Заредете се с позитивна енергия с Nesquik® Snack

• 13 825
  • 442
  •   1
Отговори
# 60
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Да всеки ден яде следобедна закуска.Бих го допълнила с чаша топло мляко с мед.

# 61
С чаша топло мляко е идеалната сутрешна или следобедна закуска!

# 62
Nesquik Snack за следобедна закуска бих комбинирала с чаша прясно мляко с какао Nesquik.

# 63
пържена филия, кроасан или друго, Nesquick Snack бих го комбинирал с вечерята или обяда (под формата на десерт).

# 64
  • Бургас
Цял ден е на училище, така че пращам следобедна закуска. Комбинира се добре с айрян или вода, а у дома с прясно мляко/или вода/.

# 65
Да, давам.
Бих комбинирала с прясно мляко.

# 66
Като следобедна закуска давам плод, домашен кекс или филийка със сладкото на баба. Nesquik Snack би се комбинирал чудесно с чаша прясно мляко или дори чай.

# 67
Да, давам и бих комбинирала Нескуик Снак с плодов сок или прясно мляко.

# 68
  • Nesebar
Всеки ден давам следобедна закуска на мойте близнаци.NESQUIK SNACK се комбинира с айрян или прясно мляко.

# 69
Да, давам! И за у-ще изпращам за закусчица, и също следобед обича да си похапва, моя синковец.Комбинирам или с прясно мляко, или с плодов сок.

# 70
Давам след обедна закуска под формата на плод или филийка с нещо намазана. Nesquik Snack бих комбинирала с нектар.

# 71
Следобедната закуска е по желание на децата. Ако са гладни им предлагаме такава.
Nesqik Snack моите деца биха харесали най-много с кисело мляко.

# 72
Nesquik Snack ще е страхотно с мляко с какао,или само с чаша топло мляко. Децата ще се влюбят

# 73
  • София
Тъй като моето детето е втора смяна, му слагам по нещо мъничко за следобедна закуска.
Според мен, Nesquik Snack добре би се допълвал с чаша прясно мляко.

# 74
Давам различни неща - мляко с ориз, плодове с извара и т. Н. Нескуик може да се комбинира с чаша прясно мляко.

Общи условия

Активация на акаунт