Заредете се с позитивна енергия с Nesquik® Snack

• 13 818
  • 442
  •   1
Отговори
# 375
Когато бяха малки давах на децата си следобедна закуска.
Бих комбинирала с прясно мляко.

# 376
Здравейте!Нескуик снак е много подходяща когато сме навън с децата.Гледам да я допълня с плод за да е пълноценна слетобедната закуска 🙂

# 377
Да,слагам й в раничката за училище. Nesquik Snack се комбинира чудесно според мен с чаша топло прясно мляко.

# 378
Често пращаме такива десерти на едното внуче, другото е далече и не можем, но едното което е по близко много ги харесва.

# 379
Давам следобедна закуска. Ще комбинирам с прясно мляко.

# 380
Давам на дъщеря ми следобедна закуска. Бих го комбинирала с прясно мляко.

# 381
Давате ли на детето си следобедна закуска? С какво бихте комбинирали Nesquik Snack?
Да,следобедната й закуска напоследък е плод.
Бих комбинирала Nesquik Snack с прясно мляко.

# 382
Да, давам закуска, даже сам си я търси. А Nesquik Snack се комбинира чудесно с чаша прясно мляко, плодов сок или хубав чай с мед

# 383
В учулище закуската ни е след втрория час. Изпращам и ако огладнее след първия час да си го похапне Simple Smile

# 384
Не пропускаме следобедната закуска. Малката много обича да закусва бисквитки с прясно мляко и със сигурност ще и хареса Nesquik Snack с чаша прясно мляко

# 385
Малкия все още си иска следобедната закуска - плод, бисквити, сандвич или нещо друго леко.
Nesquik Snack ми изглежда доста добър вариант за разнообразие. Бих го комбинирала с прясно мляко с какао.

# 386
Да, давам. Бих комбинирала с какао.

# 387
  • у нас
Ако не дам, те си вземат. Бих комбинирала с чаша топло прясно мляко, мляко с какао или горещ шоколад.

# 388
Междинните хранения вкъщи са плодове и зеленчуци.

# 389
  • София
Давам на децата си следобедна закуска, гледам и да има плодове, и някое десертче, по възможност без шоколад.

Общи условия

Активация на акаунт