобедна закуска, бих прибавила към Nesquik Snack  с прясно мляко, с какао и прясно изцеден плодов сок, за повече витаминки

# 25
  • Перник
Двете ми деца са с различен вкус, така че на големият бих го комбинирала с мляко с какао, а на малкият с чай.

# 26
Да, давам.
Бих комбинирала Nesquik Snack с чаша прясно мляко.

# 27
Да, носи си  закуска в училище. Nesquik Snack би се допълвал с чаша прясно мляко, какао или плодов сок.

# 28
Да, давам и на двамата и много често се чудя каква да бъде.
Бих го комбинирана с чаша мляко.

# 29
  • На морето!
Да, носи закуска в училище. Нескуик снак бих комбинирала с банан и чаша мляко.

Общи условия

Активация на акаунт