Заредете се с позитивна енергия с Nesquik® Snack

• 14 260
  • 442
  •   1
Отговори
# 75
Ако сина ми поиска нещо за хапване следобед, давам нещо леко. Бих комбинирала този страхотен десерт Нескуик Снакс с чаша прясно мляко и така следобедната закуска ще е отлична!

# 76
Не пропускаме следобедната закуска. Малката много обича да закусва бисквитки с прясно мляко и със сигурност ще и хареса Nesquik Snack с чаша прясно мляко

# 77
Аз бих комбинирала с топло какао, когато е в къщи или фреш ако сме навън.

# 78
Да, следобедната закуска е задължителна.
Комбинираме Nesquik Snack с прясно мляко. Heart

# 79
  • София
Не пропускаме следобедната закуска. Nesquik Snack бих комбинирала с мляко или плодов сок.

# 80
Да, давам следобедна закуска. Бих комбинирала с  чаша мляко с какао.

# 81
Давам следобедна закуска плодове,фреш или филийка с мед.Бих комбинирала десерта Nesquik Snack с мляко

# 82
  • Плевен
Давате ли на детето си следобедна закуска? С какво бихте комбинирали Nesquik Snack?

Да, бих го комбинирала с мляко, сок, плод...

# 83
Обикновено плодове давам след обяд, ако са по-сериозно изгладнели, филия с масло или някаква кифличка, соленка с чаша сок. Към Nesquik Snack бих добавила чаша айрян или някакъв сок.

# 84
  • на последния етаж
Да, давам на децата си следобедна закуска. Бих комбинирала Nesquik Snack с чаша прясно мляко.

# 85
  • София
Здравейте!
Да, давам на детето си следобедна закуска всеки ден. Бих комбинирала Nesquik Snack с любимият айрян на моя син.

# 86
Дъщеричката ми много ги обича, не ги комбинирам с нищо. Малката просто си отваря хладилника и си взима по 1 по всяко време когато и се хапва нещо сладко.

# 87
Следобедна закуска си хапваме всеки ден. Нескуик снак комбинираме с чаша мляко или сок.

# 88
Да, давам. Бих й дала и чаша мляко, или плод в допълнение на Nesquik Snack Simple Smile

# 89
Да хапва следобяд,добре би се комбинирало с чаша мляко.

Общи условия

Активация на акаунт