Заредете се с позитивна енергия с Nesquik® Snack

• 13 823
  • 442
  •   1
Отговори
# 360
Давам следобедна закуска на децата.
Бих комбинирала Nesquik Snack с айрян, топло прясно мляко или прясно изцеден плодов сок.

# 361
С чаша прясно мляко!

# 362
  • Варна
Давам следобедна закуска и бих я комбинирала с чаша мляко или какао.

# 363
  • Пловдив
Детето ми е в такава възраст, че вече може и само да си вземе нещо за закуска. Бих комбинирала с топло какао.

# 364
  • Разпиляна във въображението
Да, предлагам. Бих дала прясно мляко с какао, или плодов сок.

# 365
Да, следобедната закуска е задължителна. Nesquik Snack бихме комбинирали с чаша прясно мляко.

# 366
  • Стара Загора
Давате ли на детето си следобедна закуска? С какво бихте комбинирали Nesquik Snack?
Задължително малко след обедния сън даваме следобедна закуска. Детето си го търси всеки ден Innocent
Nesquik Snack бих комбинирала с чаша мляко с какаова напитка Nesquik , която от известно време е неразделна част от сутришната закуска. Бях я взела на детето , защото беше харесало зайчето, а на мен ми допадна това , че OPTI-START съдържа и Витамин D. Nature Sunny

# 367
Да, давам му следобедна закуска.
Бих го комбинирала с чаша мляко или вода.

# 368
Да, давам следобедна закуска. Бих комбинирала nesquik snack с чаша мляко или фреш.

# 369
Да, носи си в училище. Nesquik Snack бих комбинирала с прясно мляко

# 370
Все още давам и на двете си деца. Ще комбинирам с прясно мляко

# 371
  • Пловдив
Давате ли на детето си следобедна закуска? С какво бихте комбинирали Nesquik Snack?

*Бих комбинирала с прясно мляко.

# 372
  • иска ми се Варна през лятото
През уикенда си правихме с децата малко какао, разтворено в много мляко и нещо сладичко за разпускане и... преговори! И според мен много си подхождат с Нескуикчето!

# 373
  • Варна
Когато са си вкъщи, и тримата хапват следобедна закуска. Иначе само малката има такава закуска в градината.
Нескуик Снак, мисля, че ще се комбинира идеално с чаша мляко.

# 374
Давам на дъщеря ми следобедна закуска. Бих го комбинирала с прясно мляко.

Общи условия

Активация на акаунт