Заредете се с позитивна енергия с Nesquik® Snack

• 13 831
  • 442
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Когато внуците са при мен им давам. Най добре според мен, би се комбинирало с чаша прясно мляко.

# 316
Винаги му давам избор на малкия. Ако са сладки нещата да не бъдат много големи. Мисля си, че Nesquik Snack ще се комбинира чудесни с чаша прясно мляко или домашен студен чай с мед.

# 317
Да, бих комбинирала с мляко с какао

# 318
  • София
Винаги слагам на учениците нещо за следобена закуска. Nesquik® Snack бих го комбинирала с чаша ароматно какао.

# 319
Задължително си хапва следобяд. Пие или прясно мляко или напоследък сок от ябълка.

# 320
Племенницата ми хапва за следобед на закуска кексче или плод. Nesquik Snack бих комбинирала с чаша прясно мляко или плодов сок.

# 321
  • Sofia
Давате ли на детето си следобедна закуска? С какво бихте комбинирали Nesquik Snack?

На синът ми обикновено му давам десертче и айран за следобедна закуска. Дъщеря ми харесва всякакви десерти, като ученичка тя избира в повечето случаи и си носи в кутията каквото си избере

# 322
  • Пловдив
1. ДА ! Енергийна закуска :бар-че Нескуик или любимата му вафла  Нескуик с зайчето .
2. Nesquik Snack с  зайчето Куики +чаша
какаова напитка Nesquik -здравословна и вкусна комбинация.

# 323
  • добрич
Да, похапваме си следобедна закуска.
С чаша прясно мляко ще ни стане любима закуска.

# 324
  • I want it all and I want it now.
Давам, комбинирам с мляко, сок.

# 325
Да, разбира се, давам й следобедна закуска. Обикновено е с плод или нещо с мляко и какао. Nesquick Snack бих дала с чаша прясно мляко. Simple Smile

# 326
Да,следобедната закуска е задължителна у нас.Върви с чаша студено прясно мляко или мляко с нескуик

# 327
Да, давам и на двете деца. Би се комбинирало добре с чаша прясно мляко.

# 328
Да, давам следобедна закуска и бих я комбинирала с прясно/кисело мляко или плодов сок.

# 329
Да, редовно и най-добре се комбинира с чаша прясно мляко.

Общи условия

Активация на акаунт