Заредете се с позитивна енергия с Nesquik® Snack

• 13 817
  • 442
  •   1
Отговори
# 390
  • Горна Оряховица
С чаша мляко с какао. Хихихи

# 391
Давам следобедна закуска на децата.

Nesquick Snack би се комбинирал добре с плод - ябълка или банан.

# 392
Nesquik Snack бих попълнила със студен Нескуик Simple Smile

# 393
  • Враца
Комбинирам с прясно, козе мляко

# 394
Да, давам на дъщеря си следобедна закуска. Nesquik Snack се допълва чудесно с айрян. Детето много харесва комбинацията.

# 395
  • София
Да, давам следобедна закуска и на двете ми деца. Бих комбинирала с прясно мляко. Определено ще им хареса комбинацията.

# 396
И аз давам на децата следобедна закуска, а  Nesquik Snack с удоволствие ще си го хапнат с
чаша айрян Smile

# 397
Да давам Nesquik и прясно мляко

# 398
Когато е гладна- да. Бих комбинирала с кисело мляко.

# 399
Да, давам. Бих го комбинирал с кисело или прясно мляко.

# 400
  • София
В момента учат втора смяна и винаги си носят нещо дребно за следобедна закуска. Нескуик Снак би бил подходящ за целта, защото е опакован, лек, компактен и предполагам засищащ. Според мен най-добре се съчетава с чаша мляко.

# 401
Давате ли на детето си следобедна закуска? С какво бихте комбинирали Nesquik Snack?

Nesquik Snack определено го свързвам с чаша мляко с какао.

# 402
Да,давам закуска. В случая бих комбинирала с прясно мляко,кисело мляко, плодово мляко,сок от ябълка или портокал.

# 403
Да, давам следобедна закуска. Ще комбинирам Nesquik Snack с чаша прясно мляко и плод-ябълка или банан.

# 404
Давам му за следобедна закуска предимно плодове - ябълка, круша, портокал, киви, банан или нещо от този тип. Nesquik Snack според мен би се комбинирал най-добре с чаша прясно мляко Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт